ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Общината сама "съживява" стадион "Пловдив"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 12.11.2010Коментари (28)16446
© Plovdiv24.bg
Тъй като договорът за концесията на стадион "Пловдив" отдавна "виси" неподписан, а едноименният консорциум не успява да намери необходимите му за обещаната инвестиция пари, градската управа търси други варианти за съживяване на най-голямото спортно съоръжение в България.

"Обмисляхме да се възползваме от инициативата "Джесика", която се очаква да стартира у нас догодина, но средствата оттам няма да стигнат. По наши сметки са нужни 12 млн. лв. за стягане на стадиона, а на "Джесика" ще разчитат освен Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен за общо 39 милиона", обясни и. д. кмет Александър Долев пред репортер на Plovdiv24.bg.

Заместник-кметът Георги Титюков подготвя списък с други спортни обекти, за които би могло да се кандидатства за средства по инициативата. Сред тях е също и спортната зала, която се строи върху бившия колодрум, която ще реши всички проблеми на пловдивските клубове по баскетбол, волейбол, хандбал и други спортове в зала. За нея са нужни около 6 млн. лева, за които обаче се водят разговори и с правителството.
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-добре е да кандидатсваме за домакин на Европейско първенство. Ако спечелим държавата ще налее пари и ще оправи спортните съоръжения а тя ще ги избие от приходите от билети. Щом Полша и Украйна могат, защо да не можем и ние?
+2
 
 
Оправи ли се стадиона до 2 години ще бъде страхотно, ще има стадион на който ще се играят градските дербита, Ако Ботев успеят да влязат в А група, (което пожелавам на Жълтите) че бъде адски добре да имаме страдион пловдив който да се пръска по шевовете. Ако пък ние влезнем в европа 100% за няколко мача ще има страхоти дивиденти за концесионера. Успех на Пловдив и само ЛОКО....
+1
 
 
АБЕ СТИГА С ТИЯ ЛЪЖИ ТАЗИ ГРАДСКА УПРАВА ЗА НИКЪВ Х*Й НЕ СТАВА АКО ИМА 1 КАДЪРЕН РЪКОВОДИТЕЛ щЕ НАМЕРИ 4ОВЕК ДА СЪЖИВИ ТОЗИ СТАДИОН КАТ ЗНАЕ 4Е ПЛОВДИВ4АНИ СА ФАНАТИЗИРАНИ ФЕНОВЕ МН ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ СПОНСОР КАТ МУ СЕ ДАДЕ СТАДИОНА ПОД НАЕМ ЗА 30-40 Г И БЪРЗО щЕ СИ ВЪРНАТ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ И щЕ БЪДАТ НА КЯР ДАЖЕ АМА КОЙ МАЛОУМНИК щЕ СЕ СЕТИ ЗА ТОЯ СТАДИОН 4Е ТРЯ СЕ ОПРАВИ ТИЯ МАЛОУМНИ ОБщИНАРИ ДА СЕ ИЗНАСЯТ 4Е ЗА НИКЪВ К*Р НЕ СТАВАТ САМО ЛЪЖИ САМО ЛЪЖИ ЕЕЕЕЕ ДО КОГА !!!!!
+5
 
 
този стадион никога няма да бъде построен както искаме ние феновете...всичко друго е евтина реклама на някви масони,евреи,и тн...
+3
 
 
Дано да не се окаже поредният предизборен популизъм.
+5
 
 
Иска ми се.... Моля се..... Надявам се, че някога ще стъпя на този стадион и да изгледам един мач с още около 50 000 човека! Но в България тези неща са само илюзия! Дано да греша !
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 12.11.2010 г.
+4
 
 
аре да вземат да го ремонтират тоя стадион вече . да теглят един заем 12 милиона да го изплащат 35 - 40 години , за това време 100% ще могат да го върнат с лихвите и да са на печалба .
+1
 
 
По-бързо да го съживява , че много скоро ще ни трябва голям стадион .
+5
 
 
тъпата община ако искаше до сега щеше да го даде и направи,но сега печелят дивиденти аз играя всяка неделя там футбол на помощните игрища и гледам наистина взеха лека по лека да оправят игрищата,ама защо се сетиха когато замразиха игрището 'за зимния сезон' ?????заради дивидентите!!!Привърженик съм на кмета ма много прозрачно бе мамаму стара. и само БОТЕВ и ПЛОВДИВ завинаги.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: