ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ТИР закачи кабели и събори стълб, който падна върху джип
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 16.08.2012Коментари (35)11686
Камион закачи кабели и събори стълб на ул. "Академик Петър Динеков" в район "Южен", научи Plovdiv24.bg

Инцидентът е станал около 15 часа, когато товарен автомобил, преминаващ през улицата, с горната си част е закачил кабели, според пресцентъра на ОД МВР Пловдив собственост на БТК, които повлекли и съборили дървен стълб. 

Стълбът паднал върху преминаващ джип "Нисан" и за щастие е счупил единствено страничното огледало на автомобила, разбра на мястото репортерът ни. 

Няма пострадали. Временно е спряно движението в района на инцидента, където са служители на сектор "Пътна полиция" и ОУ ПБЗН.

Припомняме, че малко по-рано през деня от ОД на МВР съобщиха, че служители от сектор "Пътна полиция"- Пловдив и от Областния отдел "КД - ДАИ" - Пловдив започват съвместна операция за контрол на моторни превозни средства, превозващи едрогабаритни товари. По време на проверките стриктно ще се съблюдава за спазване на допустимите норми за размери, маса и натоварване на ос, определени от министъра на регионалното развитие и благоустройството.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази улица се превaрна в магистрала за тирове, багери, фадроми и влекачи...и карат с по 60 км/ч по нея...
+2
 
 
Добре де, не беше ли забранено на ТИР-ове да влизат в града?!
+2
 
 
Абе каквото и да си говорим, ТИР няма място точно там. Има места в Пловдив където движението на ТИР-ове не нарушава по никакъв начин нормалното движение ама точно по тия сукаци извинявайте ама нямат работа. Да тирове минават през големите градове на запад, но хайде да си говорим реално карат само по големите булеварди и имат строго определени места през които могат да минат. Няколко пъти съм се засичал с камион там и то в пиков час. На ул. К. Геров стават уникални задръствания и без камиони, да не говорим като се намеси и един такъв ТИР. Разбира се че по някога наистина се налага да се влезе някъде си, но в нормалните градове това става със специално разрешение. В Лондон съм виждал голям камион в центъра, но дори го придружаваше полиция... Камионите трябва да са до околовръстното. Няма да коментирам шума за живущите на около...
+3
 
 
Лично аз ще заснема как висят жиците на "ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ" Пловдив и то точно на бул "Васил Априлов" Половината боливард е с жици - другата без. ползата е само да се обесят тия дет са управници на фирмата/ общинското предприятие. Освен това точно на колелото на ВМИ жиците минават през короната на дърво. Ако от там може да премине тролей, аз лично ще си скъсам книжката!!! Така че стига сте търсили вината в камионите. Щом някой колега е накъде - то той трябва да е там. Няма да пие кафе с 40 тонен камион където му скимне. И моля , който си няма хал-хабер за какво става дума да не драска да си губи времето. Колегата е на улица, подход към търговиите в Кичук Париж. Там където Вие ще си купите нещо, което ТОЗИ КАМИОН е докарал.
+9
 
 
Стига сте викали срещу тир-а сега остава и да му лепнат акт за което с нищо не е виновен ! Запознати ли сте с габаритните размери на превозните средства ? А с това че автобусите на градския транспорт, примерно имат почти същата височина ? Този тир си е съвсем нормален и не е извънгабаритен с нищо ! Така че същия инцидент би могъл да стане с абтобус или тролейбус, мрежите са стари стълбовете също, даже на снимката се вижда полуизгнилия стълб ! Ако не сте компетентни в дадена област просто си го кажете и тогава изказвайте мнение ! За справка гугъл и уикипедия вършат работа.
+13
 
 
Искам да питам умниците от доло, ами ако имат фирма и трябва да натоварят или разтоварят един тир стока как ще го направят. С 10 курса с бус ли?Едва ли. А какво да правят складовете за строителни материали , а тези за метали ,а хранителните магазини- той един хладилен камион е висок колкото един тир. Може и други примери да се дадат.Недейте само да си чешете езиците. Просто жиците са били провиснали повече. За това си има стандарти. Шофьора на камиона не може да спира на всяка жица и да мери колко е висока.
-1
 
 
Много жалко .... поломили са единственото джипче на някой бедняк.
+1
 
 
Е ми така е като няма логистични центрове в покрайнините на Пловдив където да разтоварват,и с по малки камиони или бусове да се разпределя стоката за където и да е,иначе вярно че там има търговия,ама толкова голям камион какво толкова ще зарежда там,такъв камион има 23-25 тона полезен товар,с толкова стока ще затрупа цялата търговия.
-1
 
 
Хахахахха, скивай ги тия пенсии изтрещели кво правят :D Аз лично нарязах кабелите и троса, че да не спират движението през улицата... и ги събрах на купчина на тротоара и тия пенсионери веднага ги обрали ххахахаахаха :D Много са шантави... това за нищо не става :D Добре, че поне са уточнили, че кабелите са на БТК, а не да набеждават пак местните кабеларки тия медии кухи.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: