ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гласуват увеличение на билетите на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 25.09.2012Коментари (66)9217
© Plovdiv24.bg
"Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив" внесе предложение за увеличаване цените на всички видове билети с 1 лв., който ще бъде пренасочван към набирателната сметка за инициативата "За Бесика".

Окончателното решение по това предложение ще бъде взето след като бъдат обявени резултатите от допитването между феновете на страниците на LPortala.net.

Сред вариантите са увеличение с левче на всички видове билети на всички домакински мачове на представителния тим или същото увеличение, но само за мачовете с по-голям зрителски интерес, в това число срещу Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев...

Още по темата: общо новини по темата: 28
18.10.2012
03.10.2012
03.10.2012
01.10.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това означава,че в 11 кръг и ние ще дадем своя принос за каузата.Приемам го като добро дело,един вид помощ от големия брат към малкото братче-изтърсаче.Силните са великодушни!
Пея песен за лубимия си отбор
на 25.09.2012 г.
+10
 
 
До къде стигнахме да си събираме сами пари за построяването на трибуна...Къде го има това?Не съм против,даже искам да е така,но замислете се какво е да живееш в България с тия доходи?заплати ?Един пенсионер за него 1 лв е един хляб?Толкова ли няма клуба пари да направи една трибуна.Еми то ако така ще събираме пари,то май най-добре да направим сас по 3-4 по скъпи билети за издръжка на клуба,поне ние да сме му собственици и да знаем че няма да има уредени мачове ;))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
При Жоро Илиев ни беше апогея , пълна лудница. Бяхме в "Б" група и напълнихме ст. Пловдив с Берое!!!!45 000 пловдичани бяха за нас. В Ихтиман бяхме много , в Казанлък 18 000 , кво да говорим повече. Сега се получи някво разделение между Бесика и Спортклуб , което хич не е хубаво. Бяхме най-вярната публика и трябва да си останем такава. И аз гледам мачовете на ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ Пловдив на Спортклуб , но тия пичове от Бесика заслужават тая трибуна. Представете си вратаря на противника да играе едно полувреме над главите на тия момчета?!!!? Мощно напред ,ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
-3
 
 
Който иска да си гледа отбора, няма да го спре лев повече. На Бесика не съм стъпвал, ходя на Спортклуб, но нека съберем пари за нея, стига отчетността на парите да е прозрачна.
+9
 
 
Извинете, че се включвам в тематиката, но майната, дето се афишира за истинска го каза още в началото "С това левче най-много 10 хиляди лева на година да съберем". Който знае математика да смята... Иначе сериозно по темата: Това е просто още една идея как да се източат малко пари от много хора с цел пълнене на касичка с "висша" цел. Отдавна хората са го нарекли - пирамида.
+11
 
 
Абе направете ги по 30 лв. поне пайжини да хване стадиона и онея 30 души дето искат това увеличение да си гледат на спокойствие.Май много този отбор взе да сткава на шепа фенове.Взех да се ядосвам вече,дейба и нещастниците .
-3
 
 
Аз не мисля, че и 2 лева ще натоварят някого кой-знае колко (в крайна сметка в месеца се падат по 2-3 домакински мача, т.е. 4-6 лева отгоре разход на месец...), стига наистина парите да отиват по спестовна сметка за реконструкция на стадиона, обаче не само за построяването на фенска трибуна. Трибуна Бесика е хубава идея, но според мен трябва да се мисли за реализация на цялостния проект за реконструкция на стадиона, който включва и въпросната трибуна.
+3
 
 
Ако увеличите цените на билетите с един лев, па макар и само във възловите мачове, ще се калкулира наистина нищожна сума. Но фактът, че това е инициатива на феновете, е високо морален акт, и ще се осребри многократно. Един собственик, колкото и да е богат, предполагам ще му е неприятно, ако всеки очаква от него да "снася", и не вижда съпричастност от никъде.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: