ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
48 000 роми обитават "Столипиново"! От тях 10 000 били "постоянни гости"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 18.04.2012Коментари (38)7484
© Plovdiv24.bg
"10 000 роми в "Столипиново", които нямат адресна регистрация, не живеят незаконно в гетото, а са на гости на техни роднини и приятели", заяви днес кметът на "Източен" Петър Петров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Стана ясно, че по данни на ГРАО 38 000 са ромите, които населяват квартала. Тяхната бройка в действителност обаче е с близо 10 000 отгоре, които според Петров са на гости. Така той опроверга слуховете за големия брой незаконно пребиваващи граждани на територията на "Столипиново". 

"Приказките от рода, че в "Столипиново" живеят 100 000 души, нямат нищо общо с истината. Населението на "Източен" е около 70 000 човека и се нареждаме на трето място по този показател след "Централен" и "Южен", категоричен беше райкметът.

По време на представянето на строителната програма на "Източен" Петров каза още, че до края на мандата два от 6-те жилищни блока на ул. "Сокол" ще бъдат бутнати, тъй като са в плачевно състояние.

"Избите са пълни с фекалии, а апартаментите, обитавани от близо 100 семейства, са изпочупени и изкъртени", поясни още той. Изясни се, че ще се търси вариант за изграждането на еднофамилни къщички, в чието строителство бъдещите новодомци ще помогнат само като работна ръка.

По отношение на общинските жилища в Столипиново се разбра, че към момента те се обитават на 100%. Идеята на общинската администрация е една част от тях да се продадат, за да може по-лесно да се поддържат апартаментите, които се обитават обикновено от безработни социално слаби роми. 



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
STOP НА ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА България !!!СПРЕТЕ СОЦИАЛНИТЕ ПАРИ НА НЕРАБОТЕЩИ И РАЖДАЩИ ДЕЦА ЦИГАНИ !!!БЪЛГАРИ, СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ КАТО ОВЦЕ ДАНЪЦИТЕ, ТОКА И ВОДАТА НА ЦИГАНИТЕ !!!Колко още българи ще бъдат убити от мангали за да се вдигнат всички чувстващи се българи и да спрат турцизацията и циганизацията на всичко българско и България ???А до тогава българите имат само две възможности :1. Да се организират и да щурмуват в София всички правителствени сгради и да ликвидират или вкарат в затвора всички БЪЛГАРОФОБИ и БОЙКОБОРИСОВЦИ !!!2. Да напуснат България и да потърсят по-добър живот и бъдеще в чужбина !!!ТОВА СА САМО ДВЕТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, СРЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ-АЛТЕРНАТИВА НЯМА !!!ИНАЧЕ ВСЯКО ПРОТАКАНЕ,ОВЧО-ТЪРПЕНИЕ И БЕЗХАБЕРИЕ СЪС СИГУРНОСТ МНОГО СКОРО ЩЕ ДОВЕДЕ МНОГО БЪЛГАРИ В ГРОБИЩАТА И България ЩЕ СТАНЕ НОВО-КОСОВО, ПРЕДНИЯ ДВОР НА ТУРЦИЯ !!!НАЙ-ДОБРИТЕ ТУРЦИ И ЦИГАНИ СА МЪРТВИТЕ !!!СМЪРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРОФОБИ !!! България САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!
+3
 
 
Това не са 48 000 рома, а гласоподаватели. Ще строите скъпи ми кмете, пак идат избори. Пак ще разчитате на ромските гласове. Пак да гласуват за Вас и пак да бутате и да строите и така до безкрай. Затова дай да ги изселим на о. Мадагаскар или в Палестина и да решим окончателно въпроса с гетата. Европа навремето така си е решила проблема с гетата. Защо не се поучим от добрите европейски практики ?
+9
 
 
Защо ли Соколите са в плачевно състояние? Направо не ми го побира главата. Толкова грижовни домакинства приютява. Чудно??? Дайте им къщи, на нас недейте, нашите панелки си ги санираме с джеткредити. Нека видят колко хубави къщи ще им построите, пък ще бутнете и другите 4 блока /или каквото е останало/ за да построите и на тях и да се плодят на топло
+3
 
 
Надежда всяка оставете и всички си теории ги забравете :( Никога и по никакъв начин няма да се оправи циганизацията ,ако не се появи някой с малки мустачки. Ама и за това няма надежда щото онези зад атлантика начело с чернилката бдят да не би някоя страна да си реши сама въпросите. Като се замисля има съвсем бледа вероятност да очистим авгиевите обори само по течението на някоя нова ако не световна то поне регионална войница/то май се мъти нещо/.Ама ако се забърка някаква такава каша/та дори против желанията ви/ поне се подгответе добре за да сте достойни жетвари/и ако не искате вас да ожънат де/.А такива стремежи ще имат със сигурност някой по първични креатури с цел натрупване на първоначален капитал и осигуряване на достатъчно жизнено пространство/те и сега се стремят по свой начин поне към второто/. Ама не ми се вярва да се стекат така щастливо за нас обстоятелствата. И тогава резервният вариант ще е като вече съм казвал :Да потропаме на вратата зад която ще бъде вероятно най дълго чисто и да я захлопнем здраво зад гърба си , ако ни пуснат.Къде е това ли ?! По мой пресмятания в широките руски полета!!! КАЗАХ !!! П.С. А може и да са прави маите и към края на годината природата да раздаде наново картите.В такъв случай ви пожелавам късмет. :)
+11
 
 
Циганията ще свърши, когато се справим с мижитурки като този районен кмет - мрънкащи и дрънкащи глупости страхливци, напиращи за постове, с които не могат да се справят.
+19
 
 
само една идея.... за изграждането на бетонна стена(както в будапеща) около столипеново и да се набутат всички цигани от цял Пловдив вътре....с 2 входа и изхода....после ако искат да живеят вътре, ако искат да излизат но без право да се заселват кадето и да е другаде в радиус от 30 км около Пловдив...оставяме им вътре детска градина, училище, медецински център и някои други неща които са си там така или иначе...но после си живеят там и излизат само през деня и трябва до 22ч да са се прибрали иначе ако ги хване полицията след този час да са навън....бой и глоба...и пак вътре....така създадения ред ще оправи всичко....и ще е хуманно...какво мислите...искам да видя колко положителни гласа може да събере тази идея...
+13
 
 
Столипиново е рай за циганите. Търговията с наркотици се върти с пълна сила. Обществена тайна е колко бързо се пуска заловен дилър в 6-то РПУ. От 100 години се знае за далаверите с крадени вещи и пак никой нищо не прави. В бялата част на Изгрев циганин краде от майка с количка и бяга към столипиново, ама нямам как да го гониш там щото ще ти скочат поне 100-на маймуни на главата. Обиди, нагло поведение към българите във всеки един момент. Мога да изреждам още много неща показващи пълната деградация на тия гнусари. Факта е че беззаконието там расте със всяка една минута и никой нищо няма и не иска да направи. Освен нормалния човек да избяга от там няма друг избор.
+6
 
 
Като стана дума за политика - ние сме си виновни. Какво пречи да създадем една мощна национална партия,каквато имаше преди 20 години? Само че да не е като оная нещастна Атака,а партия от типа на тези,които управляват в Холандия,Полша,Унгария? Да почне промяна на законодателството,която да стегне въжето около врата на човешките боклуци,пък евроГейския съюз да си гледа работата - и без това нямаме никаква полза от него... Вместо това в момента ни управлява партия,която дондурка Екарисажите,както и Доган не го е правил. Ако не се запретнем сами да оправим нещата,няма кой да го свърши,още по-малко Ромко Борисов или цветан Циганов.
+10
 
 
Допуснахме го не ние, а управниците ни. Циганите са им най-сигурния електорат при избори. Ние си мълчим, не предприемаме нищо, може би ни е страх, защото те, циганите гадни, са много по-единни от нас и се вдигат като един, за да се защитят. А ние?? Пример: направиш забележка в автобус на циганин, който отказва да се таксува и се държи арогантно и никой, ама никой от пътуващите българи не рачи да застане до теб и да те подкрепи. Ако обаче имаш "късмета" в автобуса да пътува и друг "мургавелец" може и бой да ядеш и пак да не си платят билета. Чувала съм реплики от рода на: "Абе остави го, не виждаш ли, че е циганин" или "Теб т..ва к..во ти пречи? Остави го на мира-няма пари"!! и т. н. Мисля, че може да се дадат хиляди примери за нашето поведение като народ. Мъчно и гадно ми е, че сме станали такива!!
+14
 
 
Голяма вина за нарастване бройката на циганите в Пловдив имат пловдивските кметове в предишните години- а именно Спас Гърневски и Иван Чомаков. По тяхно време циганите от цялата страна разбраха, че в Пловдив може да се живее безплатно (не плащаш ток и вода) и настана един юруш на маслините. Голяма част от гетото в Столипиново е построена върху частни парцели, на които много хора все още плащат данъците, но не могат да владеят имотите си. За мен решението е- който няма документ за собственост на имот там, да се изнася в срок от един месец в посока родното си място. Сгради, които не отговарят на най-елементарни условия за живот, да се унищожават, още повече, че са строени без проект. Това е в интерес живота на живеещите в тях. По този начин държавата ни няма да бъде атакуема от организации, защитаващи правата на циганите. А по отношение броя им в Пловдив- да не забравяме, че има много и в "Шекер-махала" и " Аджи Асан-махала". Вероятно бройката е над 80000 , може би към 90000.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: