ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вие питате, кметът отговаря (Част 1)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 12.11.2012Коментари (35)11290
© Plovdiv24.bg
Преди няколко дни се навърши една година от встъпването в длъжност на новата местна власт, начело с кмета Иван Тотев. За разлика от другите медии, Plovdiv24.bg даде възможност на своите читатели да задават въпросите по повод едногодишното управление на кмета. Днес Ви предоставяме първа част от близо двучасовото интервю с кмета на града.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
г-н Тотев,квартал Гаганица ще има ли канализация скоро?
+3
 
 
Браво Г-н Тотев,преди година не бих си и помислила да гласувам за вас,сега не бих си помислила да гласувам за друг.Не си спомням друг кмет да е направил толкова много за Пловдив за толкова кратко време.Не живея в България от 10 години,заради безразличието на нашите управници,но вие ни правите горди!!! Напред и все така, Пловдив има страхотен потенциал за туризъм !
+2
 
 
Г-н Тотев,оправете стадион Пловдив,даите вече и прословутата концесия на ст.Ботев,и ви гарантирам не следващият мандат,ами поне следващите три мандата. п.п.Това нещо за ходжата също трябва да се оправи,и да не вие на умряло.
+1
 
 
Дали и преди не е имало желание Пловдив да получи финансиране, за да се започне работа по тези толкова стари проекти ?
+8
 
 
Нямате повод да сте недоволни от Тотев. Всичките. Огледайте се малко и вижте на какво прилича града - доста неща се промениха, а аз съм доста скептично настроен човек и за да го кажа, значи има какво да се види. Само не ми е ясно Славчо и Иванчо преди това спаха ли, какво правиха, че града беше заприличал на нищо.
+11
 
 
Най-лошо впечатление на всички посешаващи Пловдив е виенето на мюезина от джамията!Нищо против-да излиза от минарето и да вика ,колкото сила има,но да тероризират с колони 99,9% християнска махала е ГРЕШНО.Но щом и селският псевдо-националист не реши проблема-явно работата е дебела.Г-н Тотев,забранете им да ползват техника и ВИНАГИ ще гласувам за вас.Българинът е пасивен и няма граждански кураж,но тук подкрепата ще е над 90 %!
+11
 
 
Виждам пак, че се мрънка и се всеки се чуди за какво пак да се оплаче. Има две много важни според мен изречения във видеото за тези, които не са го гледали (препоръчвам на всички да го изгледат цялото, много е интересно, заслужава си): "Това е управлението, което за първи път в Пловдив има концепция за всичко, което има Пловдив като възможности. Няма тема, по която да ми зададете въпрос и да не кажа какво общината има намерение и прави, защото най-често ние вече дори и работим по тези теми" и другото още по важно (затова с големи букви): "ВИЕ МИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО ПОКАЗВАТ, ЧЕ Пловдив ВСЕ ЕДНО ДО СЕГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ И ТЕМИ, ПО КОИТО ГОВОРИМ СА ОСНОВНИ ФУНКЦИОНАЛНИ ТЕМИ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЕДИН ГРАД И ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ГОВОРИМ ОТ НУЛАТА. ТОВА ПОКАЗВА В КАКВО ЛОШО ПОЛОЖЕНИЕ Е БИЛ ГРАД Пловдив И КОЛКО ЛОШО СЕ Е УПРАВЛЯВАЛ." Ето това е основното, драги ми мрънчовци. Коментирайте това, пък после кажете нещо за направеното до момента и чак тогава затрупвайте с още проблеми, които няма как да няма, при положение, че казаното от кмета е ФАКТ и досега Пловдив се е управлявал изключително лошо.
-4
 
 
Откровено заявявам!: Ако до края на мандата си , кмета Тотев не асвалтира улица Даме Груев , няма да гласувам за него!!! Така се прави в нормалните държави - без значение какво и колко е постигнал даден кмет, ако той не поправи улиците на електората си - то той ги губи като такъв! Или казано по - простичко - ако всеки път трябва излизайки и прибирайки се от вашата улица да си счупите колата, крака, да ви нападнат глутница свирепи кучета и ви оберат в непрогледния мрак -то кмета ви е за смяна.
+12
 
 
В нашия град има толкова много за правене че няма смисъл да изброяваме. Не мога обаче да не кажа че ако славчовци и чомаковци бяха правили за всяка година от тяхното управление толкова колкото направи Тотев за последната, градът ни щеше да е светлинни години по напред от сега. А най много ме дразни входа / рекламата на града ни - идваш по голямоконарско и прас - шекера от дясно. Страхотно!
+4
 
 
Изпортошихме си колите на ул. "Даме Груев", таксиджиите не желаят да вземат заявки, а аки все пак решат да дойдат, трябва да слушаме коментарите им, че това е най-потрошената улица в целия град! Моля, направете нещо по въпроса, това е основна улица в южния квартал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: