ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Избраха най-добрия млад предприемач в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 21.01.2012Коментари (32)11209
В зала "Пловдив" на Новотел Пловдив се проведе церемонията по награждаването на участниците в конкурса "Най-добър млад предприемач на град Пловдив за 2011 г."

Конкурсът се организира за трета поредна година от Община Пловдив и Дирекция "Спорт и младежка политика".

Отличилите се бизнес-планове бяха на:

1. Стоян Генов: 1-во място и 7 000 лв. за реализиране на идеята за вело-еко такси като алтернативен начин на придвижване из града. Първенецът получи и допълнителна награда рекламен пакет за популяризиране на бизнес-плана в три радиа, връчена му от Регионалния Директор на Комюникорп груп - г-жа Весела Матеева.

2. Иван Куртев: 2-ро място и 4 000лв - за развитие на фирма за енергийно обследване и консултиране за енергийна ефективност. Допълнителна награда езиков курс по избор му бе връчена от г-жа Ани Славчева-Генерален мениджър на Център за езиково обучение "Образование и наука"

3. Елена Минова: 3-то място и 2 000лв - за реализиране - преподаване на уроци по йога чрез СКАЙП-Технология.

Поради равен брой точки, комисията реши да присъди по 1000 лева на:

4. Николай Стоименов - за създаване на фризьорски салон за деца "Стайло".

5. Стилиана Видева - за реализиране на електронен магазин за кетъринг чрез създаване на фирма "Миси".

Наградите на първите трима бяха връчени съответно от Георги Титюков - зам.кмет на Пловдив, Негово превъзходителство посланика на Великобритания - Джонатан Алън и председателя на Общински съвет Пловдив - арх. Илко Николов.

В поздравителната програма взеха участие танцов състав "Тримонциум" към Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия "Арх.Камен Петков"-Пловдив, балет "Триумф" и младата певица Стефани Илиева.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ооо,сега разбирам защо тази седмица общината забрани тотално каруците по улиците на града ни. Явно вече безработните каруцари ще са бъдещите рикша-таксиджии. Значи с един куршум два заека-хем без каруци из пловдевските булеварди,хем без социално недоволство от ромите каруцари. Остава единствено да решим какво правим с конете и магаретата? Хм,най-лесно е да ги пласираме в гурме или италианските ресторанти,където суровото конско е деликатес и жабарите го плющят яко.Обаче...не е хуманно,нали сме в Евросъюза,не става! Сещам се за друго,изключителна идея имам! Полицаите да слизат от колите и да яхват кончетата.Уха,Пловдив ще заплилича на нещо средно между индийски град и дивия запад---рикши с роми(далечна рода на индийците) и гринговци на коне борещи престъпноста.Е, шериф Чонов,какво ще кажете? Икономията в бюджета на МВР ще е тотална,без разходи за гориво. И без това Пловдив е града с най-мръсния въздух,ето така решаваме част от проблема. И може и да се помисли по задълбочено и ето ви решение с проблема с интеграцията и безработицата при ромите. Всеки от нас да си сглоби рикша и за 200-300 лв да си наеме ром да го тегли цял месец. Жива тяга му е майката,да живее екологията!
-3
 
 
Абе хора, как плюете без да сте запознати с идеите на участниците?! Мога да кажа само, че вашето мнение израз на болезнена завист ! Поздравявам всички участници, беше вълнуващо! Наздраве!
+3
 
 
Ех, поостарях аз, иначе бих се състезавал: когато е за простотии - нямам равен! Този, първият, сигурно е чул, че в Китай има рикши, а във Франция има такси с мотоциклет и е решил да импровизира. Лично бих го посъветвал за шофьори да използва добре обучени шимпанзета. Фирмата на втория кърти мивки, откога хората чакат някой да ги консултира и да им каже, че трябва да си сложат външна топлоизолация. И, че колкото е по-дебела, ще им е по-топличко. А "йогата по СКАЙП-технология" според мен си е направо за първото място - едно от нещата, които ме отказаха да ходя в залите за йога, беше неприятната миризма на боси крака. Не можеш да се съсредоточиш, когато краката на този до теб миришат неприятно... Въобще, сериозни млади хора ще градят бъдещето на Пловдив, което е много похвално!
+4
 
 
вело такси - ненормалници, тези дето се обясняват поне малко да се опитат да си го представят това нещо. Такситата карат за три лева курса, тези с велосипеда за колко ще го правят - за 1 лев. Те хайваните няма да могат и застраховки да направят - сещате ли се колко би било опасно да препуската по Руски ли където и да е. Ако спечелилия ме хвърли до Стария град с рикшата си връщам думите и се извинявам
0
 
 
Този на плаката отзад с ризата с къси ръкави + вратовръзка какъв го играе -американец от работническата класа? Етикет?
+1
 
 
тоя довечера го виждам по баровете да се разбива
+5
 
 
Вело такси? Не утопия,не развинтена фантазия,ами не знам как да го нарека.Екологията е хубаво нещо,но тоя нежен момък да не забравя,че живеем в Европа и в 21-ви век! Идеята му за рикшите е тъпа и неосъществима. А най-големи олигофрени са оценилите го на първо място. Със седем бона аджеба как ще се реализира тъпия проект? Със седем милиона може и да стане възможно,ама едва ли може да опасаме тесните ни улици с велоалеи за толкова. То и пари да има,то няма физическа възможност на повечето места,няма нужна площ. Не знам кой отпуска наградния фонд и кой разпределя баничката,ама е смешник.И за какъв предприемач говорим? Безработен студент...Какво е предприел,ходене по студентски купони? Заслужава внимание и йогата по скайп,ето това е креативна идея!Браво,умнице! По печелившо би било примерно момичето да прави стрийптиз по скайп,гаранция повече клиени би имала. И фирмата за енергийно обследване ми е много криминална. Що ще рече енергийно обследване? Явно на някой малоумен да му се обясни кое е най-икономичното отопление и че от скапаната му дограма трупа тлъсти сметки....Явно само трубадури са се явили на конкурсчето и или са спечелили "наши" момчета,или другите идейки са били по идиотски. Жалко...
-3
 
 
Браво немога да повярвам .....като прочетох заглавието очаквах да е пак някой нареден конкурс с цел подмазване на някоя голяма фирма .....още веднъж браво на общината че подпомага тези хора
+6
 
 
Така, според мен подобна награда трябва да се връчва на предприемачи, които са направили реален бизнес в Плавдив, съпроводен с откриване на нови работни места. Всички гледат лесното - консултанти, онлайн продавачи и т.н ала бала. Е ми тази година и аз ще си направя един онлайн магазин за квото ми дойде на ума и догодина ще ида да взема награда за предпиремач. Тютюков, идеята не е лоша, но е добре да гледаш по-сериозно на нещата!
+4
 
 
Ужас! Това ли са идеите на предприемчивите млади пловдивчани? Хубава инициатива на г-н Тютюков, но реализацията й за пореден път е опорочена. Абсолютна пародия с цел медийно внимание и отчитане на дейност. Какъв бизнес стартираха победителите в миналогодишните издания? Бизнес идеите които сте наградили са меко казано несериозни. 7000 лв награда за две рикши? Айде стига бе! Да не говорим за "скайп -технология" и йога /ауу,колко полезно за пловдивчани :))) / Онлайн магазин за кетъринг? Какъв кетъринг,алооо, бизнесите в Пловдив са съкратили разходите си за кетъринг още преди 3 години :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в България
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: