ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев застана зад Иван Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 26.10.2011Коментари (118)16963
© Plovdiv24.bg
От ПФК Ботев разпространиха декларация, с която застават зад Иван Тотев преди предстоящия балотаж за кмет на Пловдив.

В седмицата преди балотажите за президент и кметове на редица населени места в страната, темата за спортните бази отново е на дневен ред. На 30 октомври, неделя, жителите на Пловдив трябва да направят избор, от който до голяма степен ще зависи посоката на развитие на града в следващите 4 години. Като един от водещите спортни клубове в Пловдив ПФК БОТЕВ има своята позиция по наболелия въпрос с базите.

Считаме, че е време да бъде сложен край на занемаряването на съоръженията, които служат за подготовка на спортистите и на последните да им бъдат осигурени адекватни условия за постигането на исканите от тях резултати. България изостава от почти всички страни в Европа в това отношение и подобряването на материалната база трябва да бъде един от основните приоритети, ако искаме да върнем поне част от позициите си в спорта, в това число и футбола.

Освен в спорта, Пловдив има да решава и проблеми в още няколко сфери, в които се слави с добри традиции. На всички ни е ясно, че икономическото, културно и социално развитие на града не е на желаното равнище. Пловдив се нуждае от ново и модерно мислене, в което приоритетите да се формулират ясно и да се изпълняват прецизно.

Вярваме, че след решаващият вот на балотажа, Пловдив ще поеме по един нов път, ръководен от хора с модерно мислене, ясни идеи и възможности за тяхната реализация. Бъдещето, както на нашия град, така и на страната, е в младите и кадърни хора. Затова, на предстоящите избори ние ще подкрепим кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Тотев.

Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012
08.10.2012
03.10.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Лично Цветан Василев е наредил да бъде пусната тази декларация. Не е нито на Марин Бакалов или на който и да е било друг от УС. Просто за информация го казвам!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Това е отвратително. Срам за цялото ръководство и некадърниците, които са им дали акъл за написването на тази декларация. Спирам да посещавам мачовете до извинение от страна на ръководството. Всичко в живота ни се политизира и ни карат да избираме страна. Ботев е на всички! И на червени и за сини и на жълти и на всякакви. Ботев трябва да бъде независим!
-4
 
 
Пичове и аз сум против принципно, ама моля ви се мсилете здраво. Кой е писал тази декларация, защо, какъв е и най-вече ще БЪДЕ ефектът от нея ... на този етап нещата се развиват доста добре за Ботев в дългосрочен план ... ;)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 27.10.2011 г.
+9
 
 
Ботев трябва да бъде независим! Това е клуб на спорта и привържениците а не клуб на ВМРО или Герб! Хайде някои като мен не застават зад някой от кандидатите,но примерно тези които са подкрепили Славчо? Те какво излиза,че са нежелани или че предават Ботев? Хайде дори да се преглътне това,но щом ще го удряме на политика защо тази подкрепа не се даде преди месец още,когато му беше времето? Сега два дена преди болотаж да осъзнаеш че трябва да подкрепиш някой...ами малко се сещам за Яне Янев.
+7
 
 
Нещастници! Застанали зад някой на избори.
+5
 
 
Кои са тия селяндури ,че да ми дават акъл за кого да гласувам? Нека излезнат с имената си,за да знам на кого да тегля маините! То от такива селски тарикати отборът ни е на тоя хал-бакала,костадинов,палийски,коев и тем подобни смешници.
+8
 
 
НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ! ТОВА МОЯ ОТБОР ЛИ Е? СПОРЕД МЕН НЕ Е РЕДНО КЛУБ, КОЙТО ВЪВ ФЕНСКАТА СИ МАСА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА С РАЗЛИЧНИ ВЪЗГЛЕДИ КЛУБА ДА ЗАЕМА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТОТЕВ Е ВРЕДЕНЗА ПЛОВДИВ И НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯ С ТОЗИ АНОНИМЕН ПРИЗИВ!
+5
 
 
Турските ибрици от лайнута пак навдигнаха глави!Те забравиха когато подкрепяха Галка,Левент Назифоглу и Зеки Байряма начело със Зулума който докара аркадашите на лайнут-джамия само и само да продължи мизерното им съществуване!Забравиха когато подкрепяха Сандокана от Столипиново който биеше тъпана и им беше тартор на агитката!Забравиха и когато си горяха и хвърляха знамената по земята след оня разгром от Славия с 9:0!Нещо невиждано и чувано в световен мащаб!Жалка картинка!Това е истината!Мангала си остава мангал!Гнусари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
ЦСКА с нова схема срещу Ботев
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: