ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Готвят официалното откриване на "Руски", Герджика и "Победа" за 22-и
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:35 / 17.12.2009Коментари (39)8828
© Plovdiv24.bg
Обновената и разширена ул."Победа" в частта й до бул."България"
За откриване на разширения участък от булевард "Руски", заедно с моста на Герджика и ул. "Победа" на 22 декември се подготвят от градската управа. Това съобщи за Plovdiv24.bg шефът на капиталовото строителство в общината инж. Тошо Пашов. В момента комисия прави опис на състоянието на новите отсечки и дава предписания за отстраняване на дребни проблеми, за да няма спънки при издаването на разрешително за пуск от страна на КАТ.

Пашов уточни, че при официалното откриване дублиращият мост на Герджика и ремонтирания участък от "Победа" ще бъдат напълно готови. На "Руски" обаче впоследствие ще се довършват връзките към бул. "Марица", ще се разшири и западното платно, което беше забавено заради проточили се отчуждителни процедури. Това ще става без спиране на движението, уточниха от общината.


Още по темата: общо новини по темата: 237
06.12.2022 »
26.01.2021 »
01.10.2020 »
30.09.2020 »
23.08.2020 »
03.08.2020 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ТРЯБВАШЕ И ДРУГИ ДА СЕ ОБЕДЪТ В ТАЗИ ФУНИЯ КОЯТО СЕ ОБРАЗУВА ПРЕД КООПЕРАЦИЯТА НО ШОУТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ КАКТО ТУ 154 КАЗА ПО ДОЛО БАРОТО КАТО СПРЕ ПРЕД КООПЕРАЦИЯТА -АВТОБУСА,ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В НАСРЕШНОТО ДВИЖЕНИЕ.НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТАЗИ СУТРИН КАТО МИНАВАХ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОДСТАПА КЪМ ВИКИ ВАТ И ОСРЕЩА КЪДЕТО ПРОДАВАТ ГУМИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ БЯХА ГО АСВАЛТИРАЛИ,И КОГАТО ПОПИТАХ ЕДИН ОТ МАИСТОРИТЕ КОЙТО ПОСТАВЯХА ПЛОЧКИ ЗАЩО ОТ ДВАТА КРАЯ НА ПЪТЯ НЕ СА ГО АСВАЛТИРАЛИ -ВРЕМЕТО НЕ ПОЗВОЛЯВАЛО ( БИЛО ВЛАЖНО ),А КОЛЕГИТЕ ИМ ОТ ЗАПАДНИЯ КРАЙ АСВАЛТИРВАХА МИХАЛИЯ ДЕН В ДЪЖДА.
+1
 
 
Атанасов следва много хитра и последователна политика. Затваряш две основни пътни артерии за няколко месеца, хората свикват с ужасния трафик и неудобствата, после преди празниците ударно отваряш и 2-те артерии в рамките на една седмица и народът щастлив ти целува псевдо-войдовския задник. Наслука, другари! Радвайте се, че са потрошени колосални пари за нещо, което струва цифром и словом 3.5 (три и половина) пъти по-малко от обявеното и то САМО за една кирлива отсечка. Някой от целуващите псевдо-войдодски задници има ли си представа ако отпуснатите общо 150 милиона бяха похарчени целенасочено и РЕАЛНО, а не с комисионни за власт имащите, че можехме да прекараме едно метро от Тракия, под Альоша, под гребната, и от там под марица чак до циганската махала, връщайки се пак в Тракия. Или пък, че можеше магистрала "Тракия" да я "чупнем" малко от Цалапица, да минава на няколко ръкава през Пловдив и от Смирненски до Тракия да си пътувате със средна скорост от 90-100 км./ч? За огромно наше огорчение никога няма да знае къде аджеба отидоха всички отпуснати заеми, а Славунчо иска да ни отпускат и още. Същевременно администрацията е разпасана и парките от паркингите отиват в частен джоб, вместо в хазната на общината. Интересен казус - хем имаме бол пари и не ни трябват приходи, хем теглим заеми като невидели? Е, къде му се види края, комунисти мръсни?
0
 
 
И все пак преди дублиращия мост , пред скандалната сграда си има фуния каквото и да разправят - не е оптична измаза. Платното там се свива доста и после пак се разширява, така че ако някоя мутра спре там, МПСтата ще да влизат в насрещното...така че без глупости, фуния си има, а на всичкото отгоре и широк тротоар там...да видим какво ще е като тръгнат колите и от 3 се събират в 1 1/2. :))
+2
 
 
Довечера кметчето ще се отчита и предполагам ще има клика от наградени баби за това,че са си оправили градинките. Те ще викат, ще пляскат и ще дават акъл с мазни усмивки. После той ще даде банкет с общински пари в тяхна чест,че са му защитили репутацията те ще са в стихията си да го щипат по бузите и да го закачат. Няма да има и няколко дена ще има и втори банкет даден от кмета и той ще е за откриването на мостчето и новото пътче,там вече ще има по мазни сурати и лапането ще е по голямо. Има няма,след още няколко дена ще има и новогодишен банкет,а след това кмета отново ще излезне в болнични и така ще е караме до изборите. Подаръкът за пловдивчани дойде не от кмета,а от една баба която реши да си отсиче дървото,че и скривало слънцето и го дарила на Пловдив по този повод.
+7
 
 
Мрънкащи сме били Българите, според някой. Питам аз, всеки път ли когато един лекар прегледа пациент или шофьор закара автобус до последна спирка, има банкет и рязане на ленти.На Славчо това му е работата. Да си я върши и много, много да не вдига шум. Ако наистина е радостен от това, което е свършил да отиде в някоя квартална кръчма, да седне до хората и да почерпи по една ракия. Хем ще отпразнува направеното, хем ще може да чуе мнението на хората. Ама на нашето кмет не му стиска, щото това, което ще чуе, хич не е част от измислената реалност, в която живее. Иначе, добре е, че сагата с Руски най-сетне приключи. Всъщност, ако не са тия щуротии с официалното откриване и евтиния ПиАр, мисля, че това е по-скоро плюс отколкото минус за него.
+2
 
 
Българинът ще престане да мрънка, когато перковците, които излизат да режат ленти, престанат 1) да го крадат най-нагло, 2) имат качества (личностни и професионални) и морал да работят в интерес на обществото, 3) приложат всичко, на което са способни на практика. Насила хубост не става - никой не може насила да ме накара да се зарадвам на нещо ужасно глупаво, ужасно скъпо и изобилстващо от примери за чиновническо малоумие. Радостта ми Е ВГОРЧЕНА, унищожена предварително. Никой от тези същите перковци и досега не ни е дал точна сметка къде по дяволите изхарчиха 150 милиона лева в последните няколко години. Вече дори не смеят да кажат цени, каквито плахо споменаваха преди, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ от общественото възмущение. Всеки може да прави НЕЩО, въпросът е НА КАКВА ЦЕНА. Във всяка нормална държава тази информация е най-важната, публична е и е съпътствана от анализ ползи-разходи. А нашата малоумна администрация дори не е способна да организира временно движението в града с минимални загуби за крайния потребител - гражданина, камо ли да защитава обществения интерес. Една и съща работа може да се свърши по сто различни начина и нашият кмет с милиардите си заместници я върши по най-глупавия и престъпен начин. Ето сега този булевард, който ще струва много повече от предвиденото и дори не е довършен (заради чиновническо малоумие), ще бъде открит НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО - ЗАЩО - за да се тупа малоумният ни кмет в гърдите малко преди коледа. Каква жалка балканска история. Най-жалкото е, че има граждани, които дори на това се радват. Че нещо все пак полунаправено ще бъде полуоткрито - по добре от нищо, нали. Като живееш в посредствена среда добиваш посредствени представи и се радваш на посредствени постижения.
0
 
 
Браво! Айде, със здраве и дано работата да им е била качествена!
0
 
 
Това на пръв поглед е чудесно и все пак - скоростното завършване на булевардите дали ще бъде и качествено.Не разбирам нищо от строителство,така че -дано на 22-ри да няма строителна техника там и поне 5 години да не се налага да има.
-3
 
 
За пореден път се убеждавам,че българинът е уникално негативно и мрънкащо същество....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: