ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев става спортен директор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 20.10.2012Коментари (72)11931
© Plovdiv24.bg
От вчера Локомотив Пловдив има нова управа. Силната фигура на "Лаута" се казва Николай Почеканов. Адвокатът е най-довереният човек на Веселин Марешки и досега влизаше в ролята на финансов шеф. Вчера той бе утвърден за изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на клуба. Освен него в управителното тяло влязоха Владимир Александров и Петя Диковска. Двамата също са от обкръжението на Марешки. Аптекарският бос все още официално не е придобил собствеността върху клуба.
"Акциите ще бъдат прехвърлени до седмица, след което ще се събере бордът на директорите и ще бъдат обявени структурните промени в клуба. На Общото събрание не са прехвърляни акции", заяви Почеканов. Адвокатът допълни, че Марешки ще изгледа двубоя със Славия от ложата на "Лаута". Мачът е утре от 16:00 часа.

"Аз доколкото знам, оставката на Атанас Узунов не е приета. Г-н Марешки ще присъства в неделя на мача със Славия и ще можете да му зададете всичките си въпроси", каза той.

Голямата новина от събранието обаче е друга - от следващата седмица официално спортен директор на Локомотив ще бъде легендата на клуба Христо Бонев. Досега Зума бе почетен президент на черно-белите и дори подаде оставка след скандалите около неназначаването на Георги Иванов-Гонзо за треньор. Бонев ще бъде зачислен на щат към клуба. Освен това той ще бъде и съветник на Веселин Марешки.
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов опита да успокои напрежението между него и запалянковците. Както е известно, те му поискаха оставката, а той я хвърли. Вчера трябваше да стане ясно дали бившият рефер ще остане на работа в клуба. Решение на ръководството, а и на самия Узунов липсваше. Вместо това директорът обяви, че излиза в отпуск с нарочно писмо до запалянковците. "Уважаеми привърженици, в последните няколко седмици името ми стана повод за безкрайни спекулации и последвали от вас реакции. През последните месеци върху мен се стовари огромно напрежение, което не се отразява добре на мен и Локомотив. С оглед на трудната обстановка в клуба и предстоящите тежки мачове за представителния отбор обявявам излизането си в отпуск, какъвто не съм използвал през последните години. Имам нужда от заслужена почивка, както и да отдам необходимото внимание на семейството и близките си. Макар и извън клуба няма да спирам да работя с всички сили в интерес на любимия Локомотив", се казва в него.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
17.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зума е най големия и нямаме право да го плюем за нищо.Този човек дава живота си за Локомотив затова стига с нападки срещу него.Зума се срещна с феновете и си каза всичко.САМО ЛОКО ПД .
-1
 
 
Може и да е сред първата щестица на най-добри български футболисти /според мен/ и най-добрият пловдивски играл в пловдивски отбор,но да спрем до тук.Беше на заплата от 5000 при Коко,който му плащаше да държи в юздите феновете и да разсмива България с едно интервю месечно,а сега вече е и директор.Да ви е честит.По-младите фенове си нямат и напредства колко таланти избягаха от Локомотив заради него.Попитайте някои от колегите на Зулума които бяха редом до него.Спомнете си на кой са думите ,,това не е моят Локомотив'',кандидатирах се за народен представител в Изгрев защото там всичкичките са локомотивци'',,господ реши Локомотив е с купата и т. н....
+3
 
 
Сега Зума ще лапа директно от трансферите, черното тото и т.н. ЧЕСТИТО ! С Бонев легендата и Локото ще стане музеен експонат на първия музей на малцинствата в Европа !
+7
 
 
Нали щяхте да гоните Узунов и Бонев, така ги изгонихте че пак се надупихте и те пак ще продължат да са в Локо хахахахахаха При Марешки няма кой да ви чуе!
-4
 
 
Стига сте плйули по ЛЕГЕНДАТА...без него сме като селските отбори...защото те си нйамат легенди и само плйуйат а истинските локомотивци трйабва да застанем зад него и тои никога нйама да ни предаде...кайете ми кога ни е предал?
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+9
 
 
ХА?!КЪДЕ Е БАБА БУБА С ДИОПТРИТЕ ВЕ МАЙНА!?БОНЕВ...ЩЕ ВИ ИЗМЪКНЕ ОТ 13-ТО МЯСТО...НА 16-ТО!МОМЧЕТА ОТ "ЛОКОМОТИВ",ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ОТБОРА И НАПРАВАЕТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗЧИСТИТЕ ОТ БОКЛУКА,ЗА ДА НЕ СТРАДАТЕ КАТО НАС!ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
със здраве да си го ползвате дълги години :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: