ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Още 27 милиона? Забравете за "Колежа" в тази политическа бъркотия
Автор: Любомир Минчев 14:47 / 07.05.2021Коментари (47)21977
© Plovdiv24.bg
Все по-реални очертания добива това, което се очакваше – един недостроен стадион "Христо Ботев“, който с триста зора може да добере до заветния Акт 16.  Без козирка, осветление на временни пилони и само с две лицензирани трибуни.

Прав е строителят да твърди, че няма как с 25 милиона да построи стадион за 53. Но това се знаеше и преди да бъде подновено строителството. Откъде дойде измамното усещане, че Ботев ще има модерен стадион, готов да посрещне и финал за европейска купа?

Вероятно заради очакването, че Бойко Борисов ще дойде тези дни и ще обещае недостигащите 27 милиона. Макар и да се задават нови избори, няма кой да направи подобно обещание. Настъпва политическа бъркотия, в която 27 милиона лева за довършването на  "Колежа“ се превръщат в мираж.

Все още не е сигурно и дали общината ще поднови тревното покритие на терена и дали ще осигури седалките.

Най-оптимистичната картина след строителство за 25 милиона – играят се мачове от вътрешното първенство, няма козирка, няма истинско осветление, седалки само на две трибуни. "Жълто-черните“ запалянковци, мечтаещи за своя нов дом, не са очаквали това, но това ще получат и трябва да свикват с тази мисъл. Изглежда по-добре от базата в "Коматево" и това е единственото успокоение.

Няма да спре и натискът от "Лаута“. Там разполагат с 12 милиона и не се знае докъде ще им стигнат. Ако общината ще сменя тревното покритие на ст. "Христо Ботев“, да направи нещо и за нас, ако закара там две колички цимент, да докара и при нас. Атаката ще е всеки ден. И всеки ден кметът Здравко Димитров ще повтаря, че мисли и за двата стадиона. Но и новите избори ще минат, а Пловдив няма да има нито един стадион, завършен докрай.

Дали и "Колежа“ ще се превърне в копие на стадион "Пловдив“ – недовършен за години, години, години. Изглежда все по-вероятно, макар че сега ударно работят. Но оптимизмът е само за 25 милиона.


Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024 »
14.03.2024 »
08.03.2024 »
28.02.2024 »
27.02.2024 »
22.02.2024 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В крайна сметка, както се и очакваше, нито един от пловдивските стадиони няма да става за нищо и парите заминаха за поредната тъпотия. А имаме най-красивия стадион в България, на две нива, който скоро ще се саморазруши, а можеха всички пловдивски отбори да играят на това чудесно съоръжение! Но с кмет баскетболист - толкова.
-2
 
 
Много моля феЙновете на Бесика Кюстендил да си приберат капутите wind,Локомотив ПД, citizen 1926 и valen да не им обяснявам къде се намират и кой им дава пари да си строят ОБОРА. Ако продължавате да наглеете и да пишете глупости,тези 12 милиона ще отидат другаде. КУРшо ще си обере крушите ,а "звездите" ви ще се разбягат. Много сте близо до това. Отделно,че е ясно кои сте и от къде дрискате и покрай Обора ви да не си заминете и вие в на майка ви дивия по родните им места. В Пловдив живеете!!! Осъзнавате ли,че изобщо не ме вълнуват парламентарни избори или президентски. Няма ГЕРБ ,няма БСП или скопените кремълски партии.В Пловдив има "Чистота". Редовно почиствам тролски задници и упорито се редите да сте следващите. Майка ви ш***а нещастна.
+1
 
 
И защо точно локомотивци трябва да се съгласяват някой да краде пловдивчани и самите тях?!
+1
 
 
Викаш тия от Лаута големи гадове - не ви оставят да ги крадете на спокойствие.... Ей, лоши хора... А да върнем комунизма, ама само за вас, не искате ли, бе другари?! Де да беше писал такива пламени статийки за стадион Пловдив... досега Пловдив щеше да има стадион..
-2
 
 
с 10 млн какво да построи пимка, нали и за него трябва да има печалба от онези 21, млн за стадиона, и издържа отбора в момента. но пък пимка обеща 10 млн от него, абе цирка е пълен. Стадион със сигурност, няма да има, ще има нещо като стадион, накрая
-1
 
 
Защо си мисля, че Зингата като се изака ще му олекне и като нищо ще хвърли едни джобни 35 000 000лв за говняжа.
-1
 
 
Къде е Боко нали ви обещаваше финали от ЛЕ.Къде е Цингаревич ,Жоро Инса.
-1
 
 
Тъпанарите от лайнута не разбират , че и техните пари за стадиона ще секнат, но предпочитат да се присмиват , тъпунгери.
+1
 
 
Щом сега е бъркотия,значи преди това е била оправия. Ама повечето феЙнове на двата обора дрискащи тук ,мразят Боко. След 11 юли ще реват на Слави,Мая и Курникова. Или на Бойкикев и Гнома. Може и на Копейкин и Черепа. Те са много дащни за стадиони. :)))) Хак да им е. А онзи милиардера за чий уй е ? Или другия ракетчик ? ба*ти парвенютата тарикатски. Няма Борисов вече. Оправяйте се!
+2
 
 
Откъде накъде държавата ще ви строи стадиони бе,я марш на полето и без това създавате само хаос из града...марш на къра
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: