ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
МВР Пловдив: Отнемаме ви книжката, ако не сте си платили глобата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 18.07.2012Коментари (57)10896
© Plovdiv24.bg
С оглед подобряване на пътнотранспортната обстановка на територията на Пловдивска област и с цел повишаване на дисциплината на водачите на моторни превозни средства при ежедневния контрол по спазване на правилата за движение служителите на ОД на МВР - Пловдив ще извършват справки за неплатени глоби по Закона за движение по пътищата. 

При наличие на неплатени глоби на водачите ще се налагат принудителни административни мерки "отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство" до изцяло заплащане на дължимите глоби. 

Няма да се приемат документи за подмяна на СУМПС при неплатени глоби по ЗДвП, съгласно чл. 159, ал. 2 от ЗДвП. Призовават се всички водачи, които имат наложени наказания "глоба", в кратки срокове да изпълнят задължението си по заплащане на дължимите суми.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре бе обикновено всички коментари са, че трябвало да има по-голяма събираемост на глобите, че те трябвало да са по-високи.. и т.н. А сега като опря ножа в кокала всички плюете. Схемата е проста - карате нормално, нямате глоби и следователно нямате проблеми... Трябва да има работещ механизъм за събиране на глобите и този е точния! Нека не си говорим глупости, че ако направят 50% отстъпка ако отидеш да платиш в срок от 3 дни някой ще се затича... това става само за цивилизованите страни
+1
 
 
Еми като не искате да карате културно с добро....то тогава с лошото!! Вие угода нямате!!! Все вие сте най-велики и вас никой не може да ви барне!!!! С яки глоби,отнемане на СУМПС,па накрая и самото ПС!!! Бъдете малко по-културни!!! Как искате някой да се отнася добре с вас,ако се държите като дебили!!!!
+1
 
 
А кога ще отнемете някоя и друга заплата на г-н Ташков заради неоправените пътища. Господа от МВР-Пловдив ЗДвП предвижда глоби както за мен, така и за длъжностните лица, които трябва да поддържат пътищата - член 178 от същия. Очаквайте в най-скоро време г-н Чонов в най-скоро да бъде изправен пред Комисията за защита от дискриминация именно заради отказа да приложи този член. Очаквам подкрепата и на други хора, мислещи като мен, защото е крайно време полицаите с манталитет на милиционерите от Татово време да престанат да се подиграват с хората
0
 
 
ИДВАТ ИЗБОРИ!!!ДА НЕ СА МИ ИЗКАРАЛИ ТЯ НЕГОДНИЦИ КНИЖКАТА!
0
 
 
В закона за движение по пътищата - такова животно няма.Полицията да чете законите.
0
 
 
ЯЯЯ, защо не извадите статистика колко с отнети книжки хващат месечно КАТ, които си карат и хич не им пука. Ами я отидете на ул.Ландос да видите колко братя мангасарян имат коли. Обзалагам се , че повече от половината не могат и да четат, а шофират. Те да не би да си плащат глобите? И като ми отнемат книжката, аз как ще си върша работата без кола? Да не си оставя гладни децата, щото на всяко ограничение дебнат с камери и радари!!!
0
 
 
Да, ама, ...нека не забравяме че идват ..ИЗБОРИ!!!
+1
 
 
Хубаво де,какви хора сте не знам,защо всеки пише,че нямали право да ти отнемат книжката за това,как държавата ги изнудвала,как нямали да си дадат книжката,и как някой търси вратички в закона та да ги съдил евентуално,а защо никой не е написал хайде да си спазваме закона за движение по пътищата и никой от нас няма да има проблеми с това,още повече че ползите от културното каране са си за нас!!!
-1
 
 
Как манипулират народа!!! Как ще ми вземат книжката, само, защото имам глоба! АБСУРД! Няма как да стане! Нормативно уредено е само тома, че няма да ми издадат дубликат или няма да ми е подменят ако е изтекла, но не и ако дължа глоба!
+1
 
 
Тези от МВР /написах абревиатурата им с неприязън/ , що не си ....погледнат майките!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: