ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветков изстреля Ботев пред ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 10.11.2012Коментари (210)24193
Ботев Пловдив победи с 2:0 гостуващия Миньор Перник в мач от 12-ия кръг на "А" група. На стадион "Христо Ботев" в Пловдив "канарчетата" се озориха доста срещу аутсайдера, за да спечелят ценните три точки, които ги изстреляха на трета позиция с актив от 24 точки и вече са на две пред четвъртия ЦСКА, след издънката на "армейците" във Варна.

"Жълто-черните" като цяло направиха един от най-слабите си домакински мачове. Възпитаниците на Ферарио Спасов проспаха цяло първо полувреме, като разчитаха единствено на дълги топки към Вандер Виейра. Първото си опасно положение домакините създадоха в даденото от рефера продължения през първата част, когато Тодор Неделев стреля опасно в долния десен ъгъл, но стража на "чуковете" Боян Пейков изби в ъглов удар. 

През втората част "канарчетата" се събудиха и след само 3 минути игра поведоха. Следеният под лупа от турски мениджъри Тодор Неделев проби отляво, след което нахлу в пеналта и подаде към непокрития Иван Цветков, който с техничен удар вкара за 1:0. 

Малко след попадението на Ботев гостите останаха с човек по-малко, след втори жълт картон на Окечуво и съответно червен. 

След като останаха с човек повече домакините се възползваха от численото превъзходство на терена и само четвърт час по-късно съкрушиха гостите с втори гол. Централният бранител Ангел Рахов намери с дълъг пас Иван Цветков, който овладя коженото кълбо, финтира бранител на Миньор и с втория си гол фиксира крайното 2:0.

Ботев Пд - Миньор Пк 2:0
Още по темата: общо новини по темата: 15
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
АФД "Металик-ДПС" - сдружение, достоен наследник на ФК "Бай Ганю"- Пловдив!
+7
 
 
Класните отбори побеждават,дори когато играят слабо.Ще има и такива победи.Важното е да има желание и хъс,а те не липсваха в събота.Подкрепяйте отбора,футболистите са хора и не винаги става така както всички желаем.Трябва да сме единни. Феро каза,че в отбора ще има и спадове и възходи и тепърва ще се вижда какво може и какво не.Важното е,че сме там,където не сме били отпреди Д.Х. И аз вярвам,че ни предстои да видим истинската сила на този отбор.А защо и да не помечтаем за място в тройката и финал за купата.А най хубавото нещо е,че се строи база за клуба ни,наша,за нашите деца,база на Ботев Пловдив.
+17
 
 
Абе канари и братя стига сте се ядосвали на завистнишки коментари от чужди отбори ПРАЗНУВАЙТЕ ПОБЕДАТА СЕГА и не им отговаряйте на завистниците не им оказвайте тази чест нека само да им четем коментарите и да се забавляваме няма нужда от отговори 3тия в класирането пожелава всичко най-хубаво на 8мия и тфа е :)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+30
 
 
От мои приятели, които бяха на мача разбрах,че двама фенове на Локомотив Пловдив са били в клетката за гости замисляйки някаква провокация явно имаща за цел да компрометира добрите отношения между агитките на Миньор и Ботев. Обаче не им е минал номерът.
+16
 
 
Интересна статистика за локомотивеца - посещаемост на Ботев 80400 на левски са 2ри в класирането с 39 000 и нещо а локото трети с 32000 ???????? нещо да кажете?????/
+12
 
 
Ботевист съм мама му стара стига сте ревали кфо като им е отменен гола на минъор??? Вместо да се обеденим срещу софия ние се псуваме един друг ТРЯБВА ЛИ САМО ЗА ЦСКА И ЛЕВСКИ ДА СЕ СВИРИ??? ЧЕ ОНЕЗИ ЧОРБЕТА ПРЕЗ МАЧ ИМАТ ДУСПА И БИЯТ С НЕЯ??? А да питам сега локомотивците нещо при 2та гола ваши срещу монтана не ви ли се стори че вратаря им го е играл 2ка тоя мач или е пред трансфер в локото ли кфо става??? А червения картон на чернокожия от Минъор закъсня с половин час всеки на стадиона видя кфи номера прави по тъчовете дето в англия е веднага червен там няма тфа онова 5 пъти му спестиха жълтия цвят аре моля ви от ЕДИН ГРАД СМЕ Пловдив А ТОЙ Е ДРЕВЕН И ВЕЧЕН И НЕ ТЪРПИ СОФИЙСКИ ПРЪЧКИ СТЕГНЕТЕ СЕ
+6
 
 
Искам да попитам критиците в нашите редици какво очакват-да се хвърлим като на война срещу последния отбор в групата,след като сме изиграли три изключително трудни мача ли?И след като ни предстои не по-малко труден мач във Враца?Та ние сме трети след като сме играли с всички силни отбори , изключение прави само Лудогорец!Хайде стъпете здраво на земята и си преусмислете претенциите към ръководство и футболисти,сетете се къде бяхме преди година-две по това време и спрете най-после да се правите на моуриньовци и да пишете глупости и простотии!
+26
 
 
Докато в Ботев има средства, заплатите са високи и се получават редовно, винаги ще има мераклии за постовете на треньора и на спортно-техническия директор. Преди виновен беше Марин, сега е Ферарио, а утре ще е следващия. Крайно време е да се остави спортно-техническото ръководство да работи, а оценките ще се дават след края на шампионата и турнира за купата.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Юноша на Виста може да води атаката на Ботев срещу Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: