ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: Отиваме в София да не загубим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 09.09.2011Коментари (39)7266
© Plovdiv24.bg
"Отиваме в София с една единствена цел и тя е да се представи добре и да не загубим мача", заяви на днешната пресконференция наставникът на Локомотив Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Отбора се готви много добре. Изкарахме четири дневен лагер в Сливен, където проведохме две контроли с Лудогорец и Сливен. Цялата седмица настроението на футболистите е на много високо ниво и с нетърпение всички чакаме мача с ЦСКА", каза македонският специалист.

"Милон Релич и Мартин Фернандес също ще пътуват с отбора за да може да наблюдаваме тяхната форма и игра в двете тренировки, който ще проведем събота и неделя преди мача с ЦСКА", допълни старши-треньорът на Локомотив. 

"Всички знаем, че ЦСКА е в много добра форма и играе добър футбол, но това не означава, че ще сме обречени срещу тях. Излизаме във всеки един мач за победа, така ще бъде и на стадион "Българска армия", завърши Канатларовски.

Ето и групата на Локомотив за мача срещу ЦСКА: 

Флориан Лучини, Стоян Ставрев, Джереми Родригес, Йордан Тодоров, Михаил Венков, Ангел Йошев, Юнес Бенжелюн, Пабло Компагнучи, Мартин Кавдански, Валери Георгиев, Любомир Витанов, Христо Златински, Даксон Да Силва, Сержиньо, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Базил дьо Карвальо, Ненад Лукич и Даниел Георгиев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ей,я не вкарвай интриги,какво светът ще свърши защото щели сме да паднем от цска като гости,я стига глупости и не дей да ставаш като жълтурите и само да мрънкате срещу канатларовски,човека си върши много добре работата,какво да направи той че футболистите не могат да вкарат гол,здравко е на 36,базил и тои е над 30-те и какво тепърва да ги учи как се вкарва сам срещу вратаря ли ? подкрепяй отбора и стига мрънка,мястото ти е на трибуната а не ти да определяш кой ще си тръгне и кой не.
-1
 
 
Не знам за какво отиваме в София но ако загубим просто си върви .Време ти е.
-5
 
 
ЦСКА не се бие с хубава усмивка на снимката, празни думи и половин отбор, на който не му пука за нищо друго освен пари... Ама щом си казал, че само за победа отиваш в София - победа ще се очаква, но ако Локо загуби мача - обяснявай какво те накара да вярваш, че ще биете и защо не бихте пред феновете лице в лице! Писна ми от такива лъжци като този, Зума и Хубчев, който с днешното си изказване просто ме уби. А и какво стана - преди беше "Отиваме в София да бием", а сега се промени на "Отиваме в София да не загубим"?????
-3
 
 
Това маке е изперкало тотално.При толкова слабо първенство и толкова слаби отбори, трябва само малко повече работа и всеки отбор от А група може да бъде победен от Локомотив.Нека ако някой е по-навътре в БГ футбола ми каже колко милиона лева са необходими на един отбор за да стане шампион на България?(Например:Какъв е бил бюджета на Литекс в рамките на миналото първенство.)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 10.09.2011 г.
+2
 
 
ба*ти простото изказване ... Това ли е изказване на треньор , който УЖ вярва в играчите си ? ... Сменяйте го този измикяр ... Успех и дано биете чорбата !
+2
 
 
Предполагам намеква за защитна игра.Успех,макар да се съмнявам.Не вярвам цесекарите да допуснат загуба на точки на собствен терен.
+8
 
 
Мачкай гадните прасета!!!Мачкай Алиджановците!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: