ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Експертиза: Едно натискане на спирачките и Ангел още щеше да е жив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 29.02.2012Коментари (22)9955
© Plovdiv24.bg
Симеон Йосифов, водачът на микробуса, обвиняем по днешното дело за смъртта на 19-годишния Ангел Петров в Катуница, е имал техническата възможност да предотврати това произшествие и то да не завърши със смърт. Това съобщи извън съдебната зала инж. Пламен Петров, един от четиримата експерти, изготвили комплексната автотехническа и съдебно-медицинска експертиза. По думите на Петров загиналият Ангел Петров не е имал никакъв шанс, след като вече е бил повлечен от буса. Изключено е шофьорът да не е видял момчето, сочи още експертизата. 

Шофьорът е можел да задейства спирачната система, за да предотврати произшествието, твърдят експертите. Те допускат, че в момента, преди да се случи инцидентът, е имало някакъв контакт между пострадалия и водача, но това не е обект на тяхната експертиза. Инж. Петров разказа, че микробусът е бил спрял, а загиналият се е намирал на разстояние един метър пред него. В един момент микробусът е потеглил и е последвало бутане на момчето, което е било с лице към микробуса. Ангел се е опитал да се захване в предната част на автомобила, вероятно в областта на чистачките, и по този начин той е пропътувал около 20 метра. След това се е изпуснал, попаднал под микробуса, бил е прегазен и влачен още 20 метра. Комплексната експертиза е в резултат от единодушното мнение на четирима експерти, които твърдят, че това произшествие е можело да бъде предотвратено от шофьора. Делото продължава след час и половина почивка. 

В залата присъстват много жители на "Столипиново", както и хората от Катуница. В обвинителния акт се казва, че Кирил Рашков е бил обещал по 100 лева на хората от "Столипиново", за да се явят в Катуница и да покажат, че Рашков има много приятели с цел сплашване на населението.


Източник: радио "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
трябва да бъде съден и за расизъм ,както нас садят за расизъм така и мангалите посегнали на българин трябва да отговарят за убиство от расистки подбуди.
+1
 
 
Всякаква друга присъда освен доживотна, ще е гавра с правосъдието ! България има крещяща нужда от нов наказателен кодекс със завишени наказания, особено за престъпления срещу личността !
+3
 
 
Аз имам обаче едно голямо съмнение, че точно този дърт мангал е убил момчето, защото щом е избягал в Турция, за какво му е било, да се връща и да го хванат. По-скоро тук има някой близък на Киро циганина, който е извършил жестокото убийство, а после са платили на този дъртия да каже, че той е извършителя - 20 години, ако му дадат, за добро поведение ще излезе след 10, най-много 15 год. В затворите е пълно с мангали и никой няма да го закача за нищо, а и най-вероятно Киро ще го покровителства...съдебната ни система и законите ни са просто ужасни - който и да е, щом е извършил това убийство, а то е по особено жесток начин, присъдата трябва да е само една-газова камера! Никой престъпник вече не се страхува да убие - ето и днес са убили някакво момче в студентски град, миналата седмица надупчиха Багата, извършителя на убийството в парка в Кючука още не е наказан, а жената отдавна я няма - докога ще продължава така????!!!!
+5
 
 
На мястото където беше паметника на Филип Македонски трябва да се издигне едно бесило за такива изверги които са отнели живот такива трябва да се съдят от народа !!!
+3
 
 
Той е фиктивен-бащата НА ангел го потвърди това...фарс!
+10
 
 
Приятели на зверски убития Ангел :1)Ходете винаги въоръжени в групи по 10, видите ли на удобно място лесна плячка мангали бой до смърт или най-малко счупване на крайници така, че да не могат повече да вървят и да ядат сами..2)Когато сте с коли, видите ли самотен мангал по междуселските пътища пеша или на колело убийте го светкавично и идете да се почерпите по случая3)Мангалите са дяволски изчадия и трябва да се убиват при всяка удобна възможност !! Българин убил мангал е герой светец и трябва да се уважава и почита от всички българи !!4)Българи помагащи по един или друг начин на цигани извъшват исполински грях и престъпление спрямо българската националност и бъдещето на българските деца !!НАЙ-ДОБРИЯ ЦИГАНИН Е МЪРТВИЯ !! СМЪРТ НА ВСИЧКИ ЦИГАНИ !!
+1
 
 
Знаете ли кой е върховния съдия във Майка България..? Чичко Паричко е... На той...
+4
 
 
проблемът е, че вероятно не е той действителния убиец на Ангел..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: