ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: "Булсатком" се изгаври с хората предпразнично!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 21.12.2012Коментари (31)17176
© Bulfoto
За некоректно поведение на "Булсатком" сигнализира на пощата на Plovdiv24.bg огорчен пловдивчанин. Ето за какво става дума:

Здравейте! Искам да изкажа възмущението си от некоректното поведение на "Булсатком". В средата на ноември заявих желание да стана техен абонат и посетих офиса им до блок 100 в "Тракия" в Пловдив. Там служителките много учтиво ми обясниха процедурата за доставяне на цифрова телевизия и интернет и след като приеха заявката ми, казаха, че техниците ще дойдат най-вероятно в началото на декември и не по-късно от 10 число. Тъй като към онази дата бях клиент на друга компания, с едномесечно предизвестие, което изтече на 19 декември, прекратих договора си с нея. 

От "Булсатком" ми доставиха интернет още на 1 декември, но не и телевизия. Направих няколко опита да поискам обяснение за последвалото забавяне, но ми бе заявено, че фирмата изпитва проблем с оборудването и по-точно с липсата му. Чакали внос. Кога обаче ще бъде осъществен този внос - не казват. Така дойде 19 декември, от другата компания естествено изключиха тв сигнала и аз де факто останах без телевизия. Защо, питам аз, още през ноември не ме предупредиха, че може да има закъснение? Недоумявам. Аз, разбира се, намерих изход от ситуацията, като станах клиент на друг тв доставчик. Колко да ги чакам? Поне да бяха казали кога ще получат въпросното оборудване, за да преценя дали си струва! Но нямаше начин да рискувам да остана без телевизия за празниците. Разбирам, че могат да възникнат проблеми по всяко време, но не разбирам защо "Булсатком" допусна граждани от цяла България, изявили желание да станат техни клиенти за сметка на конкуренцията им, да останат в позицията на чакащи нещо, което не е ясно в какви срокове ще бъде изпълнено???

Ето какво заявиха от отдел "Оплаквания" на "Булсатком" за нашите читатели:

Поради големия наплив на нови абонати имаме частично затруднение с наличността на оборудване и затова закъсняват монтажите. Те ще бъдат извършени, но със закъснение. Когато хората се обадят на нашите телефони, ние ги уведомяваме за това. Това е проблемът в момента. Искаме да им доставим услугата, но по празниците винаги имаме голям наплив и е възможен такъв проблем. За срок не можем да поемем ангажимент. Очакваме зареждане на оборудване и след това техническите ни екипи ще извършат монтажите. Имахме готовност, но не очаквахме толкова много желаещи да станат наши абонати. След като получим техниката, ще обслужим желаещите спрямо датата на постъпване на заявката им. 

Смятате ли да компенсирате хората за това дълго чакане, попита Plovdiv24.bg

Когато абонат сключи договор, тогава можем да говорим за обезщетение. Не е въпрос на нежелание, но просто нямаме оборудване. За конкретни дати не може да се говори. Така отговориха от "Булсатком".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
при мен ми прекараха телевизия... обаче твърдят че нямат оборудване за интернет
-1
 
 
Булсатком са най-лошите доставчици на интернет. Защо изобщо се пробват си нямам идея. Купиха един от доставчиците и просто му разказаха играта.
+1
 
 
Пълен леш са, един дъжд и се гоним по екрана... N3 е истината, 21 век сме все пак
-1
 
 
Не Булсат. Босфор ТВ се изгавриха с хората предпразнично. На мен няма да ми липсват.
+1
 
 
Истината е че нямат приемници от началото на годината и си нямат на идея кой и кога ще им ги направи, понеже HD приемниците са дефектни и се чудят кви да правят!!!
+2
 
 
Но като се замислиш...Няма как от булсатком 1 пакет е 6.80 на месец..А бтв да искат по 3 лева на канал на месец и това са 7 канал по 3 лева.А абоната плаща 16.80 на месец.
+3
 
 
Току-що каналите на Бтв по Булсатком спряха да излъчват!!!
+4
 
 
E ми как няма да спрат каналите от групата на бтв(всичките сателитни и кабелни оператори трябва да го направят),то от всичките им канали само бтв екшън,ринг-а и бтв(донякъде) стават за гледане,те ми напускали 5 бтв-та пълни бози заедно с фокс-овете,и изнудват или всичките канали или никой,а реално ние плащаме всичко това да им гледаме турските сериали и другите глупости,единственото което ми харесва е Революция Z и Столичани в повече,даже вече и новините не пускам по бтв,да гледам Юксел как прави по 5-6 грешки,и толкова години го държат да води централните новини.
+4
 
 
Те 'щото каналите на ьТВ стават за нещо...
+1
 
 
е поне човека е спечелил, че сега като им спрат всички канали на БТВ незнам какво ще отговорят на абонатите си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: