ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пазарджишки Голф "яхна" мантинела
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 08.01.2010Коментари (53)9323
"Фолксваген Голф" с пазарджишка регистрация се покачи на разделителната мантинела на бул. "Найчо Цанов" под надлез "Родопи" днес следобед, съобщи в редакцията на Plovdiv24.bg наш читател. Автомобилът по всяка вероятност се е движел по пресечката от ВСИ, но не е успял да вземе завоя надясно към Сточна гара.

Официалните причини за злощастния инцидент не са известни, тъй като при липса на пострадали хора, от пресцентъра на ОД на МВР не дават информация. Според очевидци обаче автомобилът се е движил с доста висока скорост и шофьорът, вероятно заради намалената видимост, е изгубил контрол над волана и колата се е изстреляла към оградата.


Още по темата: общо новини по темата: 204
11.04.2022 »
09.04.2021 »
09.04.2021 »
10.09.2020 »
14.04.2020 »
14.04.2020 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както се казва по академичните среди: " Скоростта на един автомобил е правопропорционална на лудостта на шофьора и обратнопропорционална на акъла му" :)
+1
 
 
На вас тройку, на нас голфу дайте е лафа на Пернишкия жукей облечен с официален анцунг на Адибас. Там по тези места на БГ са решили тотално проблема с облеклото и се продава само анцунг. Анцунга може да се намери в официален вариант за МОЛ посещения, във вечерен вариант за дискутека и в спортен вариант който включа посещение до обора или полето. Пазарджишкия жукей като е видял толкова гладка писта,без камъни и кози е решил направо да пропътува по въздуха до родния си край,но пустото земно притегляне го е стоварило на оградата.
+1
 
 
С авторитета си от двете титли от световния рали шампионат Голф2 стъпи в България през 90-те.Перник го обви в ореол и го издигна на пиедестал.И нямаше как иначе.Той е направен гениално просто,лесен е за обслужване,никога не те оставя на пътя и все върви и не ще да се счупи.Не напразно този клас автомобили често наричат Голф-клас.Голф стана еталон и това създаде комплекси у много притежатели на други коли.На това отдавам преобладаващите негативни коментари с елементарен хумор и плоска ирония.Никой от критиците не иска да признае,че ако имаш тежък десен крак и празна глава,няма никакво значение каква кола караш,с какво образование си и къде си роден.Стига злоба-просто си купете ГОЛФ!!!
+4
 
 
Голфът, не какъв да е, а с пернишка регистрация, в комплект с корав брадясал перничанин, облечен в най-новия модел турски анцуг, стана един от символите на съвременна България. Но ако софиянци се учат на шофиране и всичко останало за живота от гражданите на близкия Перник, то ние в Пловдив сме двойно по-облагодетелствани. Защото на нас пловдивчани безплатни уроци по шофиране, мода и въобще лайфстайл ни дават не само пазарджиклии, но и водачите на ГОЛФ от Смолян. Един съвет от мен - ако около вас има голф с табелка СМ, не гледайте мигачите или други такива глезотии, а вижте накъде сочи квадратната смолянска чутура - натам ще поеме ездача.
0
 
 
Бе от личен опит смея да кажа че "Голфаджия" е вирус. :Д Карах един път голф само... ем то си иска да му дадеш газ... Извода е да не се купуват голфове или да се карат с C категория :П...
на 09.01.2010 г.
0
 
 
Всички гледате на Голфовете много повърхностно,верно е,че доста катастрофи стават с тях,но това е защото разни комплексирани водачи на френски,италиянски и т.н. коли са го нарочили за селски.А истината е,че са здрави,евтина поддръжка и вървят добре затова са доста масово карани.А ако зъбележите стават доста простутии и с други марки автомобили,но не се акцентира върху тях.
0
 
 
Пазарджик , Перник ,Голфче .Нямам думи.....
0
 
 
Въпреки че карам абсолютно същата кола, няма как да не призная таланта на 90% от колегите :)
0
 
 
Да бе мани, мани ... много варвят тея голфове. "една кола може да неможе да варви , ама трябва да може да спира" , а тук явно е трудно и двете :))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: