ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Не ни достигна време да обърнем резултата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:11 / 26.09.2013Коментари (26)3552
© Plovdiv24.bg
"Проспахме първите минути. Не бяхме концентрирани и допуснахме два елементарни голове. През втората част имахме желание да обърнем резултата, но не ни достигна време", заяви след края на двубоя треньорът на Локомотив Александър Станков.
Още по темата: общо новини по темата: 8
27.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И два дена да бяхте играли ,пак нямаше да вкарате с тая ГРОЗНА игра. Как нищо смислено неуспях да видя. Незнам кой двубой си гледал Сашо .Довиждане Станков! Нищо неправиш ,на нищо не си ги научил. Един и същи стил/антифутбол/ една топка не могат да си подадат. Срам, пред наша публика играха като домакини и нищо. Отивай си... Read more: https://www.plovdiv24.bg/sport/456063.html#ixzz2g1xxs17h
+4
 
 
Обръщам се към г-н Динев, г-н Бонев и г-н Узунов!!! Защото Вие господа носите не само материалната и морална отговорност за марката Локомотив, а защото, най-вече сте доказали на нас -публиката, че носите любовта към отбора в сърцата си. Та!!! - извинете ме, но се чудя от къде да започна... ОК! - На вас харесва ли ви това, което виждате като "краен продукт"-излизащ с родилни мъки от грандиозните напъни на треньорското ръководство? - Щото на мен ми е....тъпо! Тъпо ми е, не защото падаме, а начина по който го правим!? Какво имам в предвид? Записвам си всички мачове на отбора от началото на сезона и постоянно си ги гледам и гледам. Гледам и със всеки изминал кръг забелязвам, как отборът ни става все по-безличен, по-бездушен и лесно преодолим. Но не защото нямаме футболисти, а защото намаме треньор. В тази връзка да се обърна и към г-н Станков. Г-н Станков! Извинете ме за невежеството ми, ама как си уплътнявате тренировките на отбора? Щото за толкоз изминали кръга не видях нещо заучено и изпълнено! - няма и наченки за образуване на 'триъгълници' и 'четириъгълници'-с което да задържаме топката в наше владение. - няма и помен за някаква стратегия и тактика в различните фази и линии на игра, да не говорим, че за всеки мач тя трябва да е различна- съобразно съперника. - не виждам и персонално поставени задачи към самите играчи. Всичко това създава не само на мен впечатление, че отборът играе стихийно и хаотично. Та вижте само головите които сме вкарали до сега: Всички са плод на индивидуалните проблясъци на отделни футболисти, а не на комбинативна игра. Не ме разбирайте погрешно г-н Станков! Имаме страхотни играчи с невероятни умения, които обаче сте ги поставели в ситуация да се оправят сами. Както и да е! -спирам до тук с тъпите ми анализи за играта. Истинско недоумение взе да се загнездва в мен, когато слушах коментарите ви след всеки мач. Оставам с усещането, че или Вие или Аз, сме гледали различни мачове!!! ТЪПО МАЙНА! ...и престанете с оправданието, че отбора ни е на 2 месеца, щото вече не е актуален. За справка ЦСКА и Левски- едните събраха отбор преди 3 седмици,а другите с отбор на 2 месеца, че и нов треньор- в добавка. Та къде сме ние и къде са те?! И двата отбора вече имат стил и си проличава работата на треньорите. ТЪПО МАЙНА!
+4
 
 
Станков, събирай си багажа и да те няма. Треньорската работа не е за теб. Не го ли разбра? Напълни отбора с некадърници и сега се оправдаваш че не ти стигнало времето. Как е възможно да държиш на пейката Маламов и Тимонов а да пускаш постоянно твоите протежета Йовчев и Якимов? Не разбра ли още че Здр.Лазаров е свършил с футбола? За какво въобще го взе? И такива абсолютни некадърници като В.Георгиев, Н'Дайе, До Кармо и Паулиньо са ти титуляри. Дори и Кр.Гади не става за нищо, но ти го одобри, нали? От твоята безхаберна селекция, сега отборът е в положение да се озове в зоната на изпадащите. Ако имаш поне малко доблест, трябва сам да си подадеш оставката.
+1
 
 
Коко,Станков и всички доведени синове,ВЪН ОТ ХРАМА!!! БОКЛУЦИ МРЬСНИ СЬСИПАХТЕ НИ
+2
 
 
Какъв състав да подрежда тоя нещастник. Да се събираме на другия мач и да го изгоним със шутове от Лаута. С целия си престой доказа, че е патерица на Коко Динев за уредени мачове. Нали се сещате , че при 2:0 за Литекс смените на Тимонов и Маламов се правят на почивката, а не в в 83 и 88 мин. ако тоя въобще иска да обръща мач. Няма ли един прокурор свестен да ги поеме тия въздухари.
+2
 
 
Toя въздухар ще изгони и малкото публика от стадиона. Пали си поршето и да те няма,че с теб ще си иде и оня другия.....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.09.2013 г.
-2
 
 
верно, Станков - за малко да биете. хахахааа
+5
 
 
Станков има фейсбук,дайте малко да му сипем на този бездушник,изгони публиката,играем бездушно,загубихме дербито по абсурден начин,сменя постоянно играчи,вади едни от групата,други взима,този не може да се справи с тим от А група,не знам на база на какво има такова самочувствие.Да го започваме,този трябва да си отиде много скоро.....
+4
 
 
Вън, бездушнико!!! Ма то от шопска тиква толкова...
+2
 
 
Станков ти си НЕКАДЪРНИК, ТЪПАК, ИДИОТ, ВЪЗДУХАР и пълен безхаберник! Тази игра, футбола, въобще не ти е ясна! Докога ще мъчиш В. Георгиев като халф, този Н, Дайе е пълен провал в офанзивен план и няма точен пас, С. Йовчев не става и за Б група! На полувремето не правиш смени сякаш ние водим, пускаш Тимонов в 83 м. а Маламов в 89 м. Това бе някакъв театър на абсурда, ти si едно пълно треньорско недоразумение и абсолютен БЕЗДАРНИК! Коко, ако не го уволниш незабавно, ще отидем във втората седмица и дори можем да изпаднем от групата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: