ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отговори на ЦСКА - вижте специалното обръщение на пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 27.03.2012Коментари (148)13075
© Plovdiv24.bg
След като ЦСКА не си оттегли декларацията, ръководството на Локомотив Пловдив си спази обещанието и излезе с отговор към "армейците". 

Ето и пълният текст от отговора на ръководството на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив АД без редакторска намеса: 

ПРАВО НА ОТГОВОР

Уважаемо ръководство на ПФК" ЦСКА" София,
Уважаеми Колеги,


Ръководството на ПФК"Локомотив Пловдив 1926"АД има удоволствието да отговори на Вашите запитвания в разпространената в медийното пространство декларация.

В хронологичен ред, както следва:

1. ПФК"Локомотив Пловдив 1926"АД не носи отговорност за инциденти извън пределите на спортен комплекс "Локомотив" . Защо и как са били задържани Ваши привърженици, отнесете въпроса към органите на реда.
2. Да, имаше хвърлени бутилки от минерална вода, но за наша радост те са без последствия, за което клуба ни ще понесе наложените санкции според Дисциплинарния правилник на БФС. Нямаме информация да е бил ударен Ваш служител и ако е имало защо не са уведомени длъжностните лица и органите на реда?
3. Защо не е задържан наш привърженик при "случея Присо" - считаме, че допирни точки, на който и да е наш фен със състезателя не е имало, напротив. Провокацията на Присо с показване на големината на своите гениталий, нажежи обстановката в сектор "А" /видно от директното излъчване по БНТ и всички спортни емисии/.
4. Срещата е определена от БФС като рискова и заявяваме, че в подходите и достъпите към съблекалните на двата отбора и длъжностните лица бяха допуснати само лица записани в протокола на срещата. Да, в коридорите имаше по-голямо присъствие на ограните на реда и охранителната фирма - /видно от записите на камерите/. Същите са предоставени на прокуратура и БФС. Готови сме да предоставим копие на всяка заинтересована страна.
5. Обвинени сме в расизъм, нима в нашия тим няма състезатели с друг цвят на кожата и смятаме че те са приети радушно по всички терени в страната. Ако разрешите и ние да попитаме, защо в 27 мин. на двубоя при неприятната контузия на състезателя Базиле Де Карвальо в близост до агитката на "ЦСКА", същият бе посрещнат с маймунски "звуци" - /видно от БНТ/.
6. Приемате ли за нормално състезателя Присо да свали с удар фуражката на полицай и да тръгне на саморазправа с дървен предмет - /видно от записа на охранителните камери и докладна на органите на реда, и разкаянието на самия състезател пред V-то Районно управление на МВР гр. Пловдив/.
7. Очакваме отговор на нотариалната покана изпратена до Вас, относно погасяване на задълженията си към ПФК "Локомотив Пловдив 1926" АД за трансфера на футболиста Пламен Крачунов.
Сумата с начислените лихви за просрочие и включеното ДДС, е голямо шест цифрено число, което Ви приканваме да заплатите до 31.03.2012 г., кагато е и последния срок за лицензиране.


ПФК "Локомотив"Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 48
14.05.2012
14.05.2012
31.03.2012
31.03.2012
30.03.2012
29.03.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Относно чорбарите, които ни обвиняват за някакви сливания на фенове и че едва ли не пловдивските агитки си бъркаме по дупките. Слушайте сега драги ми софиянчета, и на малките деца е ясно, че милото БФС дава мило и драго за да пр..бе футбола в провинцията, за сметка на този във София. ФАКТ, съдиите свирят безобразно когато са в Пловдив, назначават се мачове в най-неудобните дни от седмицата за да не са посещавани от много хора, тотално безразличие какво се случва с футбола в по-малките градове, ние сме наказвани най-сурово и при най-малкото провинение, финансовите параметри по трансферите на футболистите се уреждат така както е удобно на софииските отбори, не плащате почти никога задълженията си, или казано по кратко ПРЕ.БАВАТ СЕ ВСИЧКИ ОТБОРИ ЗА СМЕТКА НА СОФИИСКИТЕ. Колкото и да имаме различия с жълтите понякога има каузи, които трябва да се защитават. Неща, които са над футболната вражда, като Катуница например, национален проблем, които ни обедини, ШОПСКАТА ХЕГЕМОНИЯ В ПЪРВЕНСТВОТО НИ. Вие не сте България, споменавате великите Гробари и Делиери, а в един момент не са ли били и те обединени под общата идея? Вие никога няма да се обедините с Левски защото не сте в положението, което сме поставени ние, а именно да ви търпим повече от 40 50 години. Да търпим гаврата с нашите отбори за това, че видиш ли тая година трябва да е Левски догодина ЦСКА. Вие не сте изстрадали това, което сме изстрадали ние затова, ще бъдем винаги над вас, за това, се моля един ден Пловдивските агитки когато гостува гнусен шопски отбор да викат заедно срещу вас защото друго не заслужавате. И още нещо утре отново ще им викам папагали жълтури и т.н. Но ви и гарантирам, че доидете ли на техният стадион, вие няма да сте враг на Ботев а врага на Пловдивският футбол, и аз ще бъда там за да ви мразя и нареждам като за последно. Надявам се и други градове да последват примера ни срещу вас, долна измет такава!!!
+2
 
 
Относно чорбарите, които ни обвиняват за някакви сливания на фенове и че едва ли не пловдивските агитки си бъркаме по дупките. Слушайте сега драги ми софиянчета, и на малките деца е ясно, че милото БФС дава мило и драго за да пр..бе футбола в провинцията, за сметка на този във софиия. ФАКТ, съдиите свирят безобразно когато са в Пловдив, назначават се мачове в най-неудобните дни от седмицата за да не са посещавани от много хора, тотално безразличие какво се случва с футбола в по-малките градове. Колкото и да имаме различия с жълтите понякога има каузи, които трябва да се защитават. Неща, които са над футболната вражда, като Катуница например, национален проблем, които ни обедини, ШОПСКАТА ХЕГЕМОНИЯ В ПЪРВЕНСТВОТО НИ. Вие не сте България, споменавате великите Гробари и Делиери, а в един момент не са ли били и те обединени под общата идея? Вие никога няма да се обедините с Левски защото не сте в положението, което сме поставени ние, а именно да ви търпим повече от 40 50 години. Да търпим гаврата с нашите отбори за това, че видиш ли тая година трябва да е Левски догодина ЦСКА. Вие не сте изстрадали това, което сме изстрадали ние затова, ще бъдем винаги над вас, за това, се моля един ден Пловдивските агитки когато гостува гнусен шопски отбор да викат заедно срещу вас защото друго не заслужавате. И още нещо утре отново ще им викам папагали жълтури и т.н. Но ви и гарантирам, че доидете ли на техният стадион, вие няма да сте враг на Ботев а врага на Пловдивският футбол. Надявам се и други градове да последват примера ни срещу вас, долна измет такава!!!
+2
 
 
Еи червени хлебарки изчезнете моментално от пловдивският сайт мама ви гнусна!!! Тук пишат само пловдивски фенове, знам, че завиждате от това, което видяхте последните мачове, и че няма светлина да съберете повече от 1500 човека на мач, но не избиваите комплексите си върху нас!!!
-2
 
 
Провокацията на Присо с показване на големината на своите гениталий, нажежи обстановката в сектор "А" Възбудил е феновете на ЮВЕ-то!
+2
 
 
абе гомно малко(христо стоичков) много ти знае плямпалника,недей да обесняваш кой къде живее мишко насрана,да не напълниш гащите когато най-малко очакваш и да станеш и ти от чупените муцуни от неделя
+6
 
 
Най ма кефи точка седма от отговора.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 27.03.2012 г.
+4
 
 
когато фактите говорят и боговете мълчат
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
БОТЕВ ЛОКО ВСЕ ЕДНО,А НА ШОПА У ГЪЗО.НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ.КАК ДА ИМ ГО ОБЯСНИШ.НИЕ СМЕ ПЛОВДИВЧАНИ.ВИЕ СТЕ ШОПИ-НАЙ-ЗАВИСЛИВОТО И ПРОСТО ПЛЕМЕ В България ПРЕМЕСЕНО С ЦЯЛАТА СЕЛЯНИЯ НА България.ЧИСТО И ПРОСТО КАТО ШОП СЛЕД БАНЯ В ИСКЪРО.ОТ ВИТОША ПО-ГОЛЯМО НЕМА,ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА.СЕЛСКА ДЕМАГОГИЯ.ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН В КРАЯ НА СОФИЯ .СЕГА Е В ИДЕАЛНИЯТ ЦЕНТЪР.ДОРИ И ПРЕЗ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ НЯМАТ ПУКНАТ ПАТРОН.А АПОСТОЛА Е ПРЕКОСИЛ ОТ ЛОВЕЧ ДО СОФИЯ ЗАДА БЪДЕ ОБЕСЕН С ТРИМА ЗАПТАИ БЕЗ ЕДИН ОПИТ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ.КОГАТО МИ ПОСОЧИТЕ ЕДИН СОФИЯНЕЦ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ МОЖЕ ДА СЕДНЕМ ДА СИ ПРИКАЗВАМЕ КАТО РАВНИ.СОФИЯ Е ИЗБРАНА ЗА СТОЛИЦА С ИЗКЛЮ'ИТЕЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ПЛОВДИВСКИТЕ ДЕПУТАТИ ЗАРАДИ ЕДИН ЗАСПАЛ ТЪРНОВЕЦ.ЧЕТЕТЕ СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ.ПОКЛОН ПРЕД ГРАДА ВЕКОВЕН.
+3
 
 
"Стоичков" прост си като съименника си,крий се и не се показвай,там у вашето шопско село нямате ли сайтове че ровиш и влизаш тук.Махай се хейтър такъв,че така ще те наЧорбят всички майни че свят ще ти се завие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: