ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Догодина стартираме проекти за саниране за над 10 милиона лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:00 / 26.10.2012Коментари (5)2877
©
Кметът Иван Тотев получи наградата "Партньор на годината", която бе присъдена на Община Пловдив от Строителната камара на церемония в навечерието на професионалния празник на строителите - Димитровден.

"Номинациите бяха изключително оспорвани, но искахме да отдадем заслуженото на това, което се случва в града ни. Номинирахме хора и институциите, които лично са допринесли да понасяме тегобите си по-леко", заяви председателят на Строителната камара в Пловдив Пламен Иванов. Това, което прави нашият млад и амбициозен кмет в година на криза, естествено го направи носител на приза "Партньор на годината". Надявам се занапред да остане в същата категория и да работим по-нависоко, допълни Пламен Иванов. 

Иван Тотев благодари за наградата и заяви, че тя е с много висока стойност за него. Все още няма година от началото на мандата и на 11-тия месец да получиш този приз от хората, които имат право да дават оценка на работата на един кмет, е показателно за това как се управлява градът, каза инж. Тотев.

Той изрази задоволство от партньорството с общините, министерствата и институциите и допълни - тази година работим по сгъстен график и фирмите появяват разбирателство, изчакват се, но в същото време спазват сроковете си. 

Дейностите, които извършваме са огромни, но амбициите ни са още по-големи, заяви кметът на Пловдив. Той съобщи, че на 1-ви ноември предстои старт на ремонтните дейности на "тапата" на булевард "Руски", довършването на бул. "6-ти септември" и други обекти. 

За следващата година стартираме проекти за саниране за над 10 милиона лева. Създадохме и огромна проектна готовност - пробива на Водна палата, Коматевско шосе, булевардите "Руски" и "Северен", паважа на "6-ти септември", пускаме новия мост на река Марица, дублиращ железния, заяви инж. Тотев. 

"Казахме, че през този мандат в Пловдив ще се гради, така ще се работи и в бъдеще", завърши кметът Тотев.



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това е хубаво, ама тези всички пари от европейски програми ли ще дойдат или от бюджета? Това са сериозни средства и при неработеща икономика в страната и бюджет с дефеицит от повече от 1млрд за следващата 2013 година, ако ние трябва да ги връщаме тези пари, няма да ни се отрази много добре.
-1
 
 
хаха дойде 2013, останаха много пари, които са отпуснати за проекти и сега юруш да се правят неща хахха.
0
 
 
Мен само едно нещо ме притеснява. Какво ще стане ако застудее повече. Доколкото знам асфалтовите бази не могат да работят през зимата, а ако падне сняг докато полвината улици в града са в ремонт, направо не ми се мисли. Особено пък ако тогава руски е в ремонт. Иначе евала на кмета, за половин година направи повече неща за града отколкото онова леке Славчо за целият си мандат
+1
 
 
Г-н Тотев да каже какво смята да направи за развитието на студентския спорт в гр. Пловдив. И какви планове има за ползването на придобития от общината к-с " Академик" Ще имат ли най-после достъп до него Пловдивските студенти или ще продължава да обслужва интересите на определена група лица.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Удвояват околовръстното на Пловдив
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: