ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Рашков бил много зле, на инсулин, с 4 байпаса и 3 инфаркта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 09.11.2011Коментари (72)11150
© Plovdiv24.bg
Предстои претърсване на един от имотите на семейство Рашкови. Това обясни адвокатът на фамилията Васил Марков. Разбирам, че по искане не хората от разни форуми ще се търси злато там, обясни той.

До настоящия момент семейството не е завело никакви искове. Живеем в правова държава и има образувани дознания в Районна прокуратора в Асеновград, които са именно за увреждания и палеж. Нека приключат самите разследващи органи, а след това най-нормалното нещо е фамилията да заведе искове. Хипотетично е да се каже за какви суми ще са те.

Че е направено мародерство на имотите, така е. Нормална реакция на Ангел Рашков е да зададе параметри на щетите. Рашкови изказват съболезнования на семействата на починалите момчета и са много благодарни на полицията за предприетите действия по време на размириците. В тази връзка не искам да се експонира, че Кирил Рашков ще съди Катуница или държавата. Той съжалява много за момчето, което е починало, обясни адвокатът.

Разбирам и реакцията на хората от село Катуница, но в крайна сметка живеем в правова държава - ако семейство Рашкови решат да си живеят там, няма какво да ги спре. Едва след като съдът постанови, че имотите им са незаконни, ще дойдат и багерите.

От разговорите ми с господин Рашков разбирам, че той няма нищо против имотите му да бъдат оценени и държавата да му ги плати, а той да отиде да живее на друго място. Ако те са незаконни, ще бъдат съборени. Ако има кой да плати имотите, Рашков ще си тръгне от Катуница. Той е много зле, на инсулин, с четири байпаса и три инфаркта. Не ви пожелавам на 69-70 годишна възраст да попаднете в затвора, заяви още адвокат Марков.

Източник: bTV



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те и децата, дето ги тровят с наркотици са зле, зле са и родителите им, ама .....не ги пита никой. На хората пари им трябват и си правят бизнес.
0
 
 
То и аз съм зле, ама си ходя и на работа и никой не меепита. Те и родителите на Ангел и Павел са многозле, ама не наказват никой убийството. И какво като е зле?
0
 
 
Тя и майка ми е зле със 136лв. пенсия с диабет, хипертония и още куп болежки, ама нас не ни пишат в пресата ... Получихме помощите от ЕС брашно, ориз и "смарангясани" консерви и сме щастливи. Благодарим на държавниците за което :(
0
 
 
Смърт за мазния мангал,инсулин ще му дават?????Само въжето за тия мангали..
+3
 
 
"...Той е много зле, на инсулин, с четири байпаса и три инфаркта. Не ви пожелавам на 69-70 годишна възраст да попаднете в затвора, заяви още адвокат Марков..." Горкия човечец, едвам добутал до 70годинки и се поболял. Сигурно от много работа ... жив да го оплачеш ;)
+2
 
 
значи "правовата държава" важи само за богатите, било то и нагли същества от малцинствен произход. На фона на какво в тази "правова държава" само 2-3 от комшиите ти ако решат могат да те изгонят от дома ти, а това лице, въпреки недоволството на цялото село може да продължи да си живее където си поиска? Или едно е обикновения човек/данъкоплатец/кофти матр'ял (разбирай пенсионер), съвсем друго е ромския бос, финансиращ управляващата партия???? По темата - като е толкова "болен" що не умира? Хората с "преживян" инсулт (1 бр.) си заминават, тоя с толкова инфаркти как има сили да говори?
+4
 
 
Чета статията и се дразня на наглостта на Рашков. Чета коментарите и си мисля: не мисля само аз така. Днес е Международният ден за борба срещу расизма, ксенофобията и антисемитизма. И ето въпроса: дали всеки, който не харесва постъпката на някой конкретен представител на това конкретно малцинство е ксенофоб? Защото аз не съм ксенофоб, ама ако напиша нещо срещу този манго, веднага ще ме обявят за ксенофоб. Както обвиняват и цялото общество - било нетолерантно. Е това правова държава ли е или имитация на такава, щото и свободата на словото е право?
0
 
 
ПРЕЗ 1876 г. ОТ КОРАБА "РАДЕЦКИ" ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ХРИСТО БОТЕВ ПИСА НА ЛЮБИМАТА СИ СЪПРУГА,ЧЕ СЛЕД ОТЕЧЕСТВОТО СИ Е ОБИЧАЛ НАЙ-МНОГО НЕЯ. ДРУГИЯТ ВЕЛИК БЪЛГАРИН - ВАСИЛ ЛЕВСКИ,СЪЩО ТАКА ЗАЯВЯВА,ЧЕ СЕ Е ПОСВЕТИЛ НА ОТЕЧЕСТВОТО СИ. ЗА ТОВА ОТЕЧЕСТВО,ЗА България РАБОТИХА,ОТДАВАХА СИЛИ И УМ,А МНОЗИНА И ЖИВОТА СИ,ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА 13-ВЕКОВНА ИСТОРИЯ НА НАШАТА СТРАНА. ДЕЛАТА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ БЪЛГАРИ СА ДОСТОЙНИ ЗА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ.КЪМ ТЯХ НИЕ СЕ ОТНАСЯМЕ СЪС СИНОВНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ. ДЕЙНОСТА ИМ ОЗНАЧАВАМЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ДУМА - ПАТРИОТИЗЪМ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В НАШАТА МНОГОВЕКОВНА ИСТОРИЯ ИМА И ДРУГИ ХОРА (ОСОБЕНО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20г. Ж.ЖЕЛЕВ,И.КОСТОВ,П.СТОЯНОВ,Г.ПЪРВАНОВ,Б.БОРИСОВ)КО
ИТО СА РАБОТИЛИ ПРОТИВ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА,ПОСТАВЯЛИ СА СЕ В УСЛУГА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ. ТЕ НОСЯТ ПОЗОРНОТО НАЗВАНИЕ РОДООТСТЪПНИЦИ. ЗАЩОТО ПО ВЪПРОСА ЗА СИГУРНОСТА НА РОДИНАТА,ЗА ОПАЗВАНЕ НА НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И СУВЕРНИТЕТ,ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦАСРЕДЕН ПЪТ НЯМА : ИЛИ СИ ЗА, ИЛИ СИ ПРОТИВ ! И ВСЕКИ БЪЛГАРИН САМ БИ ТРЯБВАЛО ДА ОТГОВОРИ НА ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС НА ДОСТЙНИЯ РОДОЛЮБЕЦ ВОЛЕН СЕДЕРОВ -ЗА ИЛИ ПРОТИВ България Е ? ПО ТОВА И ИСТОРИЯТА ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА ДЕЛАТА НА ВСИЧКИ НИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: