ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Александър Долев: Трябваше веднага да арестуват поръчителя на убийството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 27.09.2011Коментари (14)9034
© Plovdiv24.bg
"Ако прокуратурата бе арестувала веднага поръчителя на убийството в Катуница, до тези размирици нямаше да се стигне", заяви и. д. кмет на град Пловдив Александър Долев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той поясни, че е присъствал на снощния протест, опитал се е да говори с младите хора, но те не са поискали да го чуят. Долев изрази съжалението си, че едно мирно шествие, за което има основание, е завършило с 47 арестувани.

"Не беше добра ситуацията в града вчера вечерта, но полицията си свърши работата добре." Възмутен от бездействието на прокуратурата в Пловдив, той попита директно "кога най-после ще бъде арестуван поръчителят на убийството, след като всички ние в цяла България знаем кой е той. 20 години прокуратурата в Пловдив не знаеше ли, че в Катуница има нелегална фабрика за алкохол и огромни палати, собственост на Кирил Рашков?"

Долев заяви също така, че според него трябва да бъде оповестена публично разпечатката от мобилния телефон на Рашков от петък миналата седмица насам.

С цел да се предотвратят нови сблъсъци и в днешния предстоящ протест той кани в сградата на Община Пловдив организаторите на митингите, за да поговорят какво да се направи, за да се избегнат нови размирици.

Освен това той беше категоричен, че утре на заседанието на кризисния щаб ще покани представители и на пловдивската прокуратура, за да дадат ясен отговор какво правят до момента по случая.


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.09.2011 г.
-2
 
 
Да,абсолютно прав е човека!Всички знаем какво трябва да се случи с Кирил Рашков!Сегашните събития обаче са част от режисиран процес на взривяване на живота в България чрез етническа война (това не е пресилен израз). Знаете ли как се организират 2-3000 души за няколко часа, при това от различни градове, в почивен ден, да се транспортират мълниеносно в Катуница?! Единствено чрез тарторите на футболните агитки(по-възрастни (19-20 г.) - гледат да не попадат много в обектив, често с маска на лицето), които разполагат със списъците на щурмоваците си. Всякакви приказки за организиране по мейл или Фейсбук са нелепи. Става дума за организирани погроми. Ако някой си прави илюзии за щурмовите отряди на футболните агитки, то много скоро реалността ще изкорми тези наивни заблуди. Но ще бъде късно.
0
 
 
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ!
+2
 
 
Призовавам всички българи да се включат в протестите, за да изразят по мирен начин своето недоволство от сегашното и предишните правителства, които ни докараха до това положение и заради които страдаме десетилетия наред! Трябва да се сложи край на толерантността към циганите!
Aнонимен
на 27.09.2011 г.
+1
 
 
Долев, прокуратурата не арестува! Да, трябваше да го арестуват еничарите на Цветанов и тогава да му се повдигне обвинение от прокурор. Чети, Долев, чети законите за да не се излагаш!
+2
 
 
Да бяха заели позиция навреме. Каквото стана, който беше там да изрази позицията си е вече минало. Коментарите са за хора без работа.
Aнонимен
на 27.09.2011 г.
+5
 
 
Има конкретен убиец и конкретен поръчител на това ужасно убийство. Нека съдебната система докаже, че законите са за всеки еднакви. Кирил Рашков няма да намери и 1 квадратен сантиметър в България, където да скрие претъпната си фамилия. Всякакви протести от тук нататък ще са само в полза на Доган и Първанов. Медийните им проститутки С. Трифонов и Бюреков са жалки в поръчковите си изяви. А "КМЕТЪТ" на Пловдив СлиФФФчо Атанасов да обясни на Пловдив защо един циганин от Катуница има Пропуск да паркира, където си пожелае в Централна Градска част. Дори не познавам човек, който да има подобен.
+5
 
 
Господа.изкарайте имената на всички партии на които мангала е бил спонсор.на всички прокурори които през всичките години са пазили мангала.или ако го направите ще сте в гомната до уши.всички сте продажни души.бесрамници.за пари господа прокурори и кариеристи станахте еничари.
+3
 
 
Няма да минава нищо, протести до край. Или докато някой мангал не се осере, някой ушар не направи няк'ва мизерия.
+2
 
 
Г-н Долев е умен мъж. Пазете го. Аз също мисля, че този Рашков плаща по така наречените ВИСОКИ етажи..... май е време да излезат много кирливи ризи...
+4
 
 
Долев винаги е бил срещу циганите и тяхния произвол.Жалко,че вчера точно той опра пешкира,а истинските виновници и закрилници на тази сган се скатайват някъде и се надяват да мине бурята.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: