ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът прекрати болничните си заради извънредната сесия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 18.10.2010Коментари (12)3749
© Plovdiv24.bg
Славчо Атанасов прекрати болничните си, за да овладява лично общинските съветници от управляващото мнозинство на извънредната сесия в сряда, призна самият той пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В четвъртък съветниците от БСП, които гласуваха "въздържал се", на практика за втори път бламираха кандидатстването с проект срещу наводненията за 2 млн. лв., а време почти не остана, тъй като крайният срок е 1 ноември.

"Питах общински съветници защо така са гласували. Признаха си, че са се объркали и даже забъркали, някои били в кафенето и не разбрали за какво става дума", коментира Атанасов.

След мобилизацията, подхваната още тогава от и. д. кмета Александър Долев, който пусна в оборот и конкретни заплахи сpещу съветниците, че техни преписки и проекти няма да видят бял свят, се очаква тази сряда да мине и предложението за увеличаване на капитала на Белодробна болница и отделяне на 23 дка от двора й.  


Кметът въдворява ред сред общинските съветници







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Въпреки доброто намерение на държавата да поеме Белодробна болница, генерираща само загуби и с чието управление Община Пловдив по никакъв начин не може да се справи, явно болницата ще си остане общинска, а дворът от 23 декара го "вадят" от собствеността и. И с какви пари ще увеличат капитала, след като "ваденето" на 23 декара ще я декапитализира допълнително освен загубите от последните години? Все си мислех, че по-лошо от сегашното положение няма, но в кметството кипи гигантска разрушителна енергия - като за последно - остават още няколко месеца до изборите догодина.
+2
 
 
Егати и селянина е този Славчо. "Устъвиетие шигитие...." Може ли кмета на Пловдив да говори така.....
+2
 
 
А може би господин Гергов да му е прекратил отпуската? Тези 23 дка искат тихичко да ги прекарат под шумно афишираните 2 млн.лв. за мерките срещу наводнения.
+4
 
 
Демонстрация на "героизъм" - ето, той е "болен", но дори да беше на "смъртно легло", пак щеше да се вдигне, за да "защитава" интересите на пловдивчани! Поредната ПР-изцепка! Всъщност, той си е "пътник" (в политическо отношение) още от момента на избирането му за кмет, а най-вече - след съешаването му с БКП и отцепването от ВМРО...
+3
 
 
Толкова си и болен Слафчо...щом идваш само когато ти оттърва...То не бяха отпуски,болнични,командировки за побратимяване,то не беше чудо.Тарикатче излезе...
+7
 
 
От известно време насам, кмета и неговите заместници, общинарите и техните работодатели - не ние гласоподавателите, а партиите, предизвикват неистов смях със всяко едно решение или медийна изява. Цирк, голям цирк на наш гръб. За съжаление ние пловдивчани ще му берем парцата. То не бяха закани, бунтове и сръдни, простащина и некадърност, и всичко това за да се скрият проблемите на Пловдив. А те си остават, както и ние. Но ФляФчо, воИводи и комунистите няма да ги има, защото никой няма да ги помни. Нещастници!!!
+7
 
 
Болничен по закон не може да се прекрати!
+4
 
 
Цяло лято в отпуск цяла зима в болнични. Добра стратегия главчо голям си
+7
 
 
С последните поправки в Наредбата за управление на общинското имущество нямат право да отделят тези 23 дка от Белодробната! Ще бъде голям скандал, ако съветниците гласуват за нещо, което им е забранено от Наредбата!
+5
 
 
много болнаво това кметче за десети път някаде му е за за тази година :) да си сложи една ваксинка сега поне ги има :РРР
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: