ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите събират пари за болно дете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 23.08.2012Коментари (16)4046
©
Малкият Жоро Лазаров е потомствен ботевист. Кръстен е на дядо си, който е добре познат на няколко поколения жълто-черни футболисти минали през ръцете му. Лазаров е треньор от школата на Ботев Пловдив и бивш треньор на представителния ни тим. Днес той има огромната нужда от помощ от всеки един бултрас. Само преди два месеца лекари установяват, че 11-годишният малчуган страда от тежката диагноза Hydrocephaluis internus occlusivus (Тумор на мозъка). Оттогава състоянието му се влошава даже и след направените процедури по химиотерапия.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ отправя сега Жоро Лазаров към всички добри хора.

На всеки един пропускателен вход тази неделя, на мача с Черноморец, ще има каси, които трябва да бъдат напълнени, за да може малкият Жоро да претърпи тази спешна операция и да се излекува. И той като вас иска да види своя Ботев голям и непобедим. Нека му помогнем, за да расте заедно с жълто-черните господари на Пловдив!

Можем ли да събудим в нас, желанието да помогнем на това малко момче, което има нужда от лечение. Всички ние трябва да вярваме и да дадем, това което можем. Парите за лечението са непосилни на близките, а надежда има и сега е времето, в което не трябва да се пропилява всеки ден, който може да е от полза на Жоро. Те вярват, че спасение има! Ние приканваме всички медии в Пловдив, както и хората да се включат в тази кауза СЕГА, утре може да е късно!

Трябва да се осъществи спеша операция в чужбина. Средставата по набирателната сметка ще отидат изцяло за неговото лечение, което възлиза на 50 000 евро.

Набирателна сметка - Георги Ангелов Лазаров
СИБАНК ЕАД - BG32BUIB 9888 1032 9261 00


Телефон за контакт: 0878 154909 (Г.Лазаров)

ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ТОВА ДОБРО - ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЖОРО ЛАЗАРОВ

Ние сме Ботевисти, а това означава преди всичко приятелство и вярност!

Благодарим ви!

Само Ботев!

Още по темата: общо новини по темата: 22
01.10.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз съм сигурен ,че утре може би половината пари може да ги съберем...
+15
 
 
Детето има право да живее, и за това призовавам нашите фенове да направят едно добро, както аз и моите приятели направихме. Кои с колкото може, ако не ви се ходи до жълтия стадион, да ги съберем на нашият и да ги занесем на човека.
+14
 
 
Ще съберем много повече пари ако двата пловдивски клуба дарят процент от приходите от билети.Ние имаме 2 домакински мача да напълним кутиите.
+12
 
 
За 2 домакински мача, всеки, като пусне, колкото е цената на билета и ще се съберат парите! Моето семейство ще дари парички и съм сигурно, че всички пловдивчани ще го направят! Пред тази кауза няма значение фен на кой отбор си!Туморът на мозъка е лечим стига да се хване навреме и лекува. Сигурна съм, че детенцето ще се справи с гадната болест!
+9
 
 
Ами това е наша инициатива,нормално е да пише за господарите на Пловдив.Призовавам всички дошли на мача да оставят поне по 2 лв.Това е дете което може да се оправи стига да има нужните средства.Призовавам феновете на Локомотив да сложат на входовете и на техния стадион кутии и да помогнат с каквото могат
+17
 
 
ба*ти не е толкова сложно ако на колежа има пак около 15000 и всеки отдели по 5 лева една кутия цигари или все едно гледа мача от сектор А и сумата ще бъде налице,ако не то следващата седмица пак сме домакини и нека инициативата продължи.
+18
 
 
Винаги е тъжно когато вехне дете, дано се съберат необходимите средства и а има късмет да се оправи.
+11
 
 
ЕЙЙЙЙЙ АМАН СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ КОМПЛЕКСАРЩИНА ,ОБЯВЯВА СЕ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ,КОЙТО ИСКА И МОЖЕ ПОМАГА ,КОНКРЕТНО И ЯСНО ,КЪДЕ Е ТУКА МЯСТОТО ГОСПОДАРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ,ДАНО СЕ ОПРАВИ ДЕТЕТО ЩЕ ПОМОГНЕМ С КАКВОТО МОЖЕМ !!!
+12
 
 
Нека всеки, който може, да помогне на това дете отново да се радва на живота. И нека тези, които са използвали повода за евтина реклама, се замислят върху морала си.
+21
 
 
Винаги ще помогнем с каквото можем, в обедната почивка ще скокна до феншопа ви да оставя там парите, защото на мача ви няма да дойда, но си мисля, че тук става въпрос за живота на едно дете, което обича пловдивският футбол, и всеки които се чувства част от него трябва да му помогне..мисля, че "Жълто-черните господари на Пловдив" няма място тук.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: