ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жестока санкция за Локомотив заради расизъм!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:54 / 11.08.2015Коментари (102)14208
© Plovdiv24.bg
Жестока санкция отнесе Локомотив от Дисциплинарната комисия към БФС заради поведението на феновете си по време на мача с Литекс. Заради расистки прояви на привържениците "смърфовете" ще трябва да платят 37 500 лева глоба.

Решение ДК 11.08.2015

ПО ДОКЛАД

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. Б - предложение 1 - ДК наказва ПФК "Черно море" гр. Варна с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1500 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А, и Б - ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1300 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 1 - ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За други нарушения, на основание чл. 34, ал.1, т.6 ДК наказва Стойчо Стоев - ст.треньор на ПФК "Левски" гр. София с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.

За скандиране на дискриминационни думи свързани с раса и цвят на кожата от публиката на ПФК "Локомотив" гр. Пловдив, на основание чл.37, ал.4 от ДП на БФС 2015/2016, ДК наказва ПФК "Локомотив" гр.Пловдив с имуществена санкция в размер на 37 500 лв.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 1 - ДК наказва ПФК "Пирин" гр. Благоевград с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

Отложен за разглеждане инцидент от срещата ПФК "Славия" - ПФК "Черно море" от 3 кръг на "А" ФГ

За ритане на друг състезател, на основание чл.22, ал.1, б.Г, колонка 4 и във връзка с чл.16, ал.2 ДК наказва Мехди Бурабия - състезател на ПФК "Черно море" със спиране на състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 800 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 10
27.08.2015
26.08.2015
26.08.2015
14.08.2015
14.08.2015
13.08.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Гледам разни ботевисти тука призовават за подкрепа на циганите и да сме скочели целия град против тва накзание. Стига толерастия! Къде бяха циганите 10 години по времето на селския??? Радваха се на купената си титла и на победа след победа над най-слабия Ботев. Радваха се, че сме в миманса, изхвърлени в най-долните девизии. Радваха се, че се мъчихме и буксувахме. НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ЦИГАНСКАТА СГАН !!! Нито нормалните локомотивци я заслужават! Щом оставиха отбора си да попадне в ръцете на тая шайка цигани с потници, значи си заслужават съдбата !!!
-4
 
 
Нако, обясни на хората защо пръскахте вода по вратаря на дербито? Е това ако не е селяния, здраве му кажи.
-1
 
 
Виждам феСовете на Ботеевски много злорадстват и забравят, че на този свят всичко се връща. Справка - Цецо Крадецо...
-1
 
 
Много глупости се изписаха и много ще се изпишат, но никой не е извадил и няма как да извади НИТО ЕДНО доказателство за подобно наказание! Доклад би написал всеки в тази държава, най-малкото доказано, корумпираните ни делегати! За една софра от Гришата или "Гела" не доклад, ами роман ще напишат! И кой ще им се противопостави? Ако беше истина ок, но всеки, който е бил на стадиона може да каже, че не е имало нищо такова или нищо по-различно от всеки друг мач, не само на Локомотив! Това решение е меко казано подсъдимо и нещата не бива да се оставят така!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.08.2015 г.
+3
 
 
Не ме учудва това наказание! Който е бил на този стадион знае за какво става въпрос. Самозабравили се сектанти в черно и бяло псуват и налитат на всеки и всичко което не като тях. Типично поведение на циганско малцинство да налитат и псуват когато са вповече. Да припомня ли как на същата тази централна трибуна част от ръководство ви налиташе на бой на длъжностни лица от БОТЕВ! Просто, долни мизерници! Или, много бързо забравяте фактите?
-4
 
 
От Бфс вадят нож на полумъртво куче това вече е върха на простотията .То и пирото е забранено но мангалите от Монтана ,Сопот и Коматево ги наказаха с 300 лв ,после пак ми говорете за галеници на Киро гела
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Наказанието е абсурдно! Би трябвало всички пловдивчани да скочим срещу него.Жалко е , че ние отдавна сме разделени.Колкото и да съм против всички обидни скандирания срещу Ботев в абсолютно всички мачове на Локо , на които има що годе агитка, смятам че това решение на Дисципа е удар срещу Пловдив.
0
 
 
Хехеее,дори на тази снимка се вижда хубава причина за глоба! В центъра на снимката се вижда един индивид с татуирано знамето на третия райх на дясната ръка и тениска с инсигнията на 3та СС дивизия "Тотенкопф"! В цивилизована държава този индивид въобще няма да го допуснат до стадиона,но тук...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: