ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Партии яхнаха и опорочиха протестите, на път са да ги провалят
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 18.02.2013Коментари (98)22248
©
Деси Йорданова от Областен съвет на БСП-Област Пловдив води протестите
След многохилядния протест в неделя станаха ясни две неща - търпимостта на българските граждани и в частност пловдивчани към енергийните монополисти е изчерпана напълно. Гражданите ще са на улицата и ще протестират, докато не получат реални резултати.

По-тревожното от протестите обаче е разединението на протестиращите, породено от опитите на някои партии да яхнат и опорочат протестите. Може да се каже, че тези партии "успяха". Успяха от гледна точка на това, че са на път да отблъснат немалко граждани от протестите. Не успяха естествено да извлекат дивиденти и да намерят нови симпатизанти. Явно политическите формации смятат българския избирател за изключително нискоинтелигентен и бързо забравящ. Няма как по друг начин да си обясним пошлите им действия. С каква съвест от БСП припознават протестите като свои, като само до преди няколко години управляваха страната и в техния мандат тя бе енергийно разпродадена и разграбена.

За да не звучат като пошли нападки горните думи, ще дадем няколко доказателства, че протестите са обяздени от "социалистите" и други партии. Начело на протестната колона в неделя застана Деси Йорданова (на снимката), работеща в Областен съвет на БСП-Област Пловдив и член на младежкото обединение на БСП. Нейните съпартийци бурно я аплодират за проведения протест, а някои от тях са по-крайни, обвинявайки медиите, че яхват протеста за сметка на БСП!?! Наистина шокиращи и будещи недоумение заключения, но все пак идват от хора, които разчитат късопаметни и нискоинтелигентни хора да гласуват за тях. С подобни послания, може би успяват да стигнат до тях.

Plovdiv24.bg научи и друг интересен факт. До момента заявленията за провеждане на протести срещу ЕВН са идвали от обикновени граждани. Тези дни обаче от "Атака" са входирали молба за провеждане на протест пред сградата на ЕВН на 25-ти февруари.

Все още ли мислите, че протестите не са опорочени? Подобно нещо не бива да се допуска. Не бива партиите да се опитват да извличат политически дивидент на гърба на хорското нещастие и мъки. Това е по-лошо дори и от действията на тези, срещу които се протестира.

Хората обаче не са глупави, в коментарите след протестите в неделя читателите ни изразиха масово недоволството си от опитите на комунисти, социалисти и националисти да яхнат и обсебят протестите. Много от пловдивчани заявиха, че повече няма да се доближат до протестите именно заради такива политически субекти, други пък директно заявиха, че са отишли до площада, но като са видели представителите на политическите формации, са си тръгнали. Трети са още по-крайни, заплашвайки със саморазправа партийните функционери, ако ги видят на следващите протести. Може би това е пътят, след като от партиите не разбират от цивилизовани намеци, че този протест е на хората и те нямат място в него.



Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
кои се появи с полити4ески лозунг прави му се на фи6ек и гуза му се навира е*ал сум ги в комунисти4еските копелета разпродадоха сега пак искат да гу6ат от власта све6ти да си купят с парите куде откраднаха
+1
 
 
Това е граждански протест срещу енергийните монополи и той не трябва да бъде превръщан в политически. Явно партиите са толкова отчаяни, че се опитват да обръщат всичко в своя полза и да се обединяват срещу ГЕРБ, използвайки някакви педе*астчета, които показват по БТВ в сутрешния им блог. По въпроса мога да кажа само едно: жалки са! По този начин няма нито да спечелят повече симпатизанти, нито повече гласоподаватели в тяхна полза, а ще стане точно обратното. ГЕРБ отново ще спечелят изборите и ще изритат БСП, ДПС, сини, розови, бели, черни, пимбяни и всякаква друга сган от държавата ни, защото ние долни, мръсни, крадливи цигани не искаме!
0
 
 
Сега момента и полозението на политическата ситъаця е като да ловиш риба в матна вода . Всички неъспяли или детронирани ,провалили се вав властването си през последните 23 години некадарни и безобразни проидохи ще използват ситъацята за да са в готовност за маниполации и обсебване на власта пак. Но сматам че този народ е ъзрал и ще казе не на домогванята на всички тези познати ни до болка боклъци и ще тарси нови ,ъмеещи и образовани млади хора ,необварзани сас партии и коалиции.Инак ще чакаме още далго светлина в тънела. Бадете разъмни мили мои санародници и не се подаваите на агитации и афиширане на интересите на всички които разориха и сасипаха Балгаря .
+2
 
 
Партийте яхнаха вече протеста, тълпата пролетарий са доказано глупаци !
+4
 
 
Прави ми много лошо впечатление, че именно в Пловдив се случват тези болшевишки прояви. Не трябва да допускаме това в град, който е символ на доброто старо време, когато днешните червени мафиоти обираха мандри. Вярно е, че огромна част от градското население беше изместена от полуобразована паплач поради икономически причини, но все още има много от нас, истинските пловдивчани, които можем и трябва да протестираме заради липсата на лустрация и справедливост на закона, а не за и против конкретни партии. Последното ни праща в порочния кръг на мафията.
+2
 
 
Примерни искания: 1.Премахване на монополистичните структури и поощряване на малкия и среден бизнес. 2.Истинска здравна и образователна реформа. 3. Редуциране на броя депутати до 120. 4. Стратегия за постепенно повишаване на доходите на населението.Като за начало се определя мин.раб.заплата 300 евро (или еквивалента в лева) и мин.пенсия 150 евро(или еквивалента в лева). 5.Въвеждане на образователен ценз за гласуване (минимум основно образование).
+8
 
 
ПОКЛОН ПРЕД АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА! ЗА ТАЗИ РАЯ ЛИ ЖЕРТВА ЖИВОТА И РОДА СИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ? ДА СИ ПАТРИОТ ОЗНАЧАВА ДА СЕ ТРУДИШ НЕУМОРНО ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО И РОДИНАТА СИ, А НЕ ДА КРЯКАШ, МРЪНКАШ, ВИЕШ, ПСУВАШ, РЕВЕШ, КВИЧИШ СРЕЩУ ВСЕКИ И ВСИЧКО! ДПС=БСП=АТАКА=КУНЕВА=ГОРД ПРЕД ТЕХНИТЕ ПАЛАТИ ЗАЩО НЕ СКАНДИРАТ "МАФИЯ"... ТЕ СА ПОДПИСАЛИ КРИМИНАЛНИТЕ ДОГОВОРИ С ЕРП-ТАТА И НИ ГРАБЯТ 15 ГОДИНИ! А ВЧЕРА ВИЖДАМ ПО УЛИЦИТЕ НЕ НАРОД, А ЕДНА РАЯ ОТ БЕЗДЕЛНИЦИ, ИЗКУФЕЛИ КОМУНИГИ, АГРЕСИВНИ ЛУМПЕНИ, ПЛАТЕНИ СКИНАРИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ АГИТАТОРИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ! ВСИЧКИ СЕ КРИЯТ ЗАД ДОБРЕ РЕДАКТИРАНИ ЛОЗУНГИ И СТОТИНА ОТЧАЯНИ ОТ КРИМИНАЛНИТЕ СИ СМЕТКИ ЗА ТОК! 1997 ПОДСКАЧАХМЕ СРЕЩУ ВИДЕНОВИТЕ ГРАБЕЖИ - ТОГАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ КАТО НИКОЛАЙ БЮРЕКОВ, СЛАВЧО ТРИФОНОВ И ПОДОБНИ МИШОЦИ СТАНАХА МАЖОРЕТКИ НА "НОВАТА" ВЛАСТ! КОЛКО МЕ Е ЯД НА КОСТОВ, ЧЕ СЕ СПОРАЗУМЯ С ТЕЗИ ПАРАЗИТИ БСП И ДПС ДА НИ ЗАКОВАТ 8-9 ГОДИНИ В НИЩОТО..... ТАЗИ РАЯ ПО УЛИЦИТЕ ДНЕС СБЪДВА МЕЧТИТЕ НА ДОГАН, СТАНИШЕВ, ПЪРВАНОВ И ОСТАНАЛИТЕ ПОМИЯРИ, КОИТО ИСКАТ ХАОС И ДЕБИЛСКА ПАПЛАЧ, ЗА ДА Я ГРАБЯТ БЕЗНАКАЗАНО НАВОЛЯ! ТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТНОВО С ТЕЧАЩИ ЛИГИ ЗА НОВА ЛАПАНИЦА! НЕ ОТ РОДИНАТА СИ, А ОТ ВАС МАНИПУЛИРАНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ ИМИГРИРАХА НАДАЛЕЧ ТОЛКОВА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ! ГОРКО НА РОДИНАТА НИ, АКО ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЦИРК ГИ ДОБУТА ПАК ДО БЮЛЕТИНИТЕ НА БСП И ДПС!
+8
 
 
Значи на протестите видя ли байрактар с червено знаме в рака ще му забия та този същия знаменосец знамето в г**а!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми с водата в Брестовица
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: