ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Батаклиев: Ще съдя Общината, ако спре компенсациите на "Градски транспорт"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 30.06.2011Коментари (14)4527
© Plovdiv24.bg
"Ще отнеса проблема до съда, ако бъдат спрени общинските компенсации на "Градски транспорт", категоричен беше собственикът на фирмата Ангел Батаклиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това той заяви по повод решението на кметът Славчо Атанасов за превеждане на въпросните компенсации на 7 частни съдебни изпълнители, за което ви информирахме още след приключване на сутрешната пресконференция в Общината.

"Така община Пловдив подлага "динена кора" на "Градски транспорт" и е против интересите на гражданите на Пловдив, защото според много социологически проучвания, те посочват, че услугите на фирмата, на която аз съм собственик, са най-качествени", заяви още Батаклиев.

Припомняме, че Plovdiv24.bg още на 16.06. ви информира, че има предявени искания от няколко частни съдебни изпълнители за блокиране на вземанията на фирма "Градски транспорт.

Тогава стана ясно, че юристи на общината са направили доклад до кмета Славчо Атанасов, че не могат да се спрат държавните субсидии, които идват за фирмата, но могат да се спрат компенсациите, които идват от общинския бюджет, които са около 150 000 лв. на месец.

Днес кметът взе окончателното решение за това. Стана ясно, че запорът, направен  от ч.с.и. е на стойност около 1,5 млн. лв.

В мненията си общинските юристи са категорични, че ако кметът не преведе парите на частни съдебни изпълнители, а ги даде на Батаклиев, то веднага ще бъде сезирана прокуратурата.

Самият кмет заяви, че много трудно е взел това решение, но е бил длъжен да спази закона.

Шефът на фирмата, Ангел Батаклиев смята, че превеждането на общинските субсидии на частни съдебни изпълнители е прибързано и необмислено, тъй като спрените пари са за карти на ученици и пенсионери, които са най- бедните хора ползващи транспорта на града.

"Ако трябва, ще докарам 750 работника да стачкуват пред общината", закани се още той.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 244
08.12.2022 »
05.12.2022 »
04.03.2022 »
13.01.2022 »
06.01.2022 »
01.11.2018 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много е зле горкия, кое му е най-качествено, боята на автобусите, която пада, почупените седалки, прозорци и прочие части по автобусите, неизплатените заплати, мръсотията в колите му, и пушещите, слушащи чалга шофоьори, които карат по потници, и вмирисват всичко на пот. :D :D :D :D :D
0
 
 
"...те посочват, че услугите на фирмата, на която аз съм собственик, са най-качествени" Mай е сънувал нещо. Точно неговото е нак-лошото обслужване, а шофьорите му са невъзпитани и карат като изоглавени.
0
 
 
Ако Община Пловдив пазеше интересите на гражданите, то отдавна трябваше да ти отнемат ГТ, защото не си изпълнил нито едно от условията по приватизационния договор, нагъл и безочлив комунист.
0
 
 
Този пък Батаклиев как се не наяде. Само за такива като него няма съд и затвор. Не стига, че се е оял ами пуста наглост иска още и още. Безсрамник. Толкова ми е отвратителен с тези кръвясали очи..... Абсолютен нагъл,долен крадец и отвратеняк.
0
 
 
този червен червей отдавна трябваше да е в затвора.....
егати новия облик-мн.е мрачен
на 30.06.2011 г.
0
 
 
"Услугите са най-качествени"-дрън-дрън!Когато взе ГТ не видя ли,че има солидни дългове и въпрос на време беше да се направи запор от ЧСИ.Вместо сега да ореваваш орталъка,що не поиска разсрочване на по-ранен етап на задълженията,за да не се стига но съдебни изпълнители и безсмислени разходи-за такси,дела и т.н.
-1
 
 
Батаклиев вън. Работниците в градски транспорт взимат минимални заплати и на всичкото отгоре само 60% от полагащото им се. Зплатите се бавят за хората, а жена му плющи яко в казиното. Този Батаклиев е бил изгонен от 2 общини преди да дойде тук в Пловдив и вместо да си вземе поука пак прави гуша за сметка на хората. Източник за казаното по горе е близък работещ в градски транспорт. В кредитната компания в която работя е забранено да се отпускат кредити на работещите в градски транспорт, защото заплатите им се изплащат изключително нередовно. Чувал съм това и за други кредитни институции. Стига разни олигофрени са се гаврили с труда на хората!
0
 
 
Koй,кого трябва да съди???Без синдикат не може да има стачка.
0
 
 
Батаклиев - смешен си! Всъшнос - ЖАЛЪК СИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: