ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Звеното към ОП "Жилфонд" вече пълни дупки по улиците на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 28.04.2011Коментари (15)6331
"От днес започва работа звеното към ОП "Жилфонд", което е сформирано специално за запълване на дупките в града", каза кметът Славчо Атанасов на инспекцията, направена от него тази сутрин на ул."Димитър Талев" в район"Южен"в посока с. Марково. В момента там служители на новото звено работят по запълването на образувалите се огромни кратери по улицата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Истината е, че дупките в Пловдив са стотици на брой, много от вътрешните улици не са асфалтрани повече от 20 години и в резултат на това, в някои дупки се вижда и чакълът отдолу", допълни още градоначалникът.

Стана ясно, че кметът  разчита изключително много на новото звено, оглавявано от Иван Знаменов, за да може до август месец тази година, пловдивските улици  по отношение на дупките, да бъдат в отлично състояние.

"Знаете, преди време си заложих и честта като кмет за това, защото това е едни от огромните проблеми, който мъчи града ни", припомни кметът. Атанасов поясни обаче, че това не е най-добрият начин за решаване на този проблем.

"Най-добрият начин е този, който бяхме измислили преди една година, а именно тотално преасфалтиране на града.

Поради тази причина община Пловдив беше подготвила и 30-милионния заем, но за жалост министъра на финансите, Симеон Дянков, го спря", коментира кметът. Той наблегна, че въпреки това обаче, се надява на "вразумяване " от страна на Дянков и проблемът с пътната инфрастуктура, който според гражданите на Пловдив е номер едно, да бъде кардинално решен.

На днешната кметска инспекция се разбра, че 278 от огромните дупки в града са изключително опасни и са в много лошо състояние.

Поради тази причина, Атанасов беше категоричен, че ще се закупи нова, много модерна машина, която ще кърпи една дупка в диапазон до 2 минути. Принципът , на който работи бъдещата придобивка на новото звено към ОП "Жилфод" е следният: под налягане се впръсква специално подготвената маса в дупката и нейното запълване става много бързо.

Шефът на новото звено Иван Знаменов поясни, че засега разполагат със само една група работници, чиито брой е 10-12 човека, но предстои сформирането на още няколко такива групи. Цената, която струва дупка с дълбочина от 4 см, струва на община Пловдив между 12 и 15 лв. на квадратен метър.

"Лично ще контролирам работата на новото звено. Надявам се за Знаменов да няма ден и нощ, за да можем до 3 месеца да оправим пловдивските улици", категоричен беше Славчо Атанасов.



ОП "Жилфонд" вече пълни дупки по улиците на Пловдив


Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на Славчо Атанасов. Един истински патриот. Най-работещият кмет на Пловдив за последните 20 години!
0
 
 
като гледам как ги кърпят след 2-3 месеца ще е същото то и преди толкова пак кърпиха
на 28.04.2011 г.
0
 
 
Преди два часа минах през отрезвителя чак до ресторант Чадърите,там положението е много зле от доста време,но за мой кеф забелязах,че дупките са рязани с диск и са подготвени за асфалтиране,ай дано скоро там единствените неравности да си останат легналите полицаи.Може и да е предизборно незнам ама се вижда някакво раздвижване!Браво на новото звено,пожелавам успех на момчетата и техния ръководител Знаменов.Гледам филмчето и кой викате се подпира? Себе си ли визирате и ако да какво пък ви подпира и докато зяпате монитора бе?
+3
 
 
И на слепия е ясно, че пълненето на дупките е хвърляне на прах в очите. Никой няма интерес пътищата да се оправят,защото някой трябва да взема пари всяка година под предлог ,че уж върши някаква работа. Да не говорим,че в България няма компетентни специалисти и работници,които да строят пътища.Трябва да дойдат испанци или италианци да ни построят шосетата,защото ние явно не ставаме за тази работа. Тук всеки гледа да вземе някакви пари и да бяга.
0
 
 
айде оправете вече пътя към Коматево а ?
+2
 
 
Пак евтин ПР и замазване на работата, като казва Xelian, но той СЛАФЧО ДРУГО НЕ МОЖЕ. Смешно е един да работи, а другите да се подпират на лопатите. Смешно е и да ги гледа човек, как бачкат по най-съвременната технология и с най-модерната техника. Общо взето, скалъпена, предизборна работа. РАБОТНИЦИ - НА "ЖИЛФОНД", АГРЕГАТ - НА "ЧИСТОТА", А ЛОПАТИТЕ СИГУРНО ОТ НЯКОЙ СПОНСОР. Цялата работа - върху нашия джоб, а на Слафчо .....
+3
 
 
Абе не че нещо ама какво общо има "Жилфонд" с запълване на дупки по пътищата? Пак евтин ПР и замазване на работата. Ще ги замажат криво ляво до изборите и зимата ще цъфнат пак като майски розички всичките дупки.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 28.04.2011 г.
+3
 
 
Кърпенето е временна мярка и не решава проблема.
+2
 
 
Както винаги един работи, а останалите гледат...
+5
 
 
Дянков ти е виновен за дупките, а? Ти къде спа 4 години от твоя мандат, а? Малоумник. Иди най-добре да ни побратимиш със Украйна и Сибир, да не пречиш на хората да работят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: