ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Столипиново" било най-гъсто населеното място в цяла България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 30.01.2013Коментари (27)4440
© Plovdiv24.bg
Пловдивският квартал "Столипиново" е най-гъсто населеното място в цяла България и най-малкото не е цивилизовано да живеят толкова много хора на толкова малко площ. Това каза народният представител от ДПС Петя Раева в коментар на предложението кварталът да бъде разширен, като се промени статута на два парцела, намиращи се в близост. 

Тя уточни, че въпросът не е обсъждан на този етап с нея, нито с партията, която представлява. За разширението на пловдивския квартал "Столипиново", където населението се самоопределя като турско, трябва да се види първо какви са решенията от гледна точка на устройството на територията, каза депутатът. 

Първо би трябвало да се направи експертна оценка как и къде би могло да се осъществи такова разширение и да се обсъди в различните политически сили, каза Раева. 

"Приветствам идеята, но най-важното е да се направят първо експертни консултации и след това да се взимат политически решения", допълни народният представител.


Източник: радио "Фокус"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.04.2013 г.
0
 
 
Как невиесрам да говорире така за хора които несте вицдали инесте разговаръли нема те неса хора асамо виълисте хора йителивлв бллгариъа е товастевие завецлив нарот на товасте уцени но недъте да забравъте це сте доъде ден коъто госпот сте накайе зло мислестиъа но виъа иотова неразбирате просто мие млцно за) такива хора които сте горът в ада погледни наънапрт всопсвенотоси око це имас голъмо дирво ане нахора които лмат злрно в окото просто слжелъвам
Aнонимен
на 31.01.2013 г.
0
 
 
Ако си плащат сметките, да им се даде възможност. Иначе освен тока, ще им плащаме и данък сгради и такса смет.
Aнонимен
на 31.01.2013 г.
+2
 
 
Ами като в Столипиново се определят като турци - да хващат пътя и в Анадола. И проблемът ще бъде решен!!!
Aнонимен
на 31.01.2013 г.
-4
 
 
Правилно. Да се разширят по посока "Гладно поле ".
+7
 
 
Какво разширение бе вие нормални ли сте!?!?!Да не искате Пловдив да заприлича на гето каквото е Столипиново!Гето на наркомани, птоститутки, измамници, крадци и убийци?!Вместо да се мисли начин как да ги изселим от Пловдив те разширение искат!Пловдив само може да спечели от изселването им!Кражбите ще намалеят най-малко с 60-70%!Няма да гледаш по-улиците гадни мрасни лепилари!Трябва и да им забранят да имат повече от 1 дете!!!!Та те ако продължават да се размножават с тия темпове какво ще е след 20-30 години те ще станат повече от българите!Ще поискат сигорно и официалния език на България да променят на турски!Не трябва да им се огажда стигат им новите жилища които им направиха без пари до КАТ и те сасипаха и си вкарваха конете вътре!Като не им отърва да се изнасят!!!Не стига, че крадът, а и сметки не плащат повечето помощи взимат от Държавата, а те нищо не дават за Държавата само е точат!Вън ромите от Пловдив!НИКАКВО РАЗШИРЕНИЕ ЗА ТАЯ ЗГАН!!!
Aнонимен
на 30.01.2013 г.
+12
 
 
Раева е желязна. Такова ОБЛО парче много рядко се среща. Тя е почти толкова уникална и самобитна колкото и гетото. Това не е задник да се резширява. Къде отиват правата на останалите граждани. В случая трябва да се мисли за разселване а не за осигуряване на нова площ с която да се увеличава това сметище в рамките на града.
+16
 
 
Значи... на Раева й пожелавам за 2013-та цигани да я "навестят", да се впусне в сексуални удоволствия с тях, ако има дъщеря и тя да се включи, кучето й да го "приюти" Хасан от Къпина 31, да стане баба на циганче и все още такива хубави пожелания. До тук с пожеланията, сега с предложенията. Ами значи... предлагам да се разшири квартала към река Марица. Предлагам да се построи док, на който да се строят лодки. Тези лодки да се пълнят със самоопределящото се като ТУРСКО население и да плават поживо по здраво към Бяло море. Другото ми предложение е на мястото на ул. Ландос да има 26 метрова стена с ширината на улицата. Същото да се случи и със другите "гранични" улици. Нали сме европейци - нека последваме примера на Франция?
на 30.01.2013 г.
+6
 
 
да проюерят къде са по ли4на карта.
+12
 
 
Стига вече два дни само с циганите се занимавате.Няма ли нещо по важно от тези мангали.Всичкото вече е наред само на манго му било тясно.Като му е тясно има пре много място в 5и6 реактор.
+19
 
 
И на мен ми е малко тясно и аз искам разширени или преместване в някой къща с дворче и басеинче примерно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: