ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев шокиран от безхаберието на старата власт към Транспортния проект на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 23.11.2011Коментари (20)11156
© Plovdiv24.bg
"Изумен съм от това, което разбрах на днешната среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройство, на която обсъждахме реализацията на Транспортния проект на Пловдив", каза за репортер на Plovdiv24.bg кметът Иван Тотев. Припомняме, че на срещата присъстваше и заместникът му Александър Държиков
 
"Последните две години е имало регулярни експертни срещи в министерството относно проекта, но се оказа, че Община Пловдив не е участвала в нито една от тях. Това е невевероятен шок за мен, предвид важността на проекта за града", категоричен беше Тотев. Той уточни, че днес е разбрал и за начина на провеждането на т.н. срещи на старото управление на община Пловдив с консултантите от "Планет и Денко".

"Обикновено са завършвали със скандал, дори е имало такива, на които представители на общината демонстративно са напускали срещата по средата", разказа още кметът.

Инж. Тотев беше категоричен, че в лицето на новото управление на Пловдив министерството ще има реален партньор по реализацията на проекта. За целта в средата на другата седмица на среща в Община Пловдив ще пристигнат консултантите по проекта "Планет и Денко". Градоначалникът каза още, че ще изиска от експертите на общинската институцията всичко, което трябва да се изготви във връзка с проекта, да бъде готово един месец преди срока за входиране, а именно 15.02.2012 г. 


Още по темата: общо новини по темата: 1000
14.04.2024 »
07.04.2024 »
05.04.2024 »
04.04.2024 »
03.04.2024 »
02.04.2024 »
предишна страница [ 1/167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано някой да се сети за този град. Да оправи не само Транспортния проект, но и много други започнати и недовършени.... Ние сме тук и ще разберем, дали има воля за промяна.... Критиката е хубаво нещо, но с мярка и с нови дела....
0
 
 
Браво кмете.Продължавай в същият дух .И да не забравиш проекта Модър,моста над Марица зад едноименният стадион.Както и спортните обекти.Писах ти на личната поща преди изборите.За да си след следващите избори пак кмет.
+1
 
 
Уважаеми г-н кмете преди да кажа, каквото и да уточнявам, че един от гласовете, който Ви прави кмет на Пловдив е моят. Не се шокирайте, правете това което ще върне авторитета на Пловдив и не изпадайте в пложението на Чомаков, Атанасов и компания. Не съм наивник, историята е онази която има и ще има последната дума. Апропо ходили ли сте наскоро във Варна. Вечер Варна е светла, от близо 10-тина километра входните артерии на града са осветени. В този град като че ли няма икономии, а и защо ли трябва да има от осветление вечер. Така, че не се дръжте като ощипана девица, ами освен кметуването, подхванете и вършаното до сега. За да не ви тежи на съвестта като на Славчо, че мандата ви е минал само да замажете далаверите на предшествениците си. Какво ще кажете за сключените Чомакови заеми? Ами за продажбите на общински имоти?
+1
 
 
Айде и тоя започна "Ама ако знаете къви бакии имаме да оправяме от ония старите...." Съжалете сирачето, горкото. Хората не щат да знаят какво не е било направено или е направено лошо. Те това са го видяли и затова са избрали нова управа. Искат да знаят какво тя новата управа ще поправи, оправи и направи, как, кога и къде.
+4
 
 
Оф,незнам за другите,но на мен вече зе да ми омръзва от постоянните коментари от сорта "Този и този вече ще е реален партньор,в лицето на този ще имаме реален партньор",да,добре разбрахме,спокойно всички ще са партньори,нали затва те избрахме,остава управляващите да не са партньори един с друг.Като са партньори почвайте да вършите работа.
0
 
 
Че са за оправяне в "задна прашка" от предишната ни администрация си е чиста истина! Обаче аз още не съм забравил, че от същото Министерство си бяха признали към 24 август тази година, че вината за закъсняването на проекта е на консултантската фирма "Планет и Денко". Нещо на гаден пи-ар ми мирише.
-3
 
 
Защо си мислите, че някой ви отваря очите бе хора? Това точно влас имащите НЕ искат да правят.
+5
 
 
Точно така да беше само Транспортният проект, а те искат да касират изборите...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: