ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани отново избраха Plovdiv24.bg в деня на изборите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 26.10.2011Коментари (13)5531
© Tyxo
В деня на изборите и след изборите пловдивчани отново избраха Plovdiv24.bg като първоизточник на информация.

Както и на предния местен вот преди 4 години, така и сега покрихме информационно целия град, всичко случващо се, гласуването на ключовите личности и актуалната информация от изборния ден.

Първи извадихме и прогнозни резултати, както и единствени посочихме прогнозен общински съвет, при това с точни мандати и графики, а не само с проценти (вижте тук), който почти се припокрива с окончателния. Убегнаха ни само ЗС Ал.Стамболийски по разбираеми причини.

За да не бъдем голословни, обичаме да боравим с факти, затова ще цитираме и малко цифри от независимия и достъпен за всички Tyxo.bg брояч. В неделя, в деня на вота ни отвориха 43 948 човека, които генерираха 324 775 импресии (отваряния на сайта).

В неделя срещу понеделник правихме "следене на живо" на преброяването и получаващите се резултати, което допринесе до още по-голям интерес и четаемост в понеделник - 52 119 читатели и 524 282 импресии (отваряния на сайта).

По традиция ще направим и съпоставка между аудиторията на Plovdiv24.bg и сбора на аудиториите на десетте пловдивски сайта след нас (без дори да отчитаме припокриването им, тъй като много хора четат всички сайтове, отново по разбираеми причини).

Всички останали взети заедно, в деня след изборите (понеделник), противопоставят 28 476 посетители и 201 627 отваряния.

Всеки, при желание, може да се увери в истинността на думите ни, тъй като за разлика от останалите, ние не крием статистиката си и сме поставили на видно място броячите си.

Бяхме с вас на предните местни избори, бяхме на тези, обещаваме ви, че ще ви информираме най-точно и на следващите.

В последните дни се разрази мини полемика относно сайтовете, като вина за това носят много бледи копия на Plovdiv24.bg, създадени преди изборите, с цел обслужване на интереси. Част от тях вече бяха закрити, а при други залезът им вече е видим. И за вбъдеще ще се създават много "пловдивски" сайтове, като почти всеки от тях ще преследва користни цели. Неслучайно Plovdiv24.bg е най-четената регионална медия в България изобщо. Доказали сме, че можете да ни се доверите, не само защото винаги работим с факти и документи, а и защото е ясен произходът на финансирането ни (всеки може да види кои са рекламодателите ни - местни и национални фирми, лидери в своята област). За сметка на това в други сайтове се виждат меко казано странни реклами на фирми и обекти, които не е съвсем ясно за какво им е реклама, имайки предвид дейността им. Странно изглежда и поддържането на медия с огромен екип, при почти никакви посещения на сайта (елементарни сметки показват, че дори всички рекламни карета да са продадени по цените, обявени в сайта, пак парите ще са далеч от необходимите).

Преди повече от 7 години Plovdiv24.bg бе създаден по-скоро за идеята и заради глада за информация за града ни в интернет. Популярността и рекламодателите ни позволиха да се развием и да поднасяме тази информация по-професионално и подробно, но продължаваме да съществуваме "за идеята" и заради липсата на алтернативен източник на подробна и достоверна информация.

Създадените с предизборна цел сайтове започват да "умират" един по един. Вече има позвънявания от репортери и редактори, усетили на къде вървят нещата с настоящата им месторабота, търсейки работа при нас. Затова добре обмисляйте на кой се доверявайте за информация и си задавайте въпроса кой спонсорира източника, който четете и какви са целите на посланията, които отправя към вас.

Бяхме първи с информацията и най-четени по време на събитията в Катуница, бяхме първи и най-четени и по време на изборите, ще бъдем първи и най-четени и за в бъдеще, защото служим и съществуваме само за вас, пловдивчани.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
наистина сте медия номер едно в града!
0
 
 
Пловдив24 са страхотни и поднасят обективно и много бързо информацията. Дано скоро ни зарадват и с информация около "Градски транспорт", за който от месеци нищо не се е чувало.
0
 
 
Браво! Хубаво е да има един истински информационен сайт като вашият. Хубаво е да станеш сутрин и да се запознаеш с най-новото от твоят роден град, дори и да си на хиляди километри от него. Продължавайте добрата работа.
+1
 
 
Аз от две години може да се каже се информирам за това какво става в града ни от вашия сайт. Факт е че т.нар. печатни медии, пък и голяма част от телевизиите се превърнаха в официози или гашатаи на определени интереси. Така, че бъдещето е ваше, не само заради развитието на технологиите, но и заради качествата на хората от екипа ви.
-2
 
 
найстина сте добри,но нали отразяваме ВСИЧКО възможно което може да се отрази в града-а защо нищо не съм видял за волейболния клуб ВИКТОРИЯ волей.те играят в елита и връщат големия волейбол при мъжете в града ни,а нищо не се пише за тях...?
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 26.10.2011 г.
+2
 
 
Продължавайте все така ! Невероятни сте !
+3
 
 
Напълно заслужено, поздравление и за отразяването на събитията в Катуница!
-2
 
 
Очакваме резултатите на всички кандидат-кметове -като брой гласоподаватели и като проценти.
+4
 
 
Plovdiv24 са номер 1 от много години. Логична е лидерската им позиция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: