ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Батаклиев: Пловдив остава без тролеи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 24.11.2010Коментари (26)8689
© Plovdiv24.bg
"Халал да му е на този, който днес е наддавал и спечелил. Ако си е мислел обаче, че си купува терен със сграда, която да разруши, много се е излъгал. Защото е купил ТИС-а - основната токоизправителна станция, от която зависи бъдещето на тролейбусния транспорт", коментира мажоритарният собственик на "Градски транспорт" АД Ангел Батаклиев за Plovdiv24.bg каква точно сделка се случи при днешната публична разпродажба на имущество на фирмата.

Според него никой не е съобразил, че сградата е специално проектирана за ТИС и вътре има трайно закрепени съоръжения и трансформатори на стойност 560 хил. лв., които не влизали в продажбата.

"Те не могат да съществуват самостоятелно, не са маса, стол или бюро - да ги извадиш на площада или преместиш в друга сграда. Станцията е поднадзорно съоръжение. В нея могат да влизат само компетентни лица с удостоверение за достъп до 600V напрежение", поясни Батаклиев и допълни, че към нея водели всички кабелни канали и трасета. Оттам тръгвало подаването към другите токоизправителни станции, които пък захранвали контактната тролейбусна мрежа. Съществувала реална възможност скоро Пловдив да осъмне без тролейбусен транспорт.


Още по темата: общо новини по темата: 244
08.12.2022 »
05.12.2022 »
04.03.2022 »
13.01.2022 »
06.01.2022 »
01.11.2018 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не Пловдив остана без тролеи, а Батаклиев остана със собственост за 1 милион лева по-малко. Пловдив отдавна е останал без тролеи - те също са собственост на Батаклиев.
+3
 
 
Колеги, общинската фирма Градски транспорт отдавна е унищожена, ограбена, декапитализирана и в крайна сметка подарена на един червен боклук и крадец в особено големи размери - червения общински съветник другаря Батаклиев. В момента общината притежава в нея миноритарен дял (Батаклиев стопи дела на общината от 33% на 3%), от който няма никаква полза. Сега части от една ОТДАВНА ЗАГРАБЕНА общинска собственост се разпродават от съдия изпълнител в полза на кредитори (фирма Векта, Национална Агенция по Приходите и Общинска Банка). Това, че един селяндур и комунист-мениджър като Батаклиев се провали с управлението на подареното му имущество, не е новина за мен. Той ограби общината, ограби банки, доставчици, собствените си служители и работници и си мислеше, че с политически протекции ще му се разминава до безкрай. Наглостта на тези изроди няма край. Такива първокласни боклуци и едва ли не насила направени капиталисти като Батаклиев, Петър Нейчев, Христо Александров, Петър Терзиев, Георги Гергов и техните помагачи унищожиха стотици хиляди работни места и успешни бизнеси в нашия регион. Недейте да плачете за отдавна заграбена общинска собственост. Истинско малоумие е градския транспорт в Пловдив да е в частни ръце. Рано или късно ще трябва да се направи нов, изцяло общински градски транспорт. Заради Чомака и Главчо Атанасов ще трябва да градим отново тухла по тухла нашия град. За 15 години грабиха, плячкосваха, рушиха и нанесоха такива поражения, каквито турците, Чингиз хан и не знам си кои още завоеватели не успяха да направят в последните няколко хиляди години.
0
 
 
Ама чакайте! Тези движещи се щайги с над двадесетгодишна възраст може ли да се наричат тролейбуси?
+8
 
 
Никой не каза, че тролеите са единствените, които не замърсяват въздуха...
+4
 
 
Събират се пари за кампания. Раздава се имущество и земя на безценица. СЛАВЧО, ПОДАВАЙ ОСТАВКА! БЪРЗО!
+7
 
 
Случилото се с "Ритон" ЕАД е генералната репетиция за подготвен план за продажби на приватизирани и все още не приватизирани общински фирми. Пладнешки грабеж осъществяван с помоща на тези които трябва да бранят законността - представителите на съдебната система. "Градски транспорт" няма да е последният случай, очаквайте още и по-големи безобразия по същият сценарий...
+9
 
 
"Халал да му е на този, който днес е наддавал и спечелил. Ако си е мислел обаче, че си купува терен със сграда, която да разруши, много се е излъгал. Защото е купил ТИС-а - основната токоизправителна станция, от която зависи бъдещето на тролейбусния транспорт"От това дебелашко изказване на човека на който е поверено бъдещето на тролейбусния транспорт , всеки може да си направи извода за "загриженоста" с която говори за екологичния транспорт на града! Халал да му е - можеш да кажеш за къщата на село от която изпълзя и дойде в града г-н мазен, недоносен, червен дебил!!!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 24.11.2010 г.
-5
 
 
Без тролеи ще е идеално по улиците.....Край на задръстванията
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електротранспорт в Пловдив?
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: