ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мръсни политици, не посягайте с крадливите си ръце към народното недоволство!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 11.02.2013Коментари (22)10995
© Plovdiv24.bg
Вчера се случи нещо уникално - една кауза обедини хиляди пловдивчани и извади част от тях на улицата. Недоволството срещу електроразпределителните дружества и в частност EVN обедини малки и големи, млади и стари, хора с различен социален статус и политически интереси.

Задоволството от надигането и обединението на народното недоволство бе помрачено от горчивия привкус на присъстващите политически личности или организации. Вече споменахме за бившия кмет Славчо Атанасов, който маскиран като "гражданин" с висока сметка се вряза в тълпата, заобиколен от армията си ПР и после "услужливо" изпрати до медиите си позицията по въпроса с ЕРП-тата и нужните законови промени. Сред протестиращите се развяваха червените знамена на комунистически организации и от мегафон звучаха заучени фрази и лозунги. 

Днес друг провален политик, бившият премиер Сергей Станишев, също се опитва да яхне вълната на народното недоволство и на свой ред предлага национализация на ЕРП-тата. Дали го иска, дали е способен да го направи, най-вероятно не, но така е чул, че скандира улицата и той е достатъчно безскрупулен, за да си присвои гласа на народното недоволство.

Пловдивчани винаги са били достатъчно интелигентни, за да преценят кой и как се опитва да ги манипулира, да ги използва и да се възползва по най-безцеремонен начин от оправданото им недоволство. Пловдивчани нееднократно са доказвали, че могат да бъдат обединени от истински стойностна кауза - при това без политическа окраска и партийни "елементи".

Затова призоваваме политиците и партиите да не посягат към искрения народен протест, защото не само нямат място в него, но го обричат на провал.



Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ПО БАЙРЯКА ЩЕ ГИ познаеш МРЪСНИТЕ КОМУНЯГИ
+4
 
 
има Капоне и има живи примери например в румъния с Чеушеско на стената съпругата му и тя там щом е яла и пила с него и харчили заедно народни пари др.пример Арабското лято,Латинска америка и много други ама на нас не ни стиска само знаем да лаем и пишем по форомите трябва да излезем на улицата па кво ще да става то по хубаво няма да стане
+5
 
 
Еййй, като го захапят това "...в цял свят така, в цял свят онова...", пък видиш ли, ние българите все сме "изостанали и наопаки", направо...бяс ме хваща! Абе вие ни направете заплатите "като в цял свят", престанете да се увъртолвате в политически коректни брътвежи, и тогава ни давайте акъл!!!! Такси, тоци - моци, вода, парно, наеми, дрехи, вещи - с европейски цени! Само заплатите ни - балкански, 10 пъти по-ниски от европейските! Господа политици, народа изнемогва, бори се за оцеляване и хич ни му пука за вашите обяснения! Довели сте ни до крайна ярост и ще ви помете вълната, май! Омръзна ни да чакаме и да слушаме сладки приказки! Сещате се за нас само по избори - и то пак ЛЪЖИ!!!!!
+2
 
 
ВЛАСТ НА НАРОДА???Народа не е имал,няма и няма да има власт.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+7
 
 
ПРОТЕСТА Е ИКОНОМИЧЕСКИ,НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ!!!ТЕЗИ СЛАВЧОВЦИ,СТАНИШЕВЦИ И Т.Н. СВОЛАЧИ,ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ СИ С НАШИТЕ ПОТНИ ПАРИЦИ И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ!НА МЕН ПЪК МИ ДРЕМЕ НА КАВЕРНОЗНИТЕ ТЕЛА ЗА ТЯХНОТО КОКАЛЧЕ!ВРЕМЕ И НИЕ НАРОДЕ ГОРД ДА ВДИГНЕМ ЗАЛОГА!ВЪН ВСИЧКИ,КОИТО НИ ГРАБЯТ,ВЪН ВСИЧКИ,КОИТО НИ ЛЪЖАТ,ВЪН ОТ МИЛАТА БЪЛГАРИЯ...
+8
 
 
На червенотиквеничетата и талибаните им текат лигите за кокалче ,но по-добре да получат кожена сопа - малко под гърба ...D
+5
 
 
Хора цървула / станишев - БСП - /никога няма да стане обувка в една каца слагал ли си гомна мед не можеш да сложиш,май дойде времето да кажем СТИГА С ТАЗИ МИЗЕРИЯ БОГ ДА ПАЗИ България
+6
 
 
"Мръсни КОМУНИСТИ" ! така трябваше да започва статията!
+6
 
 
Този нещастник станишев,това плазмодо има наглоста да се изказва относно проблема за тока,та нали по тяхно време подариха електроразпределителните дружества на австрийци,чехи и тем подобни.Толкова наглост, гадост и безочливост има само в нашите политици.
+6
 
 
Много са ми странни червените боклуци, как изведнъж скочиха да подкрепят протестиращите хора. Та нали именно те и ония урод Симо Секса докараха тези ЕРП-та в България. Е Фау Ен е типичния пример за компания перяща комунистически пари, каквито са всъщност почти всички австрийски фирми. Лошото е че сега ги взимат от нашите джобове и после обратно пак в комунистическите и в на хората на уродливия престолонаследник. Ако в сега управляващите има капка разум, ще се погрижат да затегнат режима за сега съществуващите ЕРП-та, ако не е време да ги сменят. Привърженик съм на частната собственост и немисля че удържавяване ще реши проблема. Просто трябва от време на време да се сменят монополистите и все някой ще се хареса на хората.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: