ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев: Промяната във властта може да има негативни последствия за Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 21.02.2013Коментари (37)10662
© Plovdiv24.bg
"Оставката на правителството е много добър политически ход с оглед стабилността и управлението на България. Така държавата не тръгна в грешната посока, а беше спасена", коментира събитията от последното денонощие кметът Иван Тотев. По думите на градоначалника, който е и лидер на ГЕРБ Пловдив, никой от тези, които искаха оставката на правителството, не е подготвен за нея и само 30 минути след като премиерът обяви новината, всички политически сили в парламента се изказаха в обратната посока.

По отношение на това ще се отрази ли и как оставката на премиера и правителството на Пловдив, Тотев заяви, че е естествено промяната във властта на държавата да има негативни последствия за града ни. За пример той даде пробива под Централна гара.

"Това е проект за 60-70 млн.евро, който ще се финансира по европейски програми. За да стане факт обаче отпускането на средствата, държавата трябва да е стабилна. При ситуация като тази в Гърция, това няма да се случи", мотивира се градоначалникът  и припомни времето на тройната коалиция, когато имаше спиране на финансиране по оперативни програми.

Кметът беше категоричен, че последната година и половина за Пловдив е била най-благодатната за развитието на града не от 30, а от 130 години назад.

"Няма такова управление досега, в което Общината да е работила в по-голям синхрон с централната власт. Време на комфорт, което Пловдив е чакал от десетилетия. С финансиране от държавата започнахме изграждането на спортната зала на Колодрума. Стартирахме и проекта за разширяването Голямоконарско шосе и реконструкцията на бул. "Васил Априлов" на стойност близо 40 млн.лв.", каза още Тотев. 

"Това са изключително важни проекти, които Пловдив чака от 40-50 години", заяви още той.




Още по темата: общо новини по темата: 70
06.04.2013 »
16.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 22.02.2013 г.
+1
 
 
Има резон това, което кмета казва за сигурността и стабилността.Но някак остава в съзнанието това, че парите се отпускаха на кметовете от ГЕРБ. За Пловдив беше добре. Но ако някой се опитва да ми внушава, че ако и в бъдеще не ни управлява ГЕРБ за да вървят нещата, просто ни подценява. Хората от улицата, с незавършено образование или с такова, което няма нищо общо с изпълняваната от тях дейност замениха професионалистите другарю Тотев. Гаврата с тези хора няма да ви бъде простена. Умните управляващи търсят диалог и използват професионализма на специалистите. Вие издигнахте стена от омраза и отчаяние. Павлинка Кацарова , Петров, К. Димитров???? Това ли е примерът за интелигентни хора, които управляват компетентно? Сега ще се види капацитетът на ГЕРБ. Като управлява в други условия. Покажете професионализъм и ще призная, че съм грешила.
-1
 
 
много си изплашен...да не се смени власта.няма да можеш да папкаш.
+4
 
 
Тъкмо сега ще си проличи какъв кмет сме си избрали.
+12
 
 
Толкова много ли разчитахте на министерския съвет,това ли е краят на "комфорта" който ви осигуряваше цялата власт на ГЕРБ.Не,г-н Тотев вас са ви избрали пловдивчани,да работите за Пловдив,а пари от европейски програми колкото искате,стига да можете да правите проекти и да имате капацитета да си извоювате финансиране.Правителства се сменят,но града ни е вечен.....
-1
 
 
Аз искам развитието на Пловдив да продължи, всичко това което се прави за града ми да продължи, но какво ще стане ако комунистите дойдат на власт. Е това ще стане една стотинка няма да влезне повече в града ни обяснимо защо. Долу комунистите искам Пловдив 2019. Видяхме каква я свърши Слафчу.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.02.2013 г.
+2
 
 
Стига сте се плашили от тая БСП, ...и това ДПС! Ние за какво сме тук? В тоя прекрасен град те никога не са управлявали и няма да управляват! Няма да им дадем да управляват и страната! Дясно управление и това е! Не всеки път е било сполучливо, но не заради нас, а заради конюнктурата в самите десни партии! Пловдив винаги е правил по-добрия избор, за разлика от много други градове! Ще имаме избор наскоро! И сега няма да им дадем властта на "левите" леваци! Десните партии са с работещи платформи, излъчват такива дейни министри и кметове и вдигат икономиката и БВП. Левите партии не могат да изкарат и една стотинка, защото такаво им е "платформата". Те само изсмукват и преразпределят както им е угодно това, което е създадено от десните партии! И в това им се състои цялата "лява идея!".Всеки с ръка на сърцето си - нека избере партия с дясна ориентация, за да не ни е срам един ден от децата си!
+11
 
 
Отива си един партиен лидер идва друг.Проблема на българина не са партиите а това ,че не знае какво иска и как да го постигне.Ще си тръгне бойко ще дойде станишев и той ще си тръгне но тази държава не върви а се разпада.Плашат ни с Гърция но вие просто не знаете как живее един грък.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Хора, събудете се! Деленето на партии е изгодно само на ръководствата на тези партии. А всички останали сме овцете, ако сме се впрегнали в някоя партия! Пловдив е ВЕЧЕН! И нито една партия не може да го затрие. Тотев няма защо да се притеснява, защото служебното правителство няма да отмени приетите решения в полза на Пловдив. Защото пак идат избори! А нататък който и да бъде на власт, нека да се надяваме, че най-напред те ще са държавници! А ние не бива да се делим на политически бои. Трябва да сме единни, когато става въпрос за проблемите на града ни! И да сме активни по съблюдаването на законността!
-1
 
 
Познатият сценарии, що ли не се учудвам....правителството пада и си оставаме с техния ОС и Кмет... баси кефа майна...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: