ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак саморазправа на пътя в Пловдив: Млад мъж потроши градски рейс!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 06.01.2016Коментари (45)11926
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Пловдивчанин е заподозрян за увреждане на чуждо имущество. Вчера по обяд в Четвърто РУ постъпил сигнал от 61-годишен шофьор на автобус от градския транспорт.

Той обяснил, че на спирка на бул. "Христо Ботев" в Пловдив водач на лек автомобил "Форд" слязъл от колата си и счупил чистачка и предно обзорно стъкло на автобуса. 

Установена е самоличността на извършителя - Й.К. /26 г./ от града. Срещу него е започнато бързо полицейско производство по чл. 216 от НК под наблюдението на прокуратурата.


Още по темата: общо новини по темата: 172
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
12.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Автобусът (МПС-тата от ГТ) не е винаги с предимство, както някой се изцепи малко по-надолу. С предимство е само тогава, когато се движи по правилата. За съжаление често ги нарушават съвсем съзнателно. Защо, например, на двулентов булевард трябва да кара в напълно свободната дясна лента, ама и на 1 метър в лявата, така че да не можеш да го заобиколиш? Примерът е от бул. Христо Ботев в отсечката между Сточна гара и спирката на Военна болница. Защо и какво толкова говорят по телефона, докато превозват пътници?!? Масово! И още цял куп други нарушения, които правят от позицията на "по-силния". От друга страна трябва да си признаем, че са съвсем малко автомобилите, които дават предимство на ГТ, както трябва да бъде. А аз лично съм ставал свидетел как след като намалих, за да може един автобус да си тръгне нормално от спирката и да си спази разписанието, шофьорът ми благодари с аварийните. Всяко стадо, казват, си имало мърша. И са прави. Но и от двете страни си има кадърни професионалисти и хора с много опит зад волана, които знаят, могат и се държат както трябва зад волана. В конкретния случай не знам кой крив и кой прав, но по принцип работата е "ту партс, фифти-фифти". Надявам се тия от по-доброто "фифти" да стават повече, ама докато КАТ спи вечен зимен сън дали...? :)
0
 
 
Чудно ми е по телефоните какво говорят толкова рейсаджиите, то не е веднъж!
+1
 
 
Мноооооого сте умни вие от нивото на колите си -повечето втора употреба! Елате бе елате да направите една обиколка с който и да е автобус.Да постоите до шофьора и да видите ситуациите.Че ако са некадърни града ще е пълна лудница. Или ако ви стиска -станете вие шофьори!Даааа ама не! По-лесно е да плюеш.....
+1
 
 
Въпросният водач на Форд Фокус беше нарушил знак В27, а така също чл.чл 95 и 98 от ЗДП. С действията си предизвика задръстване и на без това затрудненото движение в града. Явно, при тръгването си, след извършените нарушени, автобусът, подхождащ към спирката, го е засякъл и "неприкосновения" водач запуши булеварда.
+2
 
 
Малко им е. Толкова са нагли и си го търсят.
+2
 
 
Много от "професионалните" шофьори в градския транспорт карат така все едно никога не са ходили на шофьорски курс и нямат книжки. Особено тези с новите по-малки рейсове карат като линейки по някога. Но все пак рейса не е виновен че да го чупиш, чупи кратуната на неграмотния шофьор че да се научи за другия път. Лично аз попаднах в следния инцидент: вчера 06.01.2015 в 07:10ч. ДВА ЕДНОВРЕМЕННО ЗАВИВАЩИ автобуса като този на снимката от околовръстното по асеновградско шосе в посока Пловдив ми отнеха предимството и едвам успях да спра в тази поледица при положение че карах с 40-50 км/ч вместо с максимално допустимите 60км/ч в този участък. Вие си правете изводите и според мен не трябва да се защитават и толерират такива кретени че видиш ли рейсовете били с предимство, да но при излизане от спирка, а не и извън града когато имат знак "СТОП".
+1
 
 
Искам да кажа ,че до някъде и аз бях свидетел.Нека ви попитам ако някои ви засече и после вие спираики го му кажете викам полиция стои тук и тои тръгне срещу вас да ви смачка защото това аз го видях. Имаше момче което снимаше обаче отказа да стои да чака полицията и си тръгна.И аз мисля ,че не беше това начина по които го направи момчето но все пак замислете се вие как бихте реагирали да един нагъл реисаджия които ви се сме от затворения автобус .
-3
 
 
Аз не еазбирам...как само се плуе за всичко над останалите превозвачи...а само автотранспорт Чолаков е облагодетелстван сус подобни драматични заглавия?!? После медиите в БГ били йезависими...
-2
 
 
А така. Сега искам да видя от тези силните с ключовете и пироните дето го играят съдии и изпълнители с чуждите коли, да го хване чичко полицай и да се порадваме. Оп, забравих, те тия са нищожества и ако не е тъмно като в негърски г*з нищо не правят ами само мрънкат. Жалко :(
+17
 
 
Перничанин вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял един оазис и един змей до водата. Събрал всички сили и смелост и почнал да се бие със змея. По едно време змеят го попитал: - Какво искаш ти, бе? - Да пия. - Ми пий, бе, що се биеш!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Женски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: