ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Стоичков се ядоса на кмета заради стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 24.06.2011Коментари (76)16739
©
"Не може да дойдеш на среща с премиера за инвестиция за неколкостотин милиона и да кажеш, че още дължи 20 милиона на Пловдив за боклука. А искаме да направим нещо добро за града. Това не е като да береш череши на село", ядоса се Христо Стоичков на пловдивския кмет Славчо Атанасов. "А испанците ти подаряват три стадиона и искат само инфраструктурата около тях", допълни той. Става въпрос за "Септември" в София, "Девети септември" в Пловдив и новия национален във Враждебна.

Камата заедно с олимпийските ни шампиони Боян Радев, Таня Богомилова, шефката на БОК Стефка Костадинова и легендата в гимнастиката Йордан Йовчев посрещнаха вчера щафетата с олимпийския огън в чест на Международния олимпийски ден. "Като гледам тези деца, съм оптимист за Лондон", отсече Стоичков.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Лично според мен ако тръгват да бутат стадиона всички фенове на БОТЕВ и Локо трябва да се съберем и да протестираме и да забравим за омразата помежду ни.Все пак да не забравяме че това е най-големия стадион в момента и не трябва да даваме на шопите да ни го съборят и те да се хвалят с техните стадиони!!!!!
+7
 
 
Бойко пак ли даде синя лампа на Стойчков? О не грешка...той е посланик на добра воля....смях!!! Циркаджий..явно някой хора искат да си разширят терените около гребният канал...то ще стане едно "облагородяване и застрояване".
на 24.06.2011 г.
+7
 
 
Трябва да се внимава много!!! В момента сме много по близо до възможността Пловдив да загуби парк отдих и култура отколкото до това да имаме нов стадион. Пловдив трябва да има стадион за 55 000 и това не подлежи на съмнение. Ако не е имало нужда още тогава са щели да построят 35 000 стадион,но примерите са били пресни защото няколко години преди построяването му там са се събирали повече от 55 000 души. Ще кажете,че времената са други,че футбола е слаб и че няма повече да доведем Барса и Байерн в Пловдив. А аз ще кажа защо не? Помните ли концерта на Металика през лятото на 99та? Колко хора останаха отвън? Помните ли кога Левски докара за последно Барса,Челси и Вердер в София и то само в рамките на един сезон? Нима е невъзможно български отбор да победи накой като Батэ Борисов или Жилина и да влезе в групите на ШЛ и там да нацели Реал или Юнайтед? Но не дори това няма да е нужно-иска се просто стадиона да се реновира и откриването му да бъде дирижирано с мач Ботев-Локомотив за първенство на А група и ще видите много ли са 55 000 седалки а за решителен мач на нац.отбор няма и да говоря там със сигурнос тще трябват връзки за билети понеже само хората гости на града ще са повече от 20 000 души!
+9
 
 
Спред мен това си е чиста предизборна кампания на Бойко и неговата свита.Най-много да бутнат стадиона,да продадат желязото и после да кажат,че испанците нямали пари и ще си останем с пръст в устата...
+9
 
 
Стадиона си е стадион боклука си е боклук. Стоичков да ме извинява, ама аз не го уча да играе футбол, така че и той да не учи хората на математика. София дължи пари на Пловдив и това е факт, а колкото до това дали правителството ще подкрепи Пловдив за стадиона аз лично не го вярвам. Вие бихте ли вярвали на човек, който ви дължи милиони и все ви баламосва за тях, че сега изведнъж - хоп ще ви даде пари за стадион. Аз не вярвам на това.
-5
 
 
Ще има да си гледате стадиона реликва още дълги години тогава. Първо, защо не правели нищо за стадиона и държавата не му обръщала внимание. Сега, като му обърнаха внимание, всичко било предизборна игра и далавера. Ей затва ще тъпчем на едно място само, нищо не заслужаваме и нищо няма и да имаме...сами се прецакваме за всичко...
+10
 
 
на така наречената среща разговор,бях леко смутен от откритото лобиране от страна на ББ за испансите инвеститори,през цялото времв се говореше къде колко пари са дадини за спортни съоръжения и мероприятия(включително 9 000 000 за шах турнир ) но за Пловдив пара няма - затова да чакаме испанците .да бутнем стадион за 50 000 и да чакаме друг за 35 000 но ида предоставим терени за изграждане на бизнес згради и МОЛове , да ме извинявате но като чуя МОЛ и ставам леко подозрителен ! За мен ми стана пределно ясно че ако се бутне и един камък от стадиона нито ББ нито испанци ще построят нещо на негово място - дано бъркам но едва ли !
-4
 
 
Пичове, преди да ми говорете за "хващане на въдици" и проявявате вечния си български скептицизъм и търсене под вола теле, погледHете тая компания какво е строила. Става въпрос за легендарни модерни неща като гнездото в пекин и новия Уембли. Те едва ли са тук за келепира от "инфраструктурата около тях".
-1
 
 
Истината е, че нямаме особен избор, освен да се надяваме ! Аз лично вярвам в думите на Стоичков да има гаранция за това да се случват нещата...Но да се бута готов стадион, само защото тече тук там е смешна теза ! Пак повтарям бързо ще се разбере дали това е просто политически цирк. Специално подчертавам, че компрометиран с лъжите си мазник като Слафчо няма место в каквото и да било планиране ! За цял мандат улиците ни продължават да са камбоджански ! Мазен крадец, слуга на Гергов !
0
 
 
С парите,необходими за бутането да се довърши.Те ще стигнат.С парите на испанците да се построи чисто нов зад Братската могила-ще е по-лесно и ще има и за хотили и т.н.А парите от комисионните да се раздадат на пенсионерите,които са копали на ст.Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: