ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Пикадили" затваря два обекта в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 12.01.2012Коментари (33)8324
© Plovdiv24.bg
Пикадили обяви стратегическите си планове за развитие и печеливш растеж, които включват редуциране на броя на обектите. Това е част от глобалната стратегия на Delhaize Group за оптимизиране портфолиото на компанията, чрез която общо 146 магазина с ниски показатели в САЩ и Европа ще бъдат затворени, а 64 - трансформирани.

В България през 2012 г. ще бъдат затворени 6 магазина Пикадили и Пикадили Експрес. Планът за действие включва следните обекти - пет супермаркета Пикадили /в Русе, Стара Загора, Ямбол, Варна - Пикадили Запад и Пловдив - Пикадили Полиграфия/ и един магазин Пикадили Експрес /в Пловдив - Експрес Пешеходен мост/. Пикадили Ямбол и Пикадили Експрес Пешеходен мост ще преустановят работа на 13.01.2012 г. До края на годината ще бъде закрит и форматът Темпо. В момента се проучват варианти за бъдещето на единствения хипермаркет под този бранд в България.

В резултат на тези действия 99 служители от Русе, Стара Загора и Ямбол ще бъдат освободени. На служителите от Пловдив и Варна ще бъде предоставена възможност за преместване в други обекти на компанията в съответния град.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Пловдив не се развиха така, както във Варна! Нещата им не са подредени и е една мрачна светлина с тъмни тонове, който те убиват и отблъскват. Цените им са почти същите спрямо другите магазини, но има цени, който те довеждат до смях:) Жалко за персонала
+1
 
 
Изобщо не ми харесват тези магазини- скъпо е , стоката е застояла.. ужас.Вече се преориентирах почти само към българските вериги- Триумф, Лекси. Радвам се, че и други хора мислят като мен. Жалко обаче за хората, които ще останат без работа.
0
 
 
Да затварят, прекалено скъпо продават във време на криза, когато цените на всичко се вдига. А когато и за храна трябва да плащаме големи пари....????Тези големи вериги, дал господ много и различни, съсипаха дребния бизнес. Макар,че българската стока в повечето случаи е менте/бълг.манталитет да прецакаш другия/ и не дай бог да не се случи нещо лошо, но трябва да държим на нашето.
+2
 
 
На мен пък Пикадили ми харесва много. Вярно, малко по-скъп е, но затова пък е единствения магазин от този вид, в който ми е приятно като вляза. Била е отврат, в Кауфланд се чуствам като в огромен склад където мирише на мокри плодове и зеленчуци. Карфур все още ми е странен и рядко влизам там. В Лидъл съм пазарувал веднъж и след това не пожелах да се сдобия повече с техните марки продукти. Пени е под всякаква критика, наред с Т-Маркет.
+2
 
 
с такива цени.....може и други вериги да започнат да затварят.....
+6
 
 
Те трябва да си затворят всички магазини,не само тези.След тия измислени рекламни кампании,дето лъжеха хората да се редят в ранни зори за по-евтини неща,а после се оказваше,че въобще ги няма в магазина..... И по този начин не накараха хората да купуват. ДА ГИ НЯМА! Аз специално,нямам нужда от тях.Не са ми симпатични!
Aнонимен
на 12.01.2012 г.
+5
 
 
кое му е страхотното. надутите цени ли и застоялото месо
-4
 
 
Пикадили е страхотен магазин. Но един е достатъчен, този в Мола.
+10
 
 
Затварят защото некой не купува оттам. Прекалено е скъпо. А и магазините до полиграфията и на пешеходния мост просто не са на подходящи места. Този до полиграфията няма как да се бори с близкия Карфур, а на пешеходния мост - за него дори бях забравила, сега като стана въпрос се сетих че и там има. То и там има друг супермаркет наблизо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: