ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал за бомба прекъсна прожекцията на филм за хомо двойки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 04.07.2012Коментари (34)4642
©
Сигнал за бомба прекъсна прожекцията на документалния филм "Право на любов" за семейства ЛГБТ в "Artnewscafe", представен от "ЛГБТ Пловдив". След като провериха заведението, хората се върнаха в него и догледаха филма и клипчето от Amnesty International за хомофобията в България, която се е доказала още веднъж от фалшивия сигнал за бомба, смятат от "ЛГБТ Пловдив". Коментарите на зрителите бяха, че това без съмнение е атака на хомофоби. 

Заведението се намира в близост до хомофобския билборд на ВМРО-НИЕ с лозунг "Гей парада разрешен. Пушенето забранено. Кое е по-вредно за нацията?". Организаторите на филмовата вечер "ЛГБТ Пловдив" (правозащитна организация на лесбийки, гей мъже, бисексуални и трансполови хора) миналата седмица изпратиха писмо до кмета Иван Тотев да свали афиша, който сравнява доказано увреждаща здравето практика с шествие за отстояване на човешки права. Според "ЛГБТ Пловдив" лозунгът руши престижа и доброто име на града ни, дискриминира и подтиква към омраза. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Избрали сме ги да решават вместо нас!!! За мен лично бих влезнал в банята с пушач по чисто хигиенни причини, но никога с ...!!! Извинете ако съм прекалено тоталитарен, поне с миризмата бих свикнал, с другото НЕ!!! АМАН ОТ СВОБОДИЯ, НЕ ОТ СВОБОДА!
+1
 
 
До тук от коментарите разбрахме какви нежни души и колко по-душевно извисени са гей-двойките или т.н п...расти.Което на мен ми се вижда малко хетерофобско, не смятате ли?Не ви приемам, защото съм православен християнин и вървите против естествения ред на нещата, но и не бих хвърлил камък.Всеки си има глава на раменете и си носи кръста!
+3
 
 
"ЛГБТ Пловдив" - алоооо педалите ,бихте ли махнали името на Пловдив от заглавието на измислената ви група.
0
 
 
Ужасни и грозни са въпросните плакати, разлепени по целия град!!! Хайде да не сравняваме пушенето с другото! Хомохората не пречат на никого, техен си проблем или въпрос на избор. Докато пушенето... Моля, моля!!! Нито един или една хомо не ми трови въздуха, който дишам!!! КРАЙНО НЕСПОЛУЧЛИВО СРАВНЕНИЕ! Срам за мозъка, който го е измислил! И за тези, които са допуснали създаването и разлепването на тези, т.нар. плакати!!! Тотев да се вземе в ръце и да нареди моменталното им премахване! Глупост и наглост на някой сбъркан архаичен пушач!
+2
 
 
Е- хей, за всеки се погрижиха в нашта държава- за щастието на кокошките и прасетата, за шукаритета на малцинствата, за правата и свободите на педерастите, само за нормалните хора, които се скъсват от работа и им свалят по шест кожи от гърба никой не мисли.
+3
 
 
ВМРО наистина трябвя да бъдат вкарани в затвора за хомофобската рекламна кампания, с която са окичили целия град. Тези малоумници трябва най-накрая да си получат заслуженото.
+7
 
 
Всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да не нарушава законите и да не отнема от свободата на околните. Хомофобията, дето се опитват да насадят фанатичните националисти е също толкоз дразнеща, колкото и хомо-публични прояви. И едните и другите да си се събират по техните си клубчета без да ни се моткат из краката...
Сподели какво ново....
на 04.07.2012 г.
+2
 
 
някой гей активист е подал сигнала за да се шуми около тях и пак да са виновни лошите хомофоби
+6
 
 
Докато съм жив на този свят,няма да приема и за миг идеята деца да бъдат давани на обратни,както и същите да имат право да сключват бракове. Това е единствената правилна позиция,който мисли обратното е за изгаряне на клада!
+6
 
 
Много ясно, че този билборд е хомофобски. Да взема общ внимание да се обедини, независимо от ориентацията и да погледне къмр еалните проблеми - цената на ток, горива, корупция и азбира се, палежът на Витоша, който подозирам е причинен от хора с интерес там да няма гора, а лифт/писта или материал за сеч. Това си е чиста проба намек/рекет на еколози от страна на силните....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: