ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Превърнаха Градската градина в рали писта!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 13.10.2012Коментари (18)6991
© Plovdiv24.bg
Чрез имейла на Plovdiv24.bg недоволен пловдивчанин изпрати своето мнение, обект на което са шофьори на ОП "Паркове и градини", които карали с прекалено висока скорост в Цар Симеоновата градина и по този начин създавали опасност за хората в парка. Публикуваме сигнала без никаква редакторска намеса, надявайки се отговорните фактори да проверят има ли действително такива нарушения и да санкционират евентуалните виновници за това:

Здравейте! Казвам се Ангел Ангелов. Много често ходя в Градската градина и се разхождам с приятели, а след това сядаме на някоя пейка да си починем. Но напоследък забелязвам нещо изключително противно, което ме дразни много и искам да се обърна към вас. Миналата седмица (на 05/10/2012, петък), когато най-спокойно си стояхме с приятел на една пейка, разположена на една от алеите, които излизат на ул. "Филип Македонски", в 13:45 ч. покрай нас профуча камион на ОП "Паркове и Градини" с ненормална скорост.

Освен че вдигна изключително много прах, на същата алея имаше майки с колички и техните деца, които се разхождаха спокойно по алеята. А камионът съвсем спокойно си профуча покрай всички нас! Дори не намали! Това на какво прилича! И най-арогантното е, че водачът на този камион си правеше постоянно кръгчета през Градината и товарът, който носеше, си стоеше отзад на ремаркето! Българската селяния и простотия е нещо уникално! Човек иска да си почине малко, отива в Градината и изведнъж отнякъде профучава някой тъп селянин и с бясна скорост минава покрай теб! Не плащам данъци, за да може парите ми да отиват, за да може някой си клоун да си прави кръгчета из Градската! 

Цар Симеоновата градина не е селска нива, ние не сме чували с картофи! Как ще станем Европейска столица на културата, като се получават такива неща?! Регистрационният номер на камиона е РВ 9038 ВМ. Същата ситуация се повтори и вчера (12/10/2012) в 15:40 ч., когато покрай мен отново профуча камион с рег. номер РВ 3367 ВС и 15 минути по-късно отново профуча багер с рег. номер РВ 9467 ЕМ, който за малко не отнесе едно дете! Градската градина е място за отдих, а не рали писта за безотговорните шофьори на ОП "Паркове и градини"!

Моля, вземете под внимание моето оплакване. Знам, че сте сериозни хора, взимате под внимание такива въпроси и действате според закона. Всеки пловдивчанин иска нашият град да бъде едно сигурно и спокойно място, а не рали писта!



Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012 »
24.10.2012 »
21.10.2012 »
20.10.2012 »
19.10.2012 »
19.10.2012 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Хора - масово вече имате камери по телефоните- заснемете ги тия хубавци, както едно време с онзи паяк дето правеше неразрешен завой, пък го сложете в интернет да им видят всички номерата. После да видим дали ще има гонки.
+2
 
 
Същата цигания е и на " Бунарджика " и на " Младежкия хълм ".Какво се научиха с камиони в парковете и и градините?До скоро нямаше такова нещо.Не могат да вървят метачките пеша и ги разкарват с камионите.Днес един камион изфуча от бул.Руски "и през централната алея на " Бунарджика " стовари десетина от "Чистотата" в началото на алеята между " Търг.гимназия и " Техникума по дървообработка ".Не могат ли да вървят,ами с камионите ги разкарват?Хубава работа,ама....!
+3
 
 
" 15 минути по-късно отново профуча багер " ?????
+5
 
 
Всеки ден минавам оттам, детето си водя постоянно там, преди година пък решаваха да метат точно между 2 и 4 през лятото докато всички бебета в колички спят, да може да им дишат праха. Това са бригади от мангали и мангалки и имат по някой малоумник тартор от общината дето има казва кво да прават, и докато не се скарах с тартора и не му казах че ще му чупа някоя метла в главата ми дигаха прахоляк на 2 метра от мене и детето. ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА - КВО ОЧАКВАТЕ, ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Няма 1 хубава,... как да си дойдеш,не виждам смисъл.Все пак,наздраве приятели Пловдивчани!
+9
 
 
Точно това си мислих вчера като ги гледах как фучат из алеите.Другият въпрос за подвикването след всяко момиче, ами в нормалните страни след такива неща следват дисциплинарни наказания и след това уволнения!
+6
 
 
Така е, за съжаление това е истина! Освен това, служителите на парка храчат като обезумели и подвикват по момичетата и майките с колички. Време е на централно място в Пловдив да се направи една кутия с оплаквания, в която да се вписват сигнали за точно такива неща.
+7
 
 
И аз потвърждавам писмото . В момента събират падналите листа и парка е точно нива.Сутрин е истинско предизвикателство да минаваш през парка.Карат на зад,вдигат прах,създават опасност,но това е действителността в България като цяло.Трябва някой камион да сгази някой човек,че да се обърне внимание на проблема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: