ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Дербито пред празни трибуни или далеч от Пловдив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 11.09.2017Коментари (29)9976
© Plovdiv24.bg
Дисциплинарната комисия към БФС ще наложи сериозно наказание на Ботев заради поведението на феновете в снощния двубой срещу Левски, научи Plovdiv24.bg.


По всяка вероятност предстоящото градско дерби срещу Локо от 10-ия кръг на Първа лига ще се играе или далеч от Пловдив, или пред празни трибуни в Коматево.

Ботев вече бе лишен от домакинство за подобни прояви във финала за Суперкупата в Бургас срещу Лудогорец, спечелен от жълто-черните след изпълнения на дузпи.

Ето какво гласеше тогава санкцията:

За хвърлени предмети опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 3 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал. 1, т.4, б. Б, предложение 3 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 1000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т. 21, б.В от ДП /2017-2018/ ДК заменя лишаване от домакинство със частично затваряне на стадион - "Трибуна юг".

Ботев е с предупреждения за лишаване на домакинство и по друг параграф. След мача с ЦСКА-София (2:6) по доклад на делегата бе наложена глоба от 2000 лева и въпросното предупреждение заради заливане с вода на длъжностно лице, припомня Plovdiv24.bg.

Заседанието на Дисциплинарната комисия е утре следобед, а по програма пловдивското дерби би трябвало да се състои на 24 септември от 17,30 часа в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 32
31.12.2017
27.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Досега щяхте да си направите стадиона,ако вместо глоби ги влагахте в строителството на биренета.....Замислете се !
+5
 
 
Не се заяждам,но е дебилно уж подкрепяш отбора си а му заработваш глоби по 5-6000 всеки домакински мач...Това дерби всички го чакат 3 месеца и хоп без публика...А дерби без публика какво е-махленски мач..Честито!!!
+4
 
 
За пореден път се убеждавам, че нашата публика е една от най-простите и същевременно най-мразеща собствения си отбор щом го лишава от подкрепа и от сериозни финанси за глоби.
+4
 
 
Някой от така наречените"ултраси"живеят още във времената на "Хейзел"!Това отдавна го няма в Западна Европа,подобни прояви/нахлуване,бомби,димки/се срещат все още само по балканските стадиони!Ако някой ни върне парите,платени за глоби,няма да е проблем да довършим"Колежа"!!!!
+3
 
 
Крайно време е такива наказания да се отменят, май останаха само в България. Всеки трябва да си носи персонална отговоронст и да не наказват отбора да играе пред празни трибуни. Сега, от БФС ще са още по-щастливи, защото няма как да се говори колко е колоритно пловдивското дерби, защото ще се играе без публика.
-1
 
 
Аз пък искам да играем дербито в София,да дадът неогрничен брой билети на клошарите и да видим кой отбор е по-обичан!
+3
 
 
И при закрити трибуни и при закрити врати...пак ще ви ОТВАРЯТ,когато и да е!Цял живот мразите Пловдив заради футболните отбори щото когато и да са уж"най слаби",когато и да си идвате със съдиите,редовно ви бъркат в гъ*ъ.Комплексирани селяндури урасли у шопско...това е БФС. Интересно ми е каква ще е оценката на съдийската комисия за онова арогантно и нагло пе*алче Волен Чинков!
-3
 
 
Софийските смешни драскачи направиха всичко възможно да изкарат, че едва ли не снощи е било Кербала! Само защото ги е яд, че ядоха дървото! Да си гледат работата, един мач повече или по-малко пред затворени трибуни не ми пука. Важното е, че снощи изпитах върховен кеф! А за нахлуването на Барабана хич не ме е яд - човека така го е почуствал - направил си е кефа! Да е жив и здрав!!!
+4
 
 
Когато подготвяте почвата за подобно наказание се замислете - дали ако ставаше въпрос за софийски отбори, софийските медии щяха да споменат и дума, дори напротив. Относно хвърлени дървени колове и бля, бля глупости - можеше поне да си направите труда, за да видите, че той бе хвърлен от публиката на Левски!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: