ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започва поредното кърпене на дупките по пловдивските улици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 20.02.2012Коментари (14)6490
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Започва кърпене на дупките по пловдивските улици, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи днес кметът Иван Тотев. За целта той събира районните кметове, за да им възложи да продължат работата по зимното запълване на отворилите се "кратери" по пътните артерии в Пловдив, особено след падналите обилни снегове през последните седмици.

Припомняме, че в редакцията на Plovdiv24.bg всекидневно получаваме сигнали от граждани за ужасното състояние, в което се намират улиците в града и в тази връзка в събота публикувахме материала: Сняг, лед и студ! А след тях - дупки и потрошени коли!

От публикацията става ясно, че най-трагично е състоянието на уличната мрежа в "Южен".

"По бул. "Александър Стамболийски" дупките, "лъснали" след последните снеговалежи, са огромни. Колите ни всекидневно "потъват" в тях. Затова ли плащаме данъци, за да си чупим автомобилите?", алармират жители на района.

Отговорът на кмета на района доц. Павлинка Кацарова беше следният:

"Всички дупки, които се отвориха отново, се описват от районата администрация всеки ден. В момента, при тези метеорологични условия, няма смисъл да ги пълним със зимна смес, тъй като при първото минаване отгоре на автобус, те "зейват" отново", каза тя и даде пример с кръстовището на "Никола Вапцаров" и "Константин Геров", където след двукратно запълване, дупките отново са се отворили. Кацарова допълни, че там, където мястото позволява, временно се поставят пътни ивици до изчакване на по-топло време, в което ще продължи процесът на зимното запълване.

Днес градоначалникът увери, че процесът по запълване на дупките със студена асфалтово-бетонова смес ще стартира отново и в 6-те района на Пловдив. Освен това, той сподели, че се мисли вариант за цялостно преасфалтиране на бул. "Ал. Стамболийски", но това ще се изясни на по-късен етап.



Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да погледнат и ул. "Захари Стоянов" в самия център на града,защото след снеговете тотално се е разбила и все едно минаваш през Камбоджа...
0
 
 
Оня тъпанар Сливчо,да дойде да си оправи дупките.Нали с оная машина ,щяло поне 5години да няма проблеми?!Същите дупки ,които запълни,се отвориха,та и по-големи станаха.
+1
 
 
Така си е в Южен трябва да си олимпийски шампион по ски алпийски дисциплини - гигантски слалом :)) Но ние в кичука сме заслужили майстори по екстремното шофиране и за нас си е детска игра, шофирането в подобни условия! :))))) Браво за запълването на дупките!
+1
 
 
ха да поредното кърпене.... до следващия дъжд или сняг...
+3
 
 
Започва поредното хвърляне на пари на вятъра.
+2
 
 
Състоянието на улиците е ужасно! Ако някой е минавал скоро по Коматевско шосе, сигурно си е помислил, че е на Луната:((( Само че там ходеха /ако са ходили/ с луноходи, а ние си карам собствените автомобили и положението е трагично. Онзи "господин с очилата" трябва да ни плати всички ремонти по автомобилите от разбити пътища в града ни! И стига вече с полвинчати действия-кърпежи!! Трябва кардинална промяна в методите на работа и качеството на влаганите материали при този вид дейност, иначе резултатът догодина ще е същия и пак ще си пишем и ще се дразним. Всяко година едно и също в цялата държава! Зима-после дупки и ями-следва коли на ремонт.
+1
 
 
Кръпките където ги правят и запълват ще ЗАКЪРПЯТ положението за два три месеца хахахахха трябва преасфалтиране поне на булеварда на центъра ба*ти резила центъра с дупки и като минеш са друсаш било с реис или кола кат луд
+1
 
 
Зимата на 2012 год. показа по един недвусмислен начин, разликите /предимствата/ между улиците с паважна настилка и тези покрити с асфалт. Това е и една от причините, паважът да бъде премахнат!!
+1
 
 
Време беше... Ама те са дъпка до дъпка хахаха..... Good Luck
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: