ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Обявиха внука на Кирил Рашков за общодържавно издирване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:06 / 02.10.2011Коментари (92)11277
© Plovdiv24.bg
Внукът на Кирил Рашков - Кирил младши, е обявен за общодържавно издирване по обвинение за закана за убийство, отправена минути преди прегазването на 19-годишния Ангел от Катуница. Това съобщи районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров. 

Жалбата за това е подадена отново от Веселин Христев вчера. Днес група общински съветници от Катуница поискаха среща с прокурора, тъй като напрежението в селото не спадало заради това, че има много свидетели на фаталния инцидент, които още не са разпитвани. Хората казаха, че в селото се разхождат безнаказано внуците на Кирил Рашков, въпреки бунта, което ги дразни. 

Според прокурор Калоян Димитров, да се твърди това е несериозно, внуците на Рашков са уплашени и няма как да се разкарват в селото, след всичко, което се случи. Полицията няма как да не охранява къщите, за да не се допусне мародерстване, което е противозаконно. Прокурорът каза още, че са снети обяснения от всички очевидци на инцидента по преписката, образувана в полицията. Но все още материалите не са докладвани в прокуратурата.


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
те са октоподат това е истината как да се бори срещу себе си ...интересно
+1
 
 
С ТАКИВА ЯЛОВИ "ПРОТЕСТИ" НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИМ ! ОТ НАД 400,000 БЪЛГАРИ В Пловдив НА ПРОТЕСТИТЕ ДОЙДОХА ЕДВА МАКСИМУМ ОКОЛО 3,000 ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ДРУГИТЕ БЕЗХАБЕРНИ БЪЛГАРИ ! БЪЛГАРИТЕ ДО 1945 г БЯХА ЮНАЦИ И България БЕШЕ САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ ! СОЦИАЛИЗМА НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ "МЕКИ-МАРИИ", ОВЧЕДУШНИ, ПОКОРНИ УПЛАШЕНИ РОБИ ! ДОРИ МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ПОЧНАХА ДА СЕ СРАМУВАТ ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ И СИ ИЗМИСЛИХА "МАКЕДОНСКА НАЦИЯ И ПИСМЕННОСТ" ! ПРЕЗ ЖИВКОВО ВРЕМЕ-СОЦИАЛИЗМА, ЕДНИЧКАТА НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ,БЕСТРАШИЕ И ПАТРИОТИЗЪМ,ЕДНИЧКОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА БЪЛГАРИТЕ СПРЯМО ТУРЦИ И ЦИГАНИ БЯХА УМИШЛЕНО И СИСТЕМНО ПОТЪПКАНИ И ОБЕЗЛИЧЕНИ ! ОТ ТОГАВА И СЕ ПОЧНА ДИСКРИМИНИРАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В СОБСТВЕНАТА ИМ РОДИНА, НАСИЛСТВЕНО ВТЪЛПЯВАНЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ И РАВНОПРАВИЕ С ТУРЦИ И ЦИГАНИ И ДОРИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ИМАХА ПРЕДИМСТВО ЗА МНОГО НЕЩА И ДОРИ ВЛИЗАХА БЕЗ ИСПИТИ ВЪВ УЧИЛИЩАТА И ДР. ! НО ПРИ СОЦИАЛИЗМА ИМАШЕ МНОГО СИЛНА И ЕФЕКТИВНА МИЛИЦИЯ И ЗАЩИТАВАШЕ ДОБРЕ БЪЛГАРИТЕ И ОСИГУРЯВАШЕ СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ ! ТОГАВА И ЦИГАНИ И ТУРЦИ ИМАХА РЕСПЕКТ И ОТ МИЛИЦИЯТА И ОТ БЪЛГАРИТЕ И СИ ЗНАЕХА МЯСТОТО В ГЬОЛА ! ОТ 1990 г ДО СЕГА България УМИШЛЕНО И СИСТЕМНО СЕ ТУРЦИЗИРА И ЦИГАНИЗИРА "БЕЗ ДА ПУКНЕ ПУШКА"! ТАКОВА БЕЗЛИЧНО, ОВЧЕДУШНО, БЕЗХАБЕРНО, ОБЕЗВЕРЕНО, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО РОБСКО ОБЩЕВСТВО България ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА НЕ Е ИМАЛА ! ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ КОИТО МИЛЕЯТ ЗА България ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТАТ И НЕЩО ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАТ И ЧИТАТ И ПРЕПРОЧИТАТ ВСЕКИ ДЕН КАТО БИБЛИЯ КНИГАТА # 1 ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА , КНИГАТА НЕОБХОДИМА КАТО ВЪЗДУХА, КНИГАТА КОЯТО ЩЕ СЪБУДИ И ОТВОРИ ОЧИТЕ И УШИТЕ НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ : "Заплахата. Великодържавният национализъм и разузнаването на Турция против България" Автор: Димитър Стоянов Категория: Политология и социология Издателство: Албатрос Година: 1997 Cтраници: 303 Формат: 200х145 Град на издаване: София
+1
 
 
добре де..до оня ден мангалите ги пазеха 50 човека лична гвардия дарена от държавата, днес го издирвали...нямало го..!! е как стават тия неща бе..питам?? явно нещо не ви е чиста работата на другарите...или се бъркам?
+2
 
 
Защото ОКТОПОДЪТ е много навътре в държавния апарат и управляващите не могат така лесно да се справят с него.
+3
 
 
Не мога да разбера, защо всичко трябва да се случва след поредния протест на хората? Въпросният внук до вчера беше под засилена охрана на държавата, заедно с цялото семейство Рашкови, а днес го "издирваме общонационално"?
0
 
 
Ники Цветкова, какво искаш да кажеш? Сега някой ще ни репресира за това, че искаме отговори, задаваме въпроси и търсим истината ли?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
Иване стига със сапунени мераци.Аз подкрепям всикчи мирни протести , но заради расиситките писаници по поредишните страници явно съм в графа екстремисти и съм докладвана на съответното място (без и през ум да ми е минало да съм такава) и сега трябва мирно кротко да изтърпя проверка за верността защото тук където съм са много чувствителни на тема екстремизъм и са прави .Не въвличайте всички участници във расистки изявления.Едно е да се търси отговорност от институциите друго е да искаш да убиваш АЗ НЕ ИСКАМ ДА УБИВАМ НИКОЙ. Ушевите които дебнат да си го запишат надлежно .
+2
 
 
Румянче аз лидери нямам колкото и да те шокира това :) . Просто ти и другите като теб не искате да повярвате, че има инако мислещи от вас хора и ,че това няма общо с никоя партия! Провокации, провокации и само провокации и нищо смислено от теб още по-малко пък нормален диалог.Това ще е последния ми отговор на твоите ментални "излияния" не защото няма какво да кажа, а защото просто ти няма с какво да ми отговориш!
+1
 
 
Липсата на секс при жените води до нервни кризи,истерия и др.Пример - Роумиана Дженкова.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: