ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
18-ти ден на протеста в Пловдив: 200 човека окупираха Панаира. Скандират: Гергов за затвора!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:22 / 01.07.2013Коментари (22)8672
Близо 200 протестиращи окупираха входа на Международния панаир в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. С викове "Гергов прасе" , Гергов за затвора" и "Искаме си панаира обратно", хората изразиха своето възмущение от изказването по-рано през деня на градския лидер на БСП, който заяви, че протестиращите са без зъби, алкохолици и стари седесари

"Някой финансира протестите, но паричките му ще свършат. Еуфорията е лош съветник. Няма да коментирам така наречените протести в Пловдив, но само като видите кои са отпред - едни са без зъби, други са отявлени алкохолици, трети са стари седесари, с които ние сме приключили, защото битките можем да сме загубили, но сме спечелили войната в Пловдив", заяви на пресконференция пред журналисти Гергов.

Шествието тръгна традиционно от сградата на общината в 18:30 часа и по Главната улица излезе на бул. "6-ти септември". Със скандирания за "оставка" и "червени боклуци", протестиращите стигнаха до сградата на Съда, където викаха: Съд за съда" и "Нови избори". След това блокираха кръстовището на Чифте баня и от там по бул. "Цар Борис Трети Обединител" през моста на Марица стигнаха до входа на Панаира, където отново поискаха емблемата на града-Панаира, да бъде върнат на държавата. Те не си спестиха обидните реплики към Гергов. Протестиращите се заканиха, че ще в някоя от следващите вечери ще отидат и пред хотел "Санкт Петербург", който също е собственост на червения лидер. 

След около половин час, хората блокираха за минути и колелото на панаира и по бул. "Цар Борис Трети Обединител" се насочиха отново към Главната, където пред сградата на Община Пловдив протеста трябва да приключи. 

Участници в шествието заявиха пред репортера на сайта, че имат намерение в някой от следващите протести отново да блокират и кръстовището на Сточна Гара.

Протестът продължава и утре отново в 18:30 часа пред Общината. "Всеки ден ще е е така, до победата", категорични са протестиращите срещу правителството на Орешарски.





Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Густоооо! Браво, пловдив4ани, ме4таех си за този момент, утре и аз идвам!
+5
 
 
Само така, това е начина! Така се мете боклук!
+1
 
 
Да линчуваме тази ГНУС свинска !!! Това е паразитът, който от 15 години граби Пловдив с мекеретата си Баташки, Славчо Атанасов, Чомаков и останалите помии на БСП и ДПС ! Завзеха със схеми Стария Град и Панаира! Един нагъл свинар заграби и живее в легендарна за Пловдив къща - Ритора ! Днес НЕ САМО обикалящите улиците на България виждаме КОЙ КОЙ Е в окаяната ни от грабители страна! Замазването на протестите от медийните проститутки на ДПС прикрива масовото грабене, което е в пълен ход от 1 денна назначеното от Доган правителство! !!! Ще се събудим ли завинаги от кошмара БСП=ДПС=АТАКА, за да не остане единственото ни завещание !?
+1
 
 
Я виж ти кой говори за платени протестиращи?! Много "честният" Гергов Интересно и кой спечели "войната за Пловдив". Захари Георгиев или Георги Търновалийски? ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ОТ 1990 НИКОГА Пловдив НЕ Е ИЗБИРАЛ ЗА КМЕТ БОКЛУК С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ ТЪРНОВАЛИЙСКИ ДОРИ НЕ ОТИДЕ ДО БАЛОТАЖ, А ГО ОТНЕСОХА КАТО ПЕРЦЕ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР
+8
 
 
Гергов ,моля те махни се от това място наречено Пловдив,тук от ликвидатори,свинари нямаме нужда,с добро те приканваме да си зариеш тиквата в пясъка или някоя нива,имаш си достатъчно махни си лапите от ПЛОВДИВСвинар нещастен!!!!!Не създавай 2-ра Катуница няма нужда посипи се с пясък и изчезни от политиката!!!!СЪВЕТ
+7
 
 
Стани, стани юнак Балкански! Събоди се народе! Да изметем този жител на с. Нивянин, Врачанско, забогатял на нашия гръб! Събодете се хора! 25% избирателна активност във Варна? Това значи, че който иска си купува 13% и управлява държавата!!! Упомни се Народе и гласувай, инак няма да те има!
+1
 
 
Е хора видяхте ли възпитанието и морала на шефа на БСП в Пловдив - членове на ПЕС.
+5
 
 
Утре сме там цялото семейство! Призовавам всички отговорни пловдивчани да ни последват. Тази комунистическа наглост не се търпи!
+2
 
 
Е ТУК Е МЯСТОТО МИ КАК НЕ СЪМ РАЗБРАЛА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: