ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенският сектор на "Лаута" ще се казва "Трибуна Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 29.07.2010Коментари (198)16917
© Plovdiv24.bg
Реконструкцията на стадион "Лаута" върви в пълна сила. Както Plovdiv24.bg вече писа, Атанас Узунов обеща първата част от обновяването на съоръжението да е готова до първия домакински мач срещу Черно море от втория кръг.

В следващите етапи от модернизацията на съоръжението се предвижда поставяне на осветление, козирки и изграждането на специална фенска трибуна. Тя ще се изгради в сектора под намиращото се в момента табло.

Още от този сезон агитката на Локо ще заеме местата си там. Историческият фен сайт на смърфовете Loko-pd.com информира за интересна подробност около този сектор. На специална среща е било обсъдено секторът с фенове на "Лаута" да се казва "Трибуна Бесика". Наименованието на сектора има исторически произход.

В излязла наскоро класация, Пловдив бе пос

©
Специалната абонаментна карта с която ще се влиза на Трибуна Бесика
очен като най-стария европейски град. От друга страна, проучванията на множество учени уверено посочват местността Лаута като място на едно от ключовите поселенията на бесите. Преди 3 500 години те са обитавали днешната Лаута. Именно бесите дават името на Пловдив, чиято транскрипция ползваме сега - "Пулпудева" ("град при езерото").

На "Трибуна Бесика", както е на стадионите по цял свят, ще се влиза чрез специална абонаментна карта, чиято продажба вече стартира.

Oт днес започва продажбата на абонаментни карти, като тази от 30 лв. ще е именно за новата трибуна "бесика". Годишният пропуск за обновеният сектор "В" ще струва 60 лв., а този за централната трибуна е 120 лв. ВИП-пропускът може да се закупи за 220 лв., а местата за президентските ложи могат да бъдат запазени за 300 лв. за целия нов сезон.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+15
 
 
Момчета искам само да ви кажа,че от днес нататък ще си търся за гаджета само момичета от Ботев. Защо ли според вас? Защото обичам та ш*бам жълти к**ви :D :)! Нашите жълти гаджета във форумите много са озлобяли. Да не сте влюбени бе сладури :P ?
+9
 
 
Каква злоба и омраза изпитват към отбора на Пловдив, жълтите сопотки, не е истина.Поздрав с оооооооооо колко сте комплексиран ооооооооо колко сте комплексирани жълти со-п**ки
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+13
 
 
УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, НЕКА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ, ЗА ДА ИМ ПОККАЖЕМ КАКВО ТРЯБВА ДА Е ЕВРОПЕЙСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЕДИН ОТБОР КЪМ ФЕНОВЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ! ДА БЛАГОДАРИМ НА КОКО ДИНЕВ, ИМОЩНО И ЦИВИЛИЗАЦИОННО ДА ПОДКРЕПЯМЕ ,,ЧЕРНО-БЯЛАТА ЛАВИНА,, !
+11
 
 
Тези селски жълтъци,толкова са прости че от яд се пръскат и стават на омлет.Пилешките им мозъци ,немогат да проумеят че най-обичаният отбор в Пловдив вече е на светлинни години от тях.Но от жълтък фазан не става,така че който си е бил жълта Скатия такъв ще си остане.
+11
 
 
Абе жълти пти4ки вие сте като балон пълен със злоба няма по прости хора 4естно .. ! спомням си как се събрахте на мизерния си стадион зака4ихте една снимка на агент христолини ии запо4нахте да я плюете 4естно като видях снимките от тва събитие се 4удих да се смея или да ви съжеля щото по прости тикви не съм виждал ... сигорно сядате на телевизора и гледате дивана.Локомотив в които има наи много любов за него съм готов и кръв да пролея ...да се нара4аш локомотивец е нещо велико !! но кво да ви говоря какво изпитвам към този отбор...отиде и си изпиите гинкобилобата и не влизаите в темата на великите Беси !!! поздрав4е за птиците с оная песен 4ек да ви запея :ООО КОЛКО СТЕ ПРОСТИ И ИМА ЛИ СМИСАЛ СЪС ВАС ДА ГОВОРЯ?
+13
 
 
УНИКАЛНО,НЕПОВТОРИМО.БРАВО НА ХОРАТА ИЗМИСЛИЛИ ИМЕТО. ЖЪЛТИТЕ МАНГОВЦИ ДА НЕ ЗЛОБЕЯТ МНОГО-МНОГО.А ДА ХОДЯТ НА ТРИБУНА ИСТАНБУЛ И ДА СИ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРЧЕТО НА МЕХМЕД БАКАЛООГЛУ,ЧЕ ГИ ЧАКА 20 ГОДИШНА СЕЛСКА БИТКА ПО КЪРОВЕТЕ В АМАТЬОРСКИТЕ ГРУПИ.....МАЛКО СЕ ОТКЛОНИХ ОТ ТЕМАТА .ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ,ИМЕТО Е УНИКАЛНО,КАКТО И ФЕНОВЕТЕ СА УНИКАЛНИ,НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪВ България.ДВЕТЕ НЕЩА ИМЕТО НА ТРИБУНАТА И ФЕНОВЕТЕ ПРОСТО СИ ПАСВАТ КАТО ДЯЛАН КАМЪК.САМО ЛОКО,ЕДИН ЕДИНСТВЕН Е НА СВЕТА!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: