ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
22-годишен отне предимство и се натресе жестоко в "Голф" на колелото на Панаира, има пострадал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 29.03.2013Коментари (66)24449
Поредна катастрофа на невралгичното кръгово кръстовище на колелото на Панира стана тази сутрин около 6,30 часа, видя репортер на Plovdiv24.bg. 22-годишен водач на "Рено" е отнел предимство и блъснал лек автомобил "Фолксваген Голф", съобщиха за сайта от пловдивската полиция. За преглед в болница заради гръдна травма е откаран водачът на фолксвагена. Вероятната причина за пътнотранспортното произшествие са мокрите пътни настилки в Пловдив. Това е една от многото катастрофи на това кръстовище, за която Plovdiv24.bg ви информира.

Припомняме, че на колелото на Панаира преди близо година поставиха камери, като акцията бе част от мащабния проект, според който 15 от най-оживените кръстовища в "Северен" бяха поставени под видеонаблюдение. 

Устройствата, които са с висока резолюция, са собственост на ОД на МВР-Пловдив и се поставиха с цел превенция и контрол на криминогенната и пътна обстановка в района.



Още по темата: общо новини по темата: 204
11.04.2022 »
09.04.2021 »
09.04.2021 »
10.09.2020 »
14.04.2020 »
14.04.2020 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
на тва кръгово поне 70% от водачите минават на честа мъжка дума, вижда че няма да мине без рис, но въпреки всичко се натиска и натиска, всеки път когато минавам от там прощавам на един нахалник, който бърза за там от дето е излязал, а някои даже не те отразяват, гледа си спокойно напред и не му пука, като ще минаваш на косъм поне дай газ на тъпата кола, попадал съм на такива, които виждат че идваш към него или нея, знае че трябва да ускори и въпреки всичко седи, гледа тъпо и вегитира, нямат чувство за самосъхранение, надяват се да получат съжаления и да не ги блъснеш, даже се и дървят, да ти е кеф да го отнсеш, а тоя с лагуната просто или не е видял голфа(по тия часове хората са изпозаспали още), щото има и храсти и когато се открие видимост ако караш с повече от 50, 60 е твърде късно, другият вариант е да се е правел на състезател, може да е и най-елементарно невнимание от страна на двамата водачи, относно асфалта, ПЪЪЪЪЪЛЕН БОКЛУК Е, като е мокър е невъобразима пързалка, пред панайра и по България е ужас, можете сами да се убедите(ако ви се занимава де), минете пред панайра и спрете внезапно, после направете същото упражнение по бул. Дунав(там е стар соц. асфалт) и усетете разликата, тва че е гладко, не означава че е добро
+6
 
 
Aбе то само това кръстовище да е така,с мед да го намажеш.Из целия град е пълно с бездарници.Не стига,че не могат да карат,на това отгоре говорят по телефони,гримират се,ядат,пият кафета и кво ли още не.Виждал съмм даже една кифла с "джип" да чете книга!!!!!Не камери,ако ще във всяка кола полицай да има - все тая.За какво да пуска мигачи,ми останалите що не са медиуми?Скоро време ще хвърлям ключовете и на автобуса - то не се издържа братче.....
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 29.03.2013 г.
+2
 
 
Не е от мокрите настилки , от гънките на сивото вещество е .
0
 
 
просто тря да спрат нарКОтиците... ююю :Д
+10
 
 
Професионалист съм! Не е бързото каране, не е организацията на движение, манталитета и завишените Ви критерии за съвършенство на пътя са виновни за тежките ПТП-та! Най-важно е да си предвидим на пътя! Дай си мигач навреме, не когато въртиш волана, гледай поне 2 -3 коли напред в задръстването за да не те изнененада внезапното спиране на предния! Лесното взимане на книжка ви прави потенциални убийци! Не разчитайте на късмета, по-добре пуснете тото. И последно: Колело е пътен възел, вид кръстовище, не трябва Общината да го оформя с висока растителност, губи се видимостта!!! Пешеходни пътеки, кръстовища да са открити!!! Махнете декоративните храсти и палми поне на 20 м. преди пътеките и храстите! В кръстовищата трябва да има видимост, не красота!
+1
 
 
Книжки трябва да се дават след 22 години и то под условие, че ще карат само под определените скорости. На токиви джигити трябва да се отнемат книжките за 5 години и след това отново изпит. Иначе ще се превърнем в арабска държава от най-нисък ориенталски тип.
-3
 
 
Когато седнете зад волана не си мислете че на ВАС не може да се случи и ВИЕ сте наи добрият. Не гонете минутите на светофара засчтото последната мойе да сложи краи на нечии живот! БАДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНИ НА ПАТЯ!
+6
 
 
Айде кръстовището виновно...И каква е гаранцията,че някой няма да мине на червено и пак да си чешите езиците и търкате клавиатурите?!Проблема е в хората!В цял свят могат да се движат по такива кръстовища само Байо от село не може...Лагуната дали изобщо го е отразил,не съм сигурен!А спирачен път?Някой май е карал бързичко от центъра?Жалко за човека в Голфа,хубав петъчен ден,с нагласата за почивка пред уийкенда и завършва в болница...Километрите или пък срока на СУМПС не е мерило за кадърен шофиор!Щото познавам водачи с огромен стаж,но са си блейки!Пак добре,че са само ламарини...
+1
 
 
Винаги съм чел с умиление за специалистите които работят в тази и онази служба. В случая в Комисията по безопасност на движението и тези служби, които решават как ще се организира и регулира движението в Пловдив. Колелото на Панаира от години "плаче" за светофари, но не... тук ще сложим красиво кръгово с цветенца - радост за окото на тези, които чакат да им дойде реда да се шмугнат през "колелото на късмета". Е, те тоя с Голфа не е имал късмет и оня другия пък - съвсем....
на 29.03.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: