ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
От "Чистота": Спазихме обещанието си, градът е почистен за празника!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 02.03.2012Коментари (47)4646
Целият наличен ръчен състав на предприятието участваше в последните дни в изчистването на пясъка, до края на деня ще бъдат извозени чувалите, в които той е събран, съобщиха от общинското предприятие "Чистота".

Въпреки неблагоприятните метеорологични условия спазихме обещанието си да почистим града преди празника, отбеляза заместник-директорът на "Чистота" Златин Велев. Пробите с новата немска техника за метене на централната градска част са успешни, отзивите на гражданите са положителни, допълни той.

Само няколко месеца след като ГЕРБ спечели местните избори, започнахме да изпълняваме поетия от кмета на Пловдив Иван Тотев ангажимент за по-ефективно и екологично почистване на града, подчерта Велев.

В навечерието на националния празник Трети март ОП "Чистота" смени всички знамена по входно-изходните артерии на града. За по-малко от седмица работата свършиха два екипа с автовишки на предприятието. От февруари 2009 г., когато бяха поставени за първи път, те се сменят два пъти годишно - за Трети март и Шести септември.


Още по темата: общо новини по темата: 11
03.03.2012 »
03.03.2012 »
03.03.2012 »
03.03.2012 »
02.03.2012 »
02.03.2012 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Петилетката за 3 години.Ама да не повдигаме въпрос за качеството.
на 02.03.2012 г.
+1
 
 
Абе вижте сега нека сме снизходителни. Бяха хвърлени тонове пясък,част от тях още са мокри а калта трудно се мете.Аз от циганките съм доволен е верно е подпират се,скатават се ама кой може да се рови в прахоляка 8 часа без да си почива честичко? Та айде оставим работниците нека им пишем добър 4,но питам аз друго. С кмета кво става? Той нали казваше че песента на пясъка е изпята и повече пясък нама да се ползва а само и единствено сол и химикали.И накрая какво всичко е по старо му.
0
 
 
Някой би ли ми казал, стига да знае, черните чували, които наистина от фирмата прибират, каква ще е съдбата им? Аз мисля , че е редно да минат рециклиране и пясъкът от тези чували да се използва отново.
+2
 
 
И по кварталите чистеха, ама все пак да попитам, това кяфявото на пътя какво е? Ако не е пясък. Някой ще кажат кал, еми то същотото, мокър пясък. Поне да бяха пуснали и един маркуч, че то ся на нищо не мяса.
0
 
 
Направил съм тема относно Чистотата в Пловдив, който се интересува да се включи в нея :)
0
 
 
Явно наистина за тях града означава само Центъра. Звънях им преди 2 дни, понеже нашата улица е затънала в пясък още от снеговете.. казаха ми, че ще предадат, но не е ясно кога ще мине някой да изчисти хахахаха !!!!
+5
 
 
Ако Центъра е града - може .... защо не се разходите из кварталите , господа от " Чистота" ? ..... Аз се чудя къде изчезнаха , чистачките от нашата улица - няма кой две метли "да удари " , а те виж къде били .... Центъра си е център ......
+5
 
 
Много моля Велев и Стоянов вместо да говорят, да се поразкарат по продължението на П Д Петков, в отсечката от Душо Хаджидеков до бул. Христо Ботев, и да ми кажат къде точно е почистено... Улицата е ЛЕШ...
+8
 
 
Леле, леле - това изказване граничи с безочие!!! В целия град е такъв невероятен прахоляк, че нямам думи, а тези чували, по надлез"Родопи", които днес точно сутринта към 8 часа пълнехте, те така ли ще стоят за 3-ти март? Това е все едно, аз като мета в къщи, да напълня лопатата с боклуци и да я оставя в края на стаята!!! Г-н директор, на Чистота, ако сте си свършили работата, няма нужда да пускате съобщения по медиите, ние пловдивчани сами ще видим, но когато в момента всичко е кенеф, с извинение за думата, не бъдете безочлив и нахален със смешни твърдения!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: