ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Роми сътвориха поредното нерагламентирано сметище в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 19.11.2012Коментари (18)5294
На незаконно сметище до Карловския надлез попадна репортер на Plovdiv24.bg. Купчината боклуци е с доста големи размери и не е единствената на поляната с "жилищни постройки", очевидно ромски. Представител на този етнос необезпокоявано разтоварваше събраните боклуци от каруцата си, а друг негов "колега" наблюдаваше невъзмутимо процеса отстрани. За да е пълна типичната родна картинка, две бездомни кучета си играеха между боклуците.

"Да, запознати сме с това сметище. Чистим района през два-три дни, но боклуците се появават там още като излезем от мястото", разказа за сайта кметът на "Северен" Ральо Ралев, след като го предупредихме за случая. Той със съжаление сподели, че на мястото според действащата общинска Наредба не трябва да се движат и каруци, но контролът в това отношение е много труден. 

Ние от Plovdiv24.bg бихме добавили и неефективен, предвид постоянното движение на каруци из града, дори по централните пловдивски булеварди и улици, а случаи на това сме публикували нееднократно в темата

"Очевидно купчината днес е голяма, защото е събирана през двата почивни дни, които минаха", коментира още пред репортера ни кметът на района и се ангажира, че веднага ще прати на мястото камион със служители, които да започнат извозването на сметището. 




Още по темата: общо новини по темата: 104
17.11.2023 »
04.12.2021 »
15.08.2021 »
04.06.2021 »
22.04.2021 »
08.04.2020 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Това е бъдещето население на България! Българина постепенно ще препознае някоя друга държава и ще се махне и ще останат само те. Питам се, какво ще ядът като ни няма и сами трябва да работят? Може би " защитниците им ", ще работят за тяхните нужди.
+1
 
 
Стига сте плюли по ромите...лаете много но всички знаем, че без тях не можем...така де, с какво иначе ще се мием ръцете ако ги нямаше тях :D :D :D Нека се организираме да им спредтнем един хубав пердах на тея утрепки в нерегламентирания им катун
-2
 
 
Къде сте министри,къде си Бойко ,къде сте мишки ша ва е*а в майката.Тая пумиярска държава се превърна в катун иначе в Европа сте тръгнали.А на сега давайте им помощи ,плащайте им тока на главите ще ви се качат
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 19.11.2012 г.
+4
 
 
Трябва веднага да им намалим броя за да може държавата да живне малко Как да стане Просто е! Прави се закон според който всеки който няма средно образование има право на две деца.След второто дете на мъжът се прави вазектомия или на жената се връзват тръбите.Ако откажат им се спират всякакви помощи.Да важи за всички етноси защото иначе циганските партии ДПС и БСП ще вият като кучета! Ясно е че другите етноси няма да бъдат засегнати защото всички знаете че 99.99% от ЦИГАНИТЕ попадат под ударите на този закон! Също така всяко семейство което реши да има три деца да бъде освободено от всякакви данъци.Разбира се ако родителите отговарят на горното условие за образованието. По този начин ще намалим броя на паразитите и ще увеличим броя на белите хора в държавата. Бойко, направи това и ще управляваш вечно!
+6
 
 
не мангалите са виновни има други мангали които стоят зад удобното си бюро и чакат да стане 16ч. за да си тръгнат от работа без да са свършили такава и за пет стотинки които си е имал работа с РИОКОЗ и ДНСК гр.Пловдив знае за какво става въпрос!!!!!и др. подобни службици които са отговорни за това да няма подобни новини!
+6
 
 
Докога ще търпим тая циганска напаст да си прави каквото си иска...Докога ???
+6
 
 
Майка ви стара и мингяни миризливи,как не мога да ви гледам...Да,що се отнася до циганите съм расист в червата!Те са нашето наказание...
+2
 
 
Цигании има само там, където има цигански организации, ръководени от администратори с цигански манталитет. В случая такава се явява КАТ-Пловдив.
+10
 
 
Това говори само за едно - за безсилие!!!! Всичко друго е празни приказки! Указанията са , да се внимава защото идват избори! А българите кучета ги яли!Те стават за дойни крави! С какви пари чистят боклуците на мангалите? С нашите пари, от които циганите получават и N на брой социални помощи!! Да им заседне дано! Избутаха ни къщите на тези места едно време, посред зима ни разпиляха из Тракия, да чакаме строежа на малкия Гигант и блоковете на Брезовска.И какво стана.Циганите оформиха там втора Арман махала
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: