ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отново приятна изненада: До края на 2011 г. Пловдив получава още 8 милиона!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 14.12.2011Коментари (57)11034
До края на календарната 2011 година Община Пловдив ще получи още 8 милиона лева от 26,5-те милиона, които държавата дължи на Пловдив за приемането на софийския боклук на сметището край Цалапица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви лично кметът на града Иван Тотев. Градоначалникът бе видимо доволен от ползотворните и важни решения, които кабинетът днес взе в сградата на Областна администрация.

"Тези решенията, които днес Министерският съвет взе на изнесеното си заседание в Пловдив, са едни от най-важните за града ни за последните 4-5 години. Радвам се, че пловдивчани най-после ще имат нова и модерна многофункционална спортна зала, каквато безспорно всички ние заслужаваме. До края на изтичащата година очакваме още 8 милиона лева от парите за прословутия софийски боклук да бъдат преведени по сметката на Общината. По този начин общата получена сума от боклука ще стане над 10 милиона лева. Тоест - всички поети ангажименти от централната власт ще бъдат изпълнени в срок", заяви Иван Тотев.




Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
СЛАВЧО АТАНАСОВ ГЛЕДАШЕ САМО Ж.К.ТРАКИЯ ТАМ ОТКРИ ФИТНЕС А НА РАЙОН ИЗТОЧЕН НИЩО НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ Да не говорим за столипеново:
0
 
 
Лелее, дано наистина с Пловдив стане така, както си мечтаех, а и вие, предполагам! По принцип избягвам да споделям политическите си възгледи и пристрастия както с приятели, така и в публичното пространство и то само защото не искам да засягам другите, които споделят различно от моето мнение, защото си имат свое, но наистина искам да отбележа нещо: когато бяха изборите, измежду двамата кандидати за кмет на Пловдив единия му видях управлението за 4 години, другият не го познавах като личност, само знаех, че е от управляващата партия в момента в България и си мислех следното - във всички големи областни градове спечели управляващата партия (къде на първи тур, къде на балотаж), само в Пловдив до последно не беше ясно и работата беше на кантар... и си мислех, че ако и в Пловдив стане кмет човек от ГЕРБ ще спрат да ни режат откъм пари (било то като конкретния случай с боклука или някакъв европроект) и май съм мислел правилно... поне засега се оправдават моите очаквания и се надявам така да продължи и занапред! Пък недоволни винаги ще има - привържениците на другите партии ще кажат, че еди кой си е купувал гласове и затова спечелил, други ще кажат нещо за ДПС-то и зам.-кметовете и т.н., ясно ми е, че угодия за всички няма, но някои хора наистина на черното казват бяло и не искат да признаят някои факти - техен избор... и да искат и да не искат фактите са си факти... Неотдавна се пръкнаха мрънкалници за 150 000 лв за боклука и бяха сигурни, че повече няма да се дадат, после след следващите 2 млн пак бяха недоволни, сега пак виждам, че има мрънкалници, ама имам чувството, че и всички пари да дадат накуп, пак ще измислят нещо, от което да са недоволни... Аз лично засега съм удовлетворен от дейността на кмета, пък който си мисли, че пак нищо не е направил той, ами някой с вълшебна пръчица дава парите, да иде на следващите избори и да си гласува за други кандидати. И моля ви се бъдете дипломатични и не започвайте вечните междупартийни спорове, защото тази тема е неизчерпаема. С най-добри чувства, поздрави + Весела Коледа ;)))
0
 
 
С един куршум 8 заека..... а къде бяха тези пари досега????? И си мислят, че аз ще си помисля, че са заради Каменното лице(Бъстър Китон) :)))))
-1
 
 
Да наистина за някои ще е голяма и приятна изненада точно преди нова година да си делнат по някоя друга хилядарка
+4
 
 
"Не вярвайте на данайците дори когато носят дарове!"
+1
 
 
Новината определено е добра и сега трябва да сме бдителни къде точно ще отидат парите, защото това, че са в общинските сметки съвсем не означава, че са стигнали до гражданите и те са усетили някаква промяна.
-1
 
 
Дали тези пари наистина ще дойдат и дали ще е в пълния им размер ще разберем тепърва - дано да стане така. Но това,което е факт,макар и пренеприятен за някои,е,че откакто Главичката бе изхвърлен от кметския пост,в Пловдив ИМА ПРОМЯНА и който не я вижда да иде на очен лекар. А който се прави,че не я вижда,като главчовите мрънкачи да си вдигне чукалата и да се маха от града,че заради такива като тях за 20 години от втори станахме осми по стандарт на живот. А - и щях да забравя - вземете си Главичката с вас!
-2
 
 
Само хубави новини - ето защо гласувах за г-н Тотев и ми се оправда доверието в него определено !
+2
 
 
И не само защо ще ми строят само спортни обекти а всъщност повечето пари трябваше по проект да идат за Модър Царевец как да нямаше проекти има но охлюви като Миленов не виждат по-дълго от носа на Пинокио
0
 
 
Класически случай на успял политически рекет... Сега калъфите ще кажат: брей, колко е кадърен Мамин Ваньо, а той просто е протеже... Парите ще отидат при техни фирми. Ще направят още някоя простотия на главната и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: