ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се срина на "Лаута", 2:4 срещу Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 15.04.2010Коментари (172)13243
Локо се срина у дома и загуби неочаквано с 2:4 срещу Монтана. С тази загуба "черно-белите" изключително много усложниха положението си в елита, няколко кръга преди края.

Първото полувреме започна добре за "смърфовете", които заредиха атака след атака към вратата на своите гости. "Черно-белите" доминираха тотално над своите гости, но не можаха да организират опасни голови атаки. От своя страна гостите контра-атакуваха изключително опасно.

Така се стигна до края на полувремето, когато при една опасна, бърза атака Луис Едуардо се измъкна, Бенджелюн го фаулира и съдията отсъди дузпа, гонейки френския бранител. Гостите реализираха наказателния удар, а ситуацията парализира играта на домакините, които не можаха да се отърсят до края на мача.

През второто полувреме Локо се оголи, търсейки обрата с човек по-малко, но плати скъпа цена за тази смелост. При контрите си гостите успяха да вкарат още две попадения.

В средата на полувремето Гара Дембеле върна един гол, след хубаво двойно подаване. Последваха силни минути за "смърфовете", които обаче пак не успяха да вкарат и бяха попарени с четвърти гол за Монтана.

В последната минута Дани Кики се възползва от хубав пас на Йордан Тодоров и реализира за 2:4.

Следвашия кръг на Локо предстои тежко и съдбоносно гостуване на Сливен в пряка битка за оцеляването.

Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
16.04.2010
15.04.2010
15.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ЛОШО И СРАМНО Е ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ В ЛОКОПД.НЕ МОЖЕ ЕДНИ ОТ НАЙ ПЛАТЕНИТЕ ФУТБОЛИСТИ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО БАЛЕРИНИ И ДА СЕ ОПЛАКВАТ ОТ СЪДИЯТА.С ТАЗИ ИГРА СМЕ СМЕШНИ.
-2
 
 
чета и не вярвам на ушите си !!! Тото Динев продал мач...кой да очаква такъв шамар към малобройната,и все по-оредяваща публика на шльоко???миналия мач пък леката жена от кюстендил както винаги се продаде на говедата...защо по стара буферска традиция сте си изоставили отборчето двайсет минути преди края?завинаги с вас и верни до гроб...хааааахахаххахахахаххахаххахахахаахха...пар
одийната сапунка на лайнута става все по-интересна,особено ако и Сливен ви думнат...колко билета са продадени тоя мач?никой не ще да ви гледа продажните мургави мутри...Кюстендил си иска отбора който с типичната циганска наглост му откраднахте...айде чакаме ви в Б група...:)
0
 
 
МАНГАЛИТЕ В Б ГРУПА,НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЙТЕ!ДОБРЕ,ЧЕ КОКО-ЧЕРНОТО ТОТО ИМ КУПИ 2 МАЧА С БЕРОЕ И ПИРИН ЗА ДА СЕ ВДИГНАТ!ВЧЕРА БЯХА ЖАЛКА КАРТИНКА!ХАХА,СМЕШНИЦИ!
+1
 
 
хаха селяни сритаха кюстендилските селяни. смейте им се.
на 16.04.2010 г.
+3
 
 
Според мен нищо страшно не е станало. Дано след тази загуба да слезнат на земята и да бият в Сливен, стига Лечков да не си вземе негови съдии. И нещо "великият" треньор обърка играта. Шенсой или е за треньор на отбор от категорията на Вихрен, или е за цирка с неговите номера. Дано Коко "Тотото" Динев не е решил да избива мангизи със залози. Колкото и да не обичам Локото, това вчера не беше отборът, който беше в последните няколко мача...
-2
 
 
Левент Назифоглу е бил на стадиона. Върнал се е при своите събратя. Стара любов ръжда не хваща.
+2
 
 
Аз по ТВ-то само 50 семкаджии видях.Много сладострастно люпеха семе
+4
 
 
хайде стига! паднали-паднали.Дано поне в Сливен да вземат да бият Поне 1 отбор от Пловдив да имаме в А група! То нашта се видя, ама поне Локото да вземе да остане!
+2
 
 
Ееее бива бива ама баш от Монтана да паднете стига бе и то с 4:2... Ай стига ся стягайте се, че Мездра да не вземе да ви изпрати в Б пък кой знае може и Суивен... Е да то че ще се измъкнете да ама просто тоя мач... 4:2 малко невъзможно ми се видя
+5
 
 
Ще се спасите спокойно нищо не е станало. Преките конкуренти Мездра и Сливен са зад Вас. Дано и ние започнем от Б група и следващата година да си имаме дербита в А група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: