ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Бутат палатите на "Цар" Киро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:27 / 08.11.2011Коментари (61)13740
© Plovdiv24.bg
Дирекцията за национален строителен контрол в Пловдив ще събори незаконните имоти на Кирил Рашков в Катуница. В момента се изготвят заповедите за бутане на огромните палати, както и забрана за ползването им.

Преди повече от две седмици по къщите на Цар Киро бяха разлепени съобщения за съставени констативни актове. Адвокатите на фамилията са внесли възражения, но не са предоставили строителни книжа, както и разрешение за тяхното ползване. РДНСК извърши проверка на 14 имота, но засега отказва да съобщи кои точно къщи подлежат на събаряне.

"След като издадем тези заповеди, те се връчват по надлежния ред и подлежат на обжалване. Тогава ще започнем процедурата по премахване", заяви Мария Дончева, началник на РДНСК - Южен централен район.

Източник: bTV



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ХОРА, ПЛОВДИВЧАНИ И НЕ САМО ПЛОВДИВЧАНИ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ .... ДНСК и РДНСК ..... колко време им беше нужно за да видят какво е построено стига са ни баламосвали ?! Ако "Аз .Ти.. Драган или Петкан или комшията" си сложим козирка на терасата или климатик ще се види - но една голяма сграда в "някакво си село" ... "ай боже тя не се види ... " това е с години !!! С години се променя статута на земеделски земи, ПУП - муп, тууп и пари на куп и готово ... И сега пак същото, и новия кмет си "Хвана бика за рогата щото не му харесва как се е одупил" ... а ние пак си стоим и си мълчим ...
0
 
 
Един момент-нещо пак ни баламосват! До онзи ден го гонят за данъци,а сега ще бутат?! Има нещо гнило-или бизнеса или сградите трябва да са били законни,а да не си е плащал данъците...Нещо не се връзва,на незаконното как се смята налога? Май пак ни хвърлят прах в очите,за да сме "доволни".
0
 
 
ДНСК и РДНСК тези две институции питам аз като редови гражданин "къде бяха и къде спаха" когато тези къщи (т.е. незаконни сгради се вдигнаха). ДНСК колко години са нужни за да се види незаконно строителство "със затворени очи" (колко "прах" (парички) в очите на ДНСК и РДНСК са хвърлени) Защо сега се разбързахте да рушите .... за да не излезе на яве кой какво парченче от пая е взел ли ????!!!!. ХОРА, БЪЛГАРИ, ОТВОРЕТЕ си ШИРОКО ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ И ВИЖТЕ ГЛУПОСТТА НА БЕЗСИЛНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ .... АМИ ДА ВЗЕМАТ БАГЕРИТЕ И ДА ОТИДАТ В СТОЛИПИНОВО ТАМ НА "КРАЙНА" "КРАЙРЕЧНА" "ЛАНДОС" И ПОДОБНИ УЛИЦИ ИМА СЪЩО ТОЛКОВА НЕЗАКОННИ ЖИЛИЩА И ПАЛАТИ ПОВЕЧЕ ОТ НА РАШКОВ -КОЛКОТО ДА СТИГНАТ ЗА ПОЛОВИН МИЗЕРСТВАЩИ И БЕДСТВАЩИ БЕЗДОМНИЦИ ХАЙДЕ ГОСПОДАТА С МЕТАЛО ТЪРСАЧИТЕ ДА ДОЙДАТ НА ЛАНДОС И КРАЙРЕЧНА ........
+1
 
 
недей така че,Миролюба ще хукне през глава.Абсолютна лъжа - колибите ще седят там до 30 век.
+2
 
 
Защо трябва да се унищожава всичко в тази държава. Не може ли да се намери начин, това да се използва по-целесъобразно. Да се направят детски или старчески домове. Толкова ли сме богати? Има толкова бедни и нещастни хора, които нямат домове и спят по пейките и подлезите. Отворете си очите и душите и направете нещо хубаво. Ситият на гладния не вярва, а гладните и бездомните са много. Помислете преди да предприемете нещо, което пак ще бъде отчетено като грешка и ще има много коментари, които ние простосмъртните ще трябва да слушаме, за кой ли път?
+3
 
 
да ги направят домове за деца толкова хора живят по пътищата
+2
 
 
Съгласна съм с всички,които смятат,че построеното не трябва да се разрушава,а да се използва от крайно нуждаещи се хора.Само да не се окаже после,тези крайно нуждаещи се са със статуса на дъщерята на Пенгезов.
-1
 
 
Е, кое му е хубавото? Цигански вкус, цигански палати.... А страната наистина няма нужда от бедняци. В тези домове 95% са цигани, изоставени от други цигани. Тези домове трябва да се затворят завинаги! Там децата не са щастливи, не живеят в нормална среда и когато ги напуснат не знаят какво трябва да правят, непригодни са живот в обществото, стават престъпници и отново са нещастни. Но правят нещастни и нас. Циганите паразитират по всякакъв начин. Живеят от нашия труд и от нашите данъци. След това с пари, с неясен /по-точно с много ясен!/ произход изкривяват резултатите от изборите и предопределят нашата съдба. Стига вече! Ако не спрем това безумие, скоро България и българи няма да ги има! Не можете ли да го проумеете!? Искам моите пари от данъци да отиват за наука, култура, изкуство и за умните и талантливи деца на България. Умните, работливите , отговорните, стойностните носят прогрес. Вече достатъчно деградирахме като народ и държава! Стига! Да се сложи край! Всичко незаконно да се руши! Така никой няма да разчита, че като си плати ще му се размине. Равенство пред Закона, това е спасението !!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: