ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте "творчеството" на поредния неграмотен пловдивски охранител
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 04.02.2013Коментари (44)9979
© Plovdiv24.bg
Здравейте! Изпращам още един "култов" фиш, който преди време ми бяха написали на мен за неправилно паркиране. Забележете само името на улицата... Явно и двамата "полицаи" са от една школа. Коментарите оставям на читателите. Такъв сигнал получихме на имейла на Plovdiv24.bg броени дни след публикуването на подобен случай, при който неграмотността на друг пловдивски полицай буквално взриви интернет пространството. 

В петък - 1 февруари, из форуми и социални мрежи се разпространи снимка на фиш за неправилно паркиране, написан на пловдивската улица "Хан Кубрат". В невежеството си обаче полицаят бе изписал името на великия ни владетел "Ханко Брат".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
След като няма такава улица - фиша ще отпадне. Да го обжалват. Грешката е тъпа, но едно ми прави впечатление. Всичко се сипе върху полицаите или охранителите, който са "неграмотни" Кажете ми колко грамотни са тези който са ги назначили. Всички гледате последствията, а не причините. Ако продължаваме по този начин - така ще е и след 100 години. ПОЛИЦАЙ се става не с желание а с ВРЪЗКИ. Ако на някой още не му е ясно. И за пореден път да вметна - не съм служител на МВР, както тук половината казват че ги защитавам понякога.
0
 
 
Ами на въпросния служител не му е дошло на ум да види улицата от картата на лицето. Нима се учудвате :):):):):) Ако беше видял личната карта можеше да не става за смях.
+5
 
 
Защо защитавате полицаите не мога да разбера те са също толкова неграмотни масата от българи става все по неграмотна и вместо да се възмущава всеки от нас да направи така той и неговите деца да не стигне до тук.И искам да кажа че масата по държавните институции а и не само са доста неграмотни.
+6
 
 
Смятам, че неграмотността е проблем, защото показва както липсата на усърдие, така и безразличието към това, нещо да се научи по правилния начин. Затова посредствеността нахлува с пълна сила във всяка област на живота. Страшното е, че и хора на позиции, които са пред очите на всички и би трябвало да са за пример, вече са с ужасно занижено ниво. Медиите са препълнени с неграмотни и невежи хора, които дори нямат правилни познания в области, които коментират. А по повод стикерите за глоби за неправилно паркирани автомобили - аз пък искам да сезирам общината за всички потрошени тротоари от корените на дървета и т.н., които възпрепятстват пешеходците и особено майките с колички /в това число и аз/, защото тези препятствия ме принуждават да слизам с бебешката количка на пътя, за да ги заобикалям, и така излагам детето и себе си на опасност. А, повярвайте ми, тези места са страшно много на брой.
-1
 
 
Според мен невежеството на човека паркирал НА ТРОТОАРА е много по-голямо от колкото на служителя. Ама здраве да е, щом му е забавно да се присмива на другите, щом не може да проумее собственото си ниво. Вместо да го е срам от този фиш, написан му за нещо за което се говори всеки ден, той тръгнал да го развява.....
-2
 
 
Ами какво да кажем за рекламата която толкова дълго излъчват по телевизиите и никой не забелязва грешката? Пак за ХАН КУБРАТ става въпрос. Мисля представители на един от мобилните оператори.Ужасно.наричат ,,давай Ханко брат,, лелелел ще падна.хахахха
-2
 
 
Тази неграмотност е всеобща и в това е големият проблем на нашето общество. Не бива да обиждаме хората с ниска грамотност, защото те толкова си могат. Явно всичките ни правителства на прехода досега нямат интерес от грамотни и високо образовани хора, за да ни държат "на тъмно" и да си разграват своите далавери. И по този начин приказките за "гражданско общество" ще са поредният спукан балон, породен от тоталната демагогия. Политиците със своята "политкоректност" ме накараха да си мисля, че това понятие означава да се опитваш да хванеш с ръка лайното откъм чистата му страна.
-3
 
 
Това е ужасно.Ами рекламата която върви по всички телевизии на един от магазините които ртаботят с мобилен оператор.Там пак бъркат имаето на ХАн КУБРАТ като го наричт ХАНКО БРАТ.хахахаххахаха
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Охранителите в ОП ,, Общинска охрана,, не са полицаи! Това са мъже и жени на различна възраст, които получават 300-350 лева и се назначават по неясни критерии!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: